Emisiunea X Factor se întoarce la Antena 1 cu Delia, Puya, Ștefan Bănică și Marius Moga în juriu. „Sper să ne înțelegem”

.

Emisiunea-concurs X Factor, show-ul fenomen care a lansat o mulțime de artiști pe piața muzicală din România, revine pe micul ecran cu un nou sezon. Competiția muzicală vine şi cu o nouă formulă de juriu, patru artiști consacrați și pregătiți să trăiască muzica în căutarea factorului X, în curând, la Antena 1. Delia, Puya, Marius Moga și Ștefan Bănică sunt cei patru jurați din următorul sezon X Factor România.

Un nou sezon de X Factor va începe în curând la Antena 1

X Factor se întoarce la Antena 1 într-o nouă formulă, cu Delia, Puya, Marius Moga și Ștefan Bănică în calitate de jurați. Voci extraordinare și povești deosebite de viață se vor regăsi în sezonul-spectacol al talent show-ului de la Antena 1, singurul format în care pot participa atât soliști, cât și grupuri la început de carieră.

Delia: „Abia aştept să ne bucurăm împreună de un spectacol cum doar muzica ne poate da”

Cel mai vechi jurat X Factor este Delia Matache, care mărturisește că este nerăbdătoare să se bucure de spectacol.

„Sunt bucuroasă să vă anunţ că un nou sezon X Factor stă să înceapă. Abia aştept să pornim în căutarea concurenţilor, să le ascultăm poveştile şi să ne bucurăm împreună de un spectacol cum doar muzica ne poate da. Pentru că muzica e totul. Muzica e pasiune, dragoste şi inspiraţie pentru ceilalţi! Şi da, X Factor îţi poate schimba viaţa!”, a spus Delia Matache, potrivit Antena 1.

Citește și: 10 ținute virale purtate de Delia Matache. De la cagula cu coarne la jacheta de rafie / Galerie foto

Puya: „Sper să le fiu cu ceva de ajutor oamenilor care şi-au pus toate speranţele în concursul acesta”

La rândul lui, Puya, unul dintre cei doi membri noi, a spus că este onorat de invitația primită și entuziasmat să împărtășească altor artiști tot ceea ce a învățat până acum.

„Mă simt onorat de invitaţia primită, aceea de a mă alătura juriului X Factor şi sper să le fiu cu ceva de ajutor oamenilor care şi-au pus toate speranţele în concursul acesta. Mă aflu pentru prima oară în postura de jurat într-un talent show şi, aşa cum şi mie mi-au fost de mare folos sfaturile primite la începutul carierei mele, îmi doresc ca, la rândul meu, să ajut si eu alţi tineri să îşi urmeze visul, odată cu lansarea noului X Factor!”, a spus Puya.

Citește și: Pentru ce îi este recunoscător Puya soției sale, Melinda: „Nu aveam niciun scop”. Ce avere are artistul / Video

Ștefan Bănică: „Sper să ne înțelegem”

Ștefan Bănică se întoarce pentru a opta oară în scaunul de jurat la X Factor.

„Mă bucur că se reia X Factor. Este al optulea sezon în care sunt jurat la această emisiune, iar rolul meu este același: să descopăr concurenți cât mai buni și să-i pun în valoare. X Factor este, pentru mine, o emisiune în care cred că vedeta este concurentul, și nu juratul. Avem o formulă nouă în juriu, cu Marius Moga și Puya, alături de mine și Delia. Sper să ne înțelegem și fiecare să vină cu experiența lui din muzică, acumulată de-a lungul anilor, s-o împărtășească concurenților și să fie un concurs cât mai spectaculos!”, a spus Ștefan Bănică Junior.

Citește și: Fiul Laviniei Pîrva și al lui Ștefan Bănică a împlinit 5 ani. Imagini de colecție cu Alexandru. „Nu știu când a crescut!”

Marius Moga: „Cred că avem puterea de a schimba vieți”

„De când mă știu, mi-a plăcut să descopăr oameni talentați și să îi ajut să își ducă visul mai departe. Odată cu noul X Factor, vreau să continui această misiune și să întâlnesc oameni care strălucesc și sunt gata să muncească pentru visul lor. Cred că avem puterea de a schimba vieți și de a aduce în fața publicului voci noi și extraordinare. Îmi doresc să fiu un mentor care inspiră. Vreau să le ofer viitorilor artiști sfaturi bazate pe experiența mea și să-i ajut să-și găsească încrederea de care au nevoie pentru a-și depăși limitele. În industria muzicală, talentul este la fel de important ca și munca, perseverența și ambiția de a reuși!”, a spus și Marius Moga.

Cei care cred în ei, în talentul lor şi considera că au factorul X sunt așteptați să se înscrie pe casting.a1.ro și să înceapă aventura vieții lor în cel mai nou sezon al show-ului de la Antena 1.

Foto: Antena 1

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton