Eva Măruță, replică genială pentru Cătălin Măruță, în direct: „Ar trebui să îi faci și tu asta mamei” / Video

.

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul autohton. Artista și prezentatorul au împreună doi copii care deja au cucerit inimile românilor, Eva Măruță chiar urcând pe scenă alături de mama ei la câteva concerte.

Prezentatorul de televiziune este atât de mândru de copiii lui încât chiar i-a luat drept ajutoare în emisiunea pe care o prezintă la Pro TV. În timp ce David a stat la „butoane” la pupitrul DJ-ului, Eva a fost coprezentatoare.

Eva Măruță, coprezentatoare în emisiunea „La Măruță”

În timpul ediției de miercuri a emisiunii „La Măruță”, Eva și David Măruță s-au aflat în platou, alături de celebrul lor tată. Iar cei doi s-au descurcat de minune. Dacă fata Andrei a ales să stea alături de Cătălin pe canapea, la interviurile cu invitații, David s-a dus la pupitrul DJ-ului, fiind însă foarte atent la tot ce se discuta.

Eva Măruța a stat în brațele tatălui ei în timp ce acesta povestea cu Cristina Spătar despre cum l-a cunoscut și a ajuns să se căsătorească cu Vicențiu Mocanu.

„Este colega mea de coprezentare, fură meserie și mâine – poimâine vine ea singură la emisiune, ca să mă pot duce și eu la băi”, a spus Cătălin Măruță despre fiica sa, Eva Măruță.

În timp ce vorbeau despre relația Cristina cu Vicențiu, Cătălin i s-a adresat Evei: „Ce crezi? Pe 14 februarie i-a făcut iubitul ei, actualul soț, cadou o mașină, de Ziua Îndrăgostiților”.

Iar reacția fetiței a fost una care cu sigurnață a bucurat-o pe Andra.

„Ar trebui și tu să îi faci asta mamei”, a fost replica Evei Măruță.

„Mai bine nu te întrebam”, a reacționat Cătălin Măruță.

Citește și: Cât îi costă pe Andra și pe Cătălin Măruță educația copiilor lor. David și Eva învață la o școală privată

Citește și: Veste șoc pentru Cătălin Măruță de la fiica lui, Eva: „Are un iubit!”

Citește și: Andra, pe scenă cu fiica sa. Eva Măruță: „Mai vreau să cânt alături de mama mea”

Citește și: Cătălin Măruță, despre timpul petrecut în fața ecranelor al celor mici: “David a înțeles cât de important este să facă lucruri firești pentru dezvoltarea lui sănătoasă. Eva mai are de învățat despre asta”

Eva a moștenit talentul mamei sale

Eva Măruță, care luna aceasta va împlini 8 ani, a demonstrat că a moștenit talentul mamei sale. Cele două au urcat împreună pe scenă la începutul lunii decembrie 2022, când Andra a susținut un concert la Opera Română.

Aflată în studioul de unde se transmite emisiunea „La Măruță”, Eva a demonstrat încă o dată că are ureche muzicală. Aceasta a răspuns uni provocări lansate de CRBL, iar momentul a fost postat pe contul de Facebook al acesteia.

„Îmi plac provocările. O să mai merg la tati în emisiune”, a spus Eva pe rețeaua de socializare.

Andra a reacționat rapid la postarea fiicei sale: „Mândră de tine, Eva”, în timp ce Cătălin Măruță a spus: „Promit să învăț și eu până mâine… să vezi atunci sincronizare”.

Eva a reușit să își strângă o comunitate numeroasă pe Facebook, unde este urmărită de peste 825.000 de persoane.

La această ultimă postare, în care își demonstrează talentul și care a fost apreciată de peste 19.000 de persoane, Eva a primit peste 900 de comentarii, internauții felicitând-o pentru talentul ei.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Eva Măruță în studioul emisiunii „La Măruță”

Sursă foto: Captură video, Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton