Expert: Cum se schimbă limbajul corpului Prințului Harry când se află în prezența lui Meghan Markle

.

Prințul Harry are o schimbare dramatică a limbajului corpului atunci când este cu Meghan Markle, susține un expert.

Ducii de Sussex și-au încântat fanii atunci când au făcut o vizită surpriză la un meci de baschet în Los Angeles, pe 24 aprilie. Potrivit expertului, Harry părea „mult mai mulțumit” când a fost văzut alături de o Meghan „liniștitoare”, decât în lunile precedente, când a apărut în public fără ea.

Cum se schimbă limbajul corpului Prințului Harry în prezența lui Meghan Markle

Darren Stanton, expert în limbajul corpului, a afirmat că perechea părea „ca orice alt cuplu îndrăgostit” în ziua în care au apărut în Los Angeles. Acesta a explicat că Prințul Harry părea mult mai relaxat spre deosebire de alte ocazii în care a fost văzut singur.

„Meghan pare să fie o sursă de comfort și liniște pentru Harry și este clară admirația pe care el i-o poartă”, a spus expertul citat de Mirror.co.uk.

Mai mult, Darren a explicat că Meghan a părut „chiar relaxată” pe parcursul evenimentului și, la un moment dat, l-a tras pe Harry mai aproape de ea.

„Ea se apleacă și zâmbește – un zâmbet autentic. Îl vedem pe Harry vorbind cu cineva de lângă el, aplecându-se spre persoana respetictivă, ceea ce este un semn de interes. Apoi se apropie de Meghan, apropiindu-și fața de a ei, ceea ce demonstrează nivelul relației pe care o au și liniștea pe care o simt unul în prezența celuilalt”, a mai spus expertul în limbajul corpului.

„Se simt confortabil când sunt unul lângă celălalt, Meghan zâmbind și întinzând mâna spre brațul lui. Arată că perechea de simte confortabil să fie împreună în public și foarte fericiți în compania celuilalt”, a precizat Darren Stanton.

Citește și: Prințul Harry și Meghan Markle, nouă lovitură pentru Casa Regală. „Picanterii! O poveste pe marele ecran despre ce s-a întâmplat la Palat”

Citește și: Regula pe care Kate Middleton și Meghan Markle au încălcat-o la Wimbledon. Accesoriul pe care nu ar fi trebuit să-l poarte

Citește și: Meghan Markle și Prințul Harry își caută locuință lângă Lady Gaga și Leonardo DiCaprio. Ducesa încearcă să revină la Hollywood

Citește și: Prințul Harry și Meghan Markle, în conflict cu o agenție foto. Ducele de Sussex se teme pentru viața soției sale

Ducii de Sussex, marii absenți de la petrecerea lui Oprah Winfrey

La începutul acestui an, Oprah Winfrey a avut parte de o petrecere aniversară spectaculoasă, la care au participat unele dintre cele mai mari vedete din America. Printre acestea s-au aflat Kim Kardashian, Oprah Winfrey, Priyanka Chopra și Sharon Stone, însă nu și Harry și Meghan.

Absența cuplului de la eveniment a dus la speculații potrivit cărora aceștia au fost „evitați” în mod intenționat de la eveniment, deși cei doi au o relație de prietenie cu celebra prezentatoare.

Unii spun că motivul din spatele invitației lipsă și a faptului că unele nume mari de la Hollywood încep să se distanțeze de ei provine de la teama că s-ar putea deteriora relațiile cu Prințul William și Kate Middleton.

Potrivit producătorului de la NewsNation, Nichol Berlie, jucătorii de la Hollywood nu vor pune în pericol afacerile pentru o prietenie.

„Fiecare are un film de vândut și o piesă de pe Broadway pe care doresc să o lanseze pe ecrane la Londra sau West End și știu că Prințul William și Kate, care sunt cele mai mari celebrități de acolo, nu vor apărea dacă știu că cineva este prieten cu Harry și Meghan”, a explicat Berlie.

Lipsa ducilor de Sussex de la ziua de naștere a lui Oprah Winfrey vine după ce cuplul regal a invitat-o pe jurnalistă la nunta lor și chiar i-au acordat un interviu în martie 2021. În interviu, cuplul a dezvăluit motivele personale pentru care au decis să părăsească familia regală. Interviul a fost unul dintre cele mai urmărite din cariera lui Oprah, cu o audiență de peste 7.1 milioane.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Prințul Harry și Meghan Markle

Sursă foto: Hepta, Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton