Familia lui Jador, declarații îngrijorătoare despre starea artistului: „Ultima decizie o ia Dumnezeu!”

.

Anunțul lui Jador (Remus Dumitrache) cum că dorește să se retragă din muzică din cauza problemelor de sănătate i-a șocat pe fani.

Cântărețul de manele, în vârstă de 28 de ani, a publicat în mediul online câteva fotografii în care se află pe patul de spital cu perfuzii, în dreptul cărora le-a spus fanilor că se retrage din muzică pentru că vrea să aibă grijă de sănătatea lui, neprecizând ce probleme are.

„Ultima decizie o ia Dumnezeu, nu omul!”

Vă anunț cu părere de rău că, cariera mea se încheie aici! 2023. Voi scoate piesele pe care le-am pregătit pentru voi anul acesta și care sunt deja pregătite pentru jadorasii mei!

Ultima piesa vă fi în luna Decembrie. Împreuna cu managerul meu și toată echipa am decis că sănătatea mea e mai importantă! Anul ăsta, cât ne mai rămâne, sper ca Dumnezeu să mă țină în viață și să mai pot merge măcar la câteva concerte!

În cazul în care nu o să mai fiu, vă dau vouă fanilor mei muzica gratis! Vă iubesc și sper să nu vă supere acest mesaj aveți grija de sănătatea voastră!” – este mesajul postat pe rețelele de socializare.

„E posibil să aibă ceva ereditar”

Răzvan și Camelia Dumitrache, fratele și sora artistului, au făcut primele declarații legate de starea artistului. Fratele său a precizat că lui Jador i-a fost foarte greu să le dea fanilor o astfel de veste. Familia lui știa de mult timp de problemele cu care artistul se confruntă și speră acum să nu fie vorba despre ceva ereditar. Părinții lor au fost amândoi operați de cancer la colon, însă acum sunt bine.

Citeşte şi: Cum au fost filmați Andreea Bălan și Jador, după ce artista a afirmat că nu au o relație romantică / Video

Citeşte şi: Andreea Bălan rupe tăcerea după ce a fost surprinsă de paparazzi cu Jador: „Avem foarte multă treabă împreună” / Video

Citeşte şi: Andreea Bălan dezvăluie culisele colaborării cu Jador: „M-am reinventat de multe ori” / Exclusiv

Citeşte şi: Jador, vizită fulger la medicul estetician. Ce intervenții își face fostul concurent de la „Survivor România”

Ultima decizie o ia Dumnezeu, nu omul. Nici fratele meu, nici părinții noștri, nimeni altcineva decât Dumnezeu. Nu pot spune prea multe, fiindcă e vorba despre viața fratelui meu. Nu i-a fost ușor să transmită ce a transmis fanilor săi.

„Are o perioadă foarte grea!”

Sigur că familia știa. Jador e un mare luptător și va face tot ce stă în putință ca să schimbe situația. Însă va trebui să-l ajute și organismul. E posibil să aibă ceva ereditar. Mama și tata au fost amândoi operați de cancer la colon. Au trecut însă zece ani și amândoi sunt în viață. Lucru pentru care îi mulțumim în fiecare zi lui Dumnezeu!

De aceea, încercăm să ne păstrăm speranța, dar ultima decizie e la Dumnezeu”, a declarat fratele lui Jador pentru Playtech Știri.

Sora lui Jador a confirmat și ea că artistul trece printr-o perioadă foarte dificilă.

„Vă dați seama că sunt cu el cu peste tot, oriunde. O să vă spună el mai multe, momentan are o perioadă foarte grea, asta este tot ce pot să zic”, a spus Camelia Dumitrache, pentru wowbiz.ro.

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton