Experienţă unică AI pentru cei 5000 de spectatori la concertul lui Smiley! Ce i-a şoptit fiica sa, Josephine, înainte să urce pe scenă

.

Smiley și-a întâmpinat fanii într-un spectacol incendiar la Arenele Romane pe 1 iunie, transformând un simplu concert într-o experiență unică și revoluționară. Cu un mix captivant de muzică, creativitate și tehnologie, Smiley a creat un univers paralel, SmileyVerse, în care publicul a fost invitat să se alăture și să exploreze împreună. Alături de artist s-au aflat şi cele mai importante persoane din viaţa lui: soţia lui, Gina Pistol, alături de fiica lor, Josephine, cât şi femeia care i-a dat viaţă.

5000 de spectatori s-au întâlnit cu 13 x Smiley într-o călătorie de entertainment suprem

Într-o seară plină de emoție la Arenele Romane, Smiley a creat un univers fascinant al muzicii și tehnologiei, numit SmileyVerse. În această călătorie captivantă, alături de artist s-au aflat şi cele mai dragi persoane ale sale, creându-se o seară de neuitat, plină de emoție și magie familială.

Cu o durată de aproape 3 ore, concertul a cuprins 33 de piese-hit, reorchestrate și interpretate într-un mod inedit, sub îndrumarea „cele mai tari trupe din Sud-Estul Europei”, însoțite live de Qvartetul Muse și trei artiști suflători. Publicul a fost purtat într-o călătorie epică prin timp, spațiu și imaginație, descoperind „ce-ar fi fost dacă” într-o serie de scenarii surprinzătoare.

Smiley a descris show-ul ca o plimbare multimedia prin diverse epoci și locuri, de la copilăria sa în Pitești, până în Tibet și chiar pe Marte, în căutarea celei mai bune versiuni a sa. Integrând inteligența artificială, tehnologia și imaginația în spectacol, artistul a creat un „SF Live” în care publicul a fost martor la alternativele și alegerile din viața sa.

Momentul culminant al serii a fost reuniunea trupei SIMPLU pe scenă, împreună cu hiturile lor celebre și colaborarea specială cu Cabron și Puya pe piesa „Departe de apus”. Într-un playlist plin de hituri și emoție, publicul a fost captivat de fiecare moment și interacțiune.

Ca o surpriză adițională, Smiley a creat prin intermediul inteligenței artificiale un dialog cu versiunea sa de copil, aducând un zâmbet pe fețele a 5000 de spectatori. Mingile semnate de artist, aruncate în mulțime, au adus culoare și bucurie în universul fiecăruia.

Mama artistului, Gina Pistol şi fiica lor Josephine au fost alături de Smiley

Alături de Smiley au fost prezenți și cei dragi, precum soția sa Gina Pistol, fiica lor Josephine, și numeroși prieteni și colegi din industria muzicală și de divertisment. Încheind spectacolul cu un mesaj profund, Smiley a reafirmat că fiecare variantă a sa este cea mai bună, datorită iubirii și susținerii celor dragi.

Citeşte şi: Ce mai face Gina Pistol, după ce a renunțat la televiziune: „Mi se întâmplă multe lucruri mișto”

Citeşte şi: Gina Pistol și Smiley au împlinit un an de la nuntă. Mesajul fostei prezentatoare: „Iubirea o avem de mult”

„Sunt atât de recunoscător pentru ceea ce mi s-a întâmplat, nu știu dacă e o coincidență că nu am mai făcut concerte la Arenele Romane și de-asta s-a întâmplat, nu știu, nu cred că are legătură (n.r. se referă la venirea pe lume a lui Josehine), dar evident că acum învăț să apreciez mai mult femeile, învăț să învăț despre ele, învăț că noi bărbații am fi mult mai puțin fără ele”, a fost o parte din discursul lui Smiley, potrivit libertateapentrufemei.ro.

Ce i-a şoptit la ureche micuţa Josephine lui Smiley, înainte ca acesta să urce pe scenă

După ce şi-a exprimat recunoştinţa faţă de mama sa, Smiley l-a menţionat şi pe Marius Moga, care se afla în public, fiind omul care a compus piesele pentru trupa SIMPLU și a contribuit la ascensiunea lor în carieră.

Citeşte şi: Ce gen de muzică ascultă Josephine, fetița lui Smiley și a Ginei Pistol. Dezvăluirile făcute de artist: „Eu nu pun muzica mea acasă”

Totuși, cea mai prețioasă sursă de energie pentru Smiley a fost fiica sa, Josephine, care înainte de concert l-a îmbrățișat strâns, și-a apropiat obrazul de urechea lui și i-a spus, cu un glas delicat: „Să nu ai emoţii”, iar Smiley, copleșit de emoție, a strâns-o în brațe și i-a răspuns: „N-o să am emoţii”.

Sursa foto: Ciprian Strungariu, Petru Ivu şi libertateapentrufemei.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton