Familia Regală, uimită de cerința Prințului Harry. Reacția Palatului Buckingham, după ce ducii de Sussex au solicitat să li se ceară scuze

.

Familia Regală britanică a rămas „uimită” de cerințele Prințului Harry și Meghan Markle, care au solicitat Palatului Buckingham să le ceară scuze, în documentarul „Harry & Meghan”, difuzat de Netflix.

Ducii de Sussex așteaptă scuze din partea Palatului, înainte de a lua în considerare participarea la încoronarea Regelui Charles de anul viitor.

Prințul Harry și Meghan Markle vor ca Familia Regală să le ceară scuze

Meghan Markle și Prințul Harry vor ca Familia Regală să își asume răspunderea pentru durerea prin care ei au trecut din cauza lor, notează The Times.

Surse din interiorul Palatului Buckingham au afirmat că membrii seniori ai Casei Regale sunt „uimiți” de dorințele cuplului și că „refuză să răspundă” până ce aceștia nu recunosc că și ei au făcut mai multe greșeli.

Katie Nichlos, expert regal pentru Vanity Fair, a afirmat că nu există nicio șansă ca Familia Regală să facă primul pas și să le ceară scuze lui Harry și Meghan.

„Ceea ce trebuie să se întâmple este o recunoaștere a faptului că s-au făcut greșeli de ambele părți și odată ce s-a făcut această recunoaștere, ar putea exista o cale de împăcare. Însă Charles știe că o monarhie divizată nu este ceea ce lumea își dorește să vadă”, a explicat Nichlos, citată de Daily Mail.

„Harry știe foarte bine că William nu va riposta. Cred că strategia Palatului de a nu se plânge niciodată, în acest caz de anu se explica, este cea corectă întrucât, dacă vor comenta, doar vor alimenta povestea și vor duce lucruruile la un alt nivel”, a completat expertul regal.

Citește și: Prințul Harry, acuzații dure la adresa familei regale: „Erau fericiți să mintă pentru a-l proteja pe fratele meu”

Citește și: Controversatele dezvăluiri făcute de Prințul Harry în documentarul Netflix: de la avortul suferit de Meghan, la țipetele lui William

Citește și: Ce părere au britanicii despre Prințul Harry și Meghan Markle, după documentarul Netflix

Citește și: Prințul Harry și Meghan Markle, sfătuiți să nu participe la încoronarea regelui Charles: „Fac bani aruncându-și familia în groapă”

Harry și Meghan ar fi solicitat o întâlnire cu Regele Charles

Ducii de Sussex ar vrea să se întâlnească cu Regele Charles înainte de încoronarea acestuia în luna mai.

„Dacă vor să se întâlnească cu regele, știu unde locuiește”, a spus o sursă de la Palat.

În documentarul Netflix, Prințul Harry și Meghan Markle au susținut că instituția i-a interzis ducelui de Sussex să își vadă bunica, regina Elisabeta a II-a, după ce au decis să se retragă din rolurile de seniori regali.

Potrivit Sunday Times, Familia Regală nu are nicio intenție de a se întâlni cu Harry și Meghan și nu vor face niciun comentariu cu privire la documentarul acestora.

O sursă apropiată Casei Regale a explicat că aceștia au ales să nu vorbească „pentru a trimite un mesaj prin tăcerea lor”, întrucât „datoria lor este de a-și face treaba”.

„Au dreptate să se ridice asupra a tot și să se concentreze pe demonstrarea faptului că serviciul și datoria contează. Lasă trivialitățile, meschinăriile și contradicțiile să vorbească de la sine”, a precizat un prieten al Familiei Regale.

Pe de altă parte, un prieten al regelui a atacat ducii de Sussex, spunând că seria Netflix este „o trădare dizgrațioasă a încrederii” și „care a rănit foarte tare familia”.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Prințul Harry și Meghan Markle

Sursă foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton