Eva Zaharescu, apariție sexy în costum de baie. Cum arată fiica Andreei Berecleanu la 21 de ani

.

Eva Zaharescu a devenit o tânără superbă. Fiica Andreei Berecleanu și a lui Andrei Zaharescu are 21 de ani și a moștenit calitățile fizice ale celebrei sale mame. Studiază în străinătate și se bucură de succes și pe rețelele de socializare, unde este urmărită de peste 27.000 de persoane.

Eva a demonstrat că are o siluetă de invidiat zilele aceasta, când a postat pe Instagram câteva imagini cu care a încins spiritele: în costum de baie.

Eva Zaharescu, apariție sexy în costum de baie

Timpul a trecut repede peste și peste copiii Andreei Berecleanu. Eva are deja 21 de ani, în timp ce Petru urmează să împlinească în luna septembrie 18 ani.

Eva, care locuiește la Londra, se bucură de un succes răsunător pe social media, unde postează des imagini cu care stârnește admirația internauților. Tânăra se mândrește cu un fizic de invidiat, iar acum a decis să facă publice și câteva imagini mai sexy, în costum de baie.

Fiica Andreei Berecleanu a decis să se mute în Marea Britanie în urmă cu câțiva ani, pentru a studia design vizual, fiind pasionată de artă.

Anul trecut, ea a povestit cum a reușit să se adapteze la viața londoneză, în timpul intervenții în emisiunea lui Teo Trandafir.

„Sunt de 4 ani, dar dacă stau să mă gândesc prin câte am trecut cu pandemia, că am mai venit în țară… Deci vreo trei ani și jumătate. Lumea este destul de călduroasă, chiar dacă pare că nu e așa. Toți vor să știe despre fiecare. Dacă ești deschis, este destul de ușor în Londra. M-am adaptat aici. Îmi place să am grijă singură de lucrurile mele și să fiu responsabilă. Acasă e puțin mai ușor, dar mama e mândră de mine și de asta sunt foarte fericită”, spunea atunci Eva Zaharescu, potrivit Libertatea.

Citește și: Andreea Berecleanu și Constantin Stan, romantici în Italia. Ce a sedus-o pe vedetă / Foto

Citește și: Ce face și cum arată acum Andrei Zaharescu, la 10 ani de la divorțul de Andreea Berecleanu

Citește și: Andreea Berecleanu și Constantin Stan, peripeții în Islanda. „Spectacolul” care i-a fascinat pe cei doi

Citește și: Cum arăta Andreea Berecleanu la începutul carierei sale: „Știu cât am fost de privilegiată”

Reacțiile internauților la imaginile cu Eva în costum de baie

În momentul în care Eva Zaharescu a postat fotografiile în costum de baie, internauții nu au putut rămâne indiferenți.

Eva apare într-un costum de baie verde cu galben și ține în mână un pahar cu un cocktail, bucurându-se de câteva zile de vacanță.

„Acasă pentru o săptămână”, a scris fiica Andreei Berecleanu pe Instagram.

Eva a revenit apoi în mediul online, pe InstaStory, unde a postat o imagine și mai sexy: una în care apare într-un costum de baie roșu, fără a-și arăta, de data aceasta, și fața.

Aceasta a primit o mulțime de mesaje în care era complimentată pentru frumusețea ei.

„Frumoasă”, „Umitoare”, „Absolut superbă”, „Cea mai frumoasă”, „Superbă! Așa mamă, așa fiică”, sunt câteva din complimentele primite de Eva Zaharescu.  

Deși locuiește peste hotare, Eva are o relație apropiată cu mama sa, Andreea Berecleanu.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus imaginile cu Eva Zaharescu în costum de baie

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton