Faimoasele iubite din viața lui Leonardo DiCaprio. Pe lista cu Blake Lively și Gisele Bündchen se află și două românce

.

Toți ochii sunt asupra lui Leonardo DiCaprio! Celebrul actor care a frânt inimile a milioane de femei cu rolul său din „Titanic” împlinește pe data de 11 noiembrie vârsta de 49 de ani.

DiCaprio este aproape la fel de cunoscut pentru viața sa amoroasă ca și pentru filmele și activismul său. De când și-a lansat cariera cinematografică, la începutul anilor 1990, starul de la Hollywood a avut mai multe relații cu unele dintre cele mai frumoase femei din lume.

Leonardo DiCaprio împlinește 49 de ani

Atenția asupra vieții amoroase a lui Leonardo DiCaprio a început în 1994, când a avut o relație cu modelul Bridget Hall. A continuat apoi cu o serie de cuceriri impresionate, printre acestea aflându-se Blake Lively, Gisele Bündchen și Camila Morrone.

Kristen Zang este cea de a doua iubită cunoscută a lui DiCaprio. Cei doi au avut o relație din 1996 până în 1997. Tânăra l-a însoțit pe actor pe covorul roșu la premiera filmului „Romeo și Julieta” din Los Angeles.

Helena Christensen este una dintre femeile care l-au cucerit rapid pe Leonardo DiCaprio. Relația lor, care a început la scurt timp după lansarea filmului „Titanic”, a durat, însă, doar câteva luni.

S-a zvonit că îndrăgitul actor ar fi avut o relație și cu Liv Tyler, fiica lui Steven Tyler de la Aerosmith. Cei doi nu au confirmat niciodată relația.

Naomi Campbell este una dintre cele mai mari cuceriri ale lui DiCaprio. Deși relația lor a fost de scurtă durată, Leo și supermodelul au rămas buni prieteni și sunt văzuți deseori luând prânzul împreună sau distrându-se pe yacht.

Leonardo DiCaprio a prins-o în mreje și pe Eva Herzigova, pe care a cunoscut-o la premiera peliculei „Man in the Iron Mask”. Surse au spus atunci că cei doi ar fi avut o relație de două luni, în timp ce modelul ceh era căsătorit cu Tico Totrres.

Citește și: Leonardo DiCaprio, pe punctul de a pierde rolul vieții lui. James Cameron: „Mulțumesc că ai trecut pe aici”

Citește și: Gigi Hadid a trecut de la Leonardo DiCaprio la Bradley Cooper. Ce diferență de vârstă e între ei

Leonardo DiCaprio s-a iubit cu Bar Refaeli și Gisele Bündchen

Gisele Bündchen și Leonardo DiCaprio au avut o relație care a durat cinci ani, din 2000 până în 2005. Vedetele împărtășeau multe pasiuni, de la baschet la lupta pentru mediul înconjurător. În anul 2005, supermodelul brazilian s-a aflat la brațul actorului la gala Oscar.

Cinci ani a durat și relația lui Leonardo cu frumoasa Bar Refaeli. S-au cunoscut la un concert U2 în Las Vegas, iar de atunci au fost de nedespărțit. Modelul israelian chiar l-a prezentat pe actor familiei ei din Tel Aviv. Deși părea că drumul lor este pavat spre altar, s-au despărțit, totuși, în anul 2010.

În timpul unei scurte despărțiri de Refaeli, DiCaprio a avut o aventură cu Anne Vyalitsyna, pe care a cunsocut-o în Ibitza. Au fost fotografiați împreună în anul 2009, simțindu-se bine pe un yacht.

O altă relație serioasă a avut-o Leonardo DiCaprio cu nimeni alta decât Blake Lively, pe care a cunoscut-o în 2011, pe yachtul lui Steven Spielberg, în timp ce se aflau în Europa pentru Festivalul de Film de la Cannes. Deși au format un cuplu doar cinci luni, actorii au fost văzuți împreună în călătorii romantice prin Veneția, Los Angeles și New York.

Tot în 2011, Leo ar fi avut o relație scurtă cu Mădălina Ghenea. Aceștia au fost văzuți de câteva ori împreună, dar lucrurile nu au evoluat între ei.

Citește și: Leonardo DiCaprio a făcut o nouă cucerire. Actorul, surprins în ipostaze intime alături de iubita de 25 de ani

Citește și: Vedete urmărite de hackeri. Cum au rămas Simona Gherghe, Maria Buză sau Andi Vasluianu fără conturile de Facebook și Instagram

Leonardo DiCaprio are o slăbiciune pentru modele

Starul de la Hollywood a format un cuplu cu Erin Heatherton timp de 10 luni, înainte de a se despărți în 2012. La momentul respectiv, o sursă dezvăluia că de vină este „programul aglomerat” al celor doi.

Pe lunga listă de iubite celebre se adaugă și modelul Toni Garrn. Leonardo DiCaprio a făcut publică relația cu ea la Festivalul de Film de la Cannes din 2013. S-au despărțit anul următor.

2013 este anul în care Leonardo DiCaprio s-ar fi iubit și cu românca Andreea Diaconu. Relația lor nu a fost confirmată niciodată, nici de actor, nici de celebrul model.

Kelly Rohrbach și Leonardo, între care există o diferență de vârstă de 16 ani, s-au despărțit în 2016, după o relație care a durat câteva luni.

Tot câteva luni a durat și relația celebrului actor cu Nina Agdal, de care s-a despărțit în 2017.

La scurt timp după încheierea relației cu Agdal, Leonardo DiCaprio a fost văzut în compania modelului Camila Morrone. De atunci, cei doi au fost văzuți împreună în mai multe locuri din întreaga lume: Aspen, Colorado, Miami, Italia și Franța. După patru ani și doi câini adoptați împreună, relația lor s-a încheiat, în august 2022.

Gigi Hadid și Leonardo DiCaprio au început să iasă la întâlniri în septembrie 2022. O sursă a dezvăluit pentru Us Weekly că actorul a avut întotdeauna o slăbiciune pentru celebrul model. Însă, în februaroe 2023, cei doi au ales să meargă pe drumuri separate. Au rămas prieteni.

Vittoria Ceretti este ultima cucerire a lui Leonardo Dicaprio. În luna august au fost văzuți mâncând înghețată în Santa Barbara. Între timp, actorul și modelul au confirmat relația.

Leonardo DiCaprio, cucerit de Gina Chirilă

Gina Chirilă a dezvăluit, la începutul acestei luni, că Leonardo DiCaprio a încercat să îi intre în grații în momentul în care a văzut-o la Festivalul de Film de la Cannes din acest an.

„Leonardo DiCaprio mi-a făcut avansuri anul acesta. Ne-am întâlnit la Cannes. Probabil că el credea că aveam 23-24 (de ani)”, a dezvăluit soția lui Bogdan Vlădău în emisiunea „La Măruță” moderată de Cătălin Măruță.

Modelul român formează un cuplu cu Vlădău de 11 ani, cu care are împreună o fetiță, Katia.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus imagini cu Leonardo DiCaprio și iubitele lui celebre

Sursă foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton