Fabian Soare, eliminat de la Chefi la Cuțite. Tânărul a fugit din Anglia fără să își plătească școlarizarea

.

Ediția de marți, 3 octombrie, de la Chefi la Cuțite a venit cu o eliminare surprinzătoare. Fabian Soare din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu a părăsit competiția.

Concurenții care au intrat la proba eliminatorie au fost nevoiți să pregătească un preparat care să se potrivească cu bere. În timp ce Valentin Timofte, cuțitul de aur al lui Sorin Bontea, Horia Manea și Janni Alexandridis, cuțitul de aur al lui Chef Florin Dumitrescu au intrat în bucătărie cu 15 puncte, Fabian Soare a rămas ultimul în platou, farfuria sa primind doar 5 puncte.

Fabian Soare, eliminat de la Chefi la Cuțite

Fabian Soare a făcut un preparat care nu a reușit să îi impresioneze pe cei trei chefi, astfel că acesta a primit cele mai puține puncte: 5. Concurentul s-a arătat dezamăgit de alegerea juraților, el având mare încredere în farfuria sa.

„Asta e, frate! Jur că sunt șocat! Habar nu am ce am făcut atât de greșit, chiar nu am idee. Chiar mă așteptam la 10 sau mai mult astăzi. Că nu am încercat să fac ceva nou pe lumea asta. Fac ceva ce am făcut săptămânal”, a spus tânărul.

Cătălin Scărlătescu s-a supărat când a aflat că farfuria cu cel mai mic punctaj i-a aparținut concurentului său.

„De ce, mă, farfuria aia?! Ce căuta brânza aia cu miere? Cum să le faci pe alea? Erai direct din altă poezie”, a zis chef-ul.

Cătălin Scărlătescu s-a supărat pe întreaga sa echipă care, la battle-uri nu reușește să scoată cele mai bune farfurii.

„Pleacă un om, iar voi știți să gătiți doar la proba individuală. Nu așa se face, dragii mei! Se pune osul la muncă! Era o echipă frumoasă când v-am ales. O zi ciudată, am avut un discurs trist”, le-a spus el concurenților din echipa turcoaz, după eliminarea lui Fabian Soare.

Citește și: Câștigătorul Chefi la Cuțite, sezonul 12. A fost dezvăluit numele concurentului care pleacă acasă cu marele premiu

Citește și: Prima eliminare de la Chefi la Cuțite. Sorin Bontea pierde un concurent / Video

Cine este Fabian Soare

Fabian Soare are 25 de ani și vine din Mogoșoaia. La preselecții, tânărul a venit însoțit de iubita și mama lui, fiind încrezător în forțele proprii, deși nu este un bucătar cu experiență.

Pasionat de gătit, concurentul este, de fapt, producător de film. Și-a dorit mai întâi să devină actor, astfel că s-a înscris la cursurile unei universități din Londra, însă nu a fost ceea ce se aștepta el.

Sunt din Mogoșoaia, am 25 de ani. Eu sunt producător de film. Pe lângă film, plăcerea mea mare este ca la final de zi să merg și să gătesc acasă, orice. Gătitul a început datorită mamei, îmi aducea mereu de la fast-food. Ca și copil îți place la început, dar după câteva luni nu mai vrei. La 13 ani am căutat cum să fac o omletă. Am început să mă uit de plăcere la cooking show-uri, în loc de seriale”, a povestit Fabian la preselecții.

Citește și: Chefi la Cuțite 2023. Cine sunt concurenții care au intrat în echipele lui Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu

Citește și: Cătălin Scărlătescu a pierdut primul concurent la Chefi la Cuțite. Cine a fost eliminat din show-ul culinar

A studiat trei luni la Londra și a plecat fără să plătească taxele

Ajuns în fața juraților, tânărul a mărturisit că speră să ajungă în echipa lui Sorin Bontea pentru că seamănă foarte mult cu tatăl lui. În cele din urmă, cel care i-a oferit această șansă a fost chef Scărlătescu.

„Eu voiam să fiu actor inițial și m-am dus în Londra, unde este viața bună și frumoasă… Unde e străinătate, unde nu e ca în România… La prima oră din acea facultate i-am văzut pe toți ceilalți cu scaunele în cap că așa le-au zis profesorii să facă un exercițiu de actorie. Am zis că am ajuns la nebuni. Am zis că eu nu am ce căuta aici, nu mi-a plăcut, am văzut cum stă treaba și m-am schimbat eu repede cumva. M-am dus la decan și i-am zis că vreau să fac filme. Nu prea îmi place actoria asta a voastră. În capul meu credeam că voi învăța să fac filme fizic. Trei luni am stat. Ți se ia rău de tot după trei luni de așa ceva”, le-a spus el celor trei chefi.

Întrebat de jurați cât costă cursurile școlii din Londra, Fabian a răspuns: „10.000 de lire pe an. Pe care eu nu i-am dat până în ziua de azi. Oamenii îmi dau mailuri până în ziua de azi: „când ne trimiți banii?” Și eu nu le răspund, zic că nu știu despre ce e vorba”.

„Am venit acasă la mămica, cu rușine dar și plăcere multă și de atunci am început să îmi scriu singur scenariile”, a povestit Fabian Soare, care spera să câștige sezonul 12 Chefi la Cuțite pentru a-și deschide propriul restaurant.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Fabian Soare

Sursă foto: PR

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton