Emily Burghelea revine la „Vorbește lumea” de pe Pro TV: „Aceasta este clar săptămâna noilor începuturi”

.

Emily Burghelea revine în televiziune, la două luni după accidentul în care era să-și piardă în viața, în Mauritius. Acum, influencerița este pregătită să revină pe micile ecrane și deja a semnat cu PRO TV. Tânăra în vârstă de 25 de ani a dat vestea pe rețelele de socializare, fiind pregătită pentru un nou capitol din viața ei.

Emily Burghelea revine la „Vorbește lumea” de pe Pro TV

După ce a trecut prin cea mai dificilă perioadă din viața sa din cauza unui accident produs în Mauritius, în care a fost pe punctul de a-și pierde viața, soarele strălucește din nou pe strada lui Emily Burghelea. Influencerița a anunțat că revine pe micile ecrane, în emisiunea „Vorbește lumea” de pe Pro TV, unde va prezenta propria rubrică de parenting.

„Aceasta este clar săptămâna noilor începuturi și mă bucur să vă spun că revin la TV!!!! Ne vom vedea în fiecare vineri la emisiunea mea de suflet, Vorbește Lumea, unde v-am pregătit multe surprize extrem de frumoase!!!! În fiecare vineri, vă aduc o rubrică dedicată părinților și celor mici, prin care vom descoperi împreună tainele creșterii copilului într-un mod sănătos și plin de bucurie!”, a scris Emily Burghea pe pagina sa de Instagram.

„Fie că vorbim despre activități educative și distractive, locuri de joacă speciale sau sfaturi medicale esențiale, noua rubrica vă surprinde cu informații inedite și utile din lumea parenting-ului. Vom afla împreună lucruri mai puțin cunoscute, dar extrem de importante pentru o dezvoltare armonioasă și fericită a copiilor noștri!”, a precizat ea.

Citește și: Soțul lui Emily Burghelea a renunțat la mască. Cum arată Andrei în realitate

Citește și: Emily Burghelea, despre semnele pe care le-a primit înaintea accidentului din Mauritius. Soțul influenceriței: „Am crezut că a murit”

Rubrica prezentată de influenceriță, inspirată de accidentul din Mauritius

Emily Burghelea s-a arătat încântată de această oportunitate și spune că noua ei rubrică de la „Vorbește lumea” a fost inspirată de accidentul produs în Mauritius. Atunci ea a realizat cât de importantă este familia, precum și timpul petrecut cu copiii, astfel că rubrica ei este dedicată parenting-ului.

„Mă bucur enorm că am reluat colaborarea cu PRO TV pentru că mi-era dor să mă întorc în televiziune. Voi avea o rubrică de două ori pe săptămână la emisiunea «Vorbește lumea», marți și vinerea, rubrică în care vom oferi, alături de specialiști, sfaturi în zona de parenting, lifestyle, wellbeing etc. Ne propunem să aducem conținut de calitate, atât de util mamelor care au nevoie mereu de informații și de idei despre cum să aibă o viață mai bună împreună cu familiile lor”, a spus Emily Burghelea, potrivit Click.

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă Sorin Mitrea după ce s-a retras din muzică. Trupa Ro-mania s-a reunit după 23 de ani, la MasterChef 2024

Citește și: Cum arăta Gina Pistol în 2013 când a concurat la MasterChef România, emisiune pe care o prezintă acum la Pro TV / Galerie foto

Rubrica de la „Vorbește lumea” vine ca o completare a seriei deja lansate de influenceriță pe pagina ei de Instagram.

„Eu am și pe rețelele sociale o comunitate minunată, formată în special din femei tinere, mame tinere, care au multă nevoie de informație credibilă care să le răspundă la miile de întrebări pe care le au și care să le ofere sfaturi ca să își facă viața mai ușoară, mai frumoasă. Pentru ele voi oferi conținut atât prin intermediul rubricii de la PRO TV, cât și printr-o serie pe care am lansat-o deja în online”, a mai spus ea.

Emily Burghelea a explicat că accidentul în care a fost implicată a învățat-o să privească viața cu alți ochi și să pună accent pe lucrurile care contează cu adevărat.

„Pentru că accidentul a fost pentru mine un punct de cotitură care mi-a arătat cât de prețioasă e viața, cât de importantă e familia și cum îți poți găsi echilibrul doar înăuntrul ei. Așa că, urmăriți-mă toamna aceasta pe rețelele de socializare și la TV pentru că voi aduce multă bucurie, energie și idei prețioase pentru fiecare dintre voi”, a mai spus aceasta.

Emily Burghelea a fost prezentatoarea emisiunii „Vorbește lumea” în anul 2022, alături de Majda și Cosmina Păsărin, după ce Adela Popescu a renunțat la acest proiect.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus primele imagini cu Emily Burghelea la „Vorbește lumea”

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton