Eugenia Șerban, la „Visuri la cheie”, după ce a învins cancerul: „Nimic nu este imposibil”/ Exclusiv

.

Eugenia Șerban, actrița care a învins cancerul, vine în prima ediție a celui mai nou sezon „Visuri la Cheie” pentru a da un strop de speranță unei femei care a fost greu încercată de viață.

Miercuri seara, de la ora 21:30, PRO TV a programat premiera noului sezon din show-ul Visuri la cheie. Ajuns în cel de-al zecelea an în care echipa condusă de Dragoș Bucur aduce o rază de speranțe pentru familiile greu încercate.

Eugenia Șerban, apariție surpriză la Visuri la Cheie

În prima ediție, arhitecții Alex Gavrilescu și Oana Boghiu, designer-ul de interior, Cristina Joia și Dragoș Bucur vor ajunge la Gruiu și îi vor cunoaște pe Nicoleta și Gheorghe Răduță, dar și pe copiii lor. Nicoleta a fost diagnosticată cu o formă avansată de cancer, iar în urmă cu doar câteva luni, când se aflau la biserică, au aflat că le-a ars casa.

Chiar și în aceste condiții, nu au renunțat și au luptat pentru visul lor: de a avea un loc pe care să-l numească ”acasă”: ”În viață mă ține dorința de a termina o cameră, să ne mutăm”.

Pe lângă tot ajutorul primit de la echipă, Nicoleta va avea parte și de o surpriză imensă.

Oricând îți e greu, ai nevoie de un sfat, poate din partea cuiva care a trecut prin aceleași probleme ca tine”, îi va spune Dragoș Bucur, înainte de o invita alături de el pe cunoscuta actriță, Eugenia Șerban.

Citește și: Actrița Eugenia Șerban, diagnosticată cu două tipuri agresive de cancer în același timp

Citește și: Eugenia Șerban, din nou pe mâna medicilor. Actrița are nevoie de o nouă intervenție chirurgicală

Citește și: Kate Moss, de nerecunoscut la 49 de ani. Ce se întâmplă cu fostul supermodel

Citește și: Chris Evans și Alba Baptista s-au căsătorit. Ce vedete de la Hollywood au participat la ceremonie

Actrița a învins cancerul: „Nimic nu este imposibil”

Aceasta face parte din grupul eroinelor care au luptat cu boala, chiar cu două tipuri de cancer și au învins, au știut că doar cu multă încredere și forță interioară, orice obstacol poate fi depășit.

Am venit să vă spun că nimic nu este imposibil”, vor fi primele cuvinte ale Eugeniei către Nicoleta.

Însă nu se va opri aici, va continua să discute cu femeia și să îi ofere câteva dintre gândurile care au ținut-o pe ea mereu optimistă: ”aproape 90% din vindecare este în inima dumneavoastră. 10% e de la Dumnezeu și de la medici”.

Această întâlnire de suflet îi va aduce femeii zâmbetul pe buze și o va face să înțeleagă că orice luptă, orice moment mai dificil, reprezintă doar un prag de trecut: ”nici nu bănuiam că voi întâlni așa un om care știe prin ce trec. Întâlnirea a mai adus un pic de speranță că voi trece și peste asta”.

Întâlnirea emoționantă dintre Eugenia Șerban și protagonista ediției, poate fi urmărită miercuri seara, de la 21:30, la Visuri la cheie.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Eugenia Șerban

Sursă foto: PR

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton