Emily Burghelea, implicată într-un accident rutier: „Moartea ne-a făcut cu mâna”. Cum se simte acum influencerița

.

Emily Burghelea (25 ani) a fost implicată într-un accident rutier, în Mauritius. Mașina în care se afla a lovit frontal un tir, iar influencerița spune că este un miracol că mai este în viață. Tânăra se afla în autoturism împreună cu nașa ei, în timp ce se îndrepta spre aeroport, unde erau așteptate de familiile lor.

Emily Burghelea, implicată într-un accident rutier

Emily Burghelea a trecut prin momente dificile vineri seară, când se îndrepta spre aeroportul din Mauritius, unde a fost în vacanță împreună cu familia ei. Influencerița a povestit pe rețelele de socializare cum taxi-ul în care se afla a intrat frontal într-un tir și a fost pe punctul de a-și pierde viața. Aceasta spune că este un miracol că trăiește, ținând cont că mașina în care era a fost distrusă.

„Am filmat totul. Am intrat frontal într-un TIR. Am scăpat cu viață doar datorită lui Dumnezeu. Eram în taxi, mai aveam 5 minute până la aeroportul din Mauritius. În ultima curbă, pe un drum neiluminat, orbiți de faza lungă a tuturor celor de pe contrasens, ne-am izbit frontal la 80 km/oră de un TIR care a apărut din senin parcat în mijlocul străzii”, a povestit Emily Burghelea pe Instagram, unde a pus și o imagine cu mașina distrusă în accident.

Influencerița a precizat că în mașină erau doar ea și nașa ei, în timp ce familia le așteptau pe aeroport. În momentul impactului, Emily s-a izbit de geamul mașinii, iar apoi a fost proiectată pe parbrizul autoturismului.

„Eram doar eu, cu nașa. Toată familia ne aștepta la aeroport. În momentul impactului, din inerție, nașa a venit peste mine și m-am izbit de geamul mașinii strivindu-mi fața, apoi ne-am trezit amândouă pe parbrizul mașinii. Sau mai bine zis… M-am trezit doar eu. Ea era inconștientă. Am simțit că mă învăluie o senzație de moleșeală care mă trimitea să mă întind pe câmp. Am început să zic «Tatăl Nostru» și primul gând care mi-a venit în minte a fost să mă scutur de toată durerea, să o iau pe nașă de acolo și să fugim. A fost primul semn divin”, a mai spus tânăra.

Citește și: Emily Burghelea, clipe de coșmar la întoarcerea din vacanță: „Avionul a căzut în gol”

Citește și: Andrei, soțul lui Emily Burghelea, la spital din cauza unei „bacterii atipice”, după revenirea din concediu

„Nașa delira, nu răspundea la nimic din ce o întrebam, Striga doar «Where is my son?», un moment mai înfiorător ca acela nu am trăit niciodată. Moartea ne-a făcut cu mâna. Când închid ochii resimt fiecare moment și mă doboară. Tremur când îmi aduc aminte. Pașii noștri pe lângă moarte nu s-au oprit aici, am fost ghidate de Dumnezeu și lucrurile au luat o întorsătură la care nimeni nu s-ar fi așteptat…”, a mai scris Emily Burghelea pe rețelele de socializare.

Mesajul lui Andrei, după accidentul soției sale

Andrei, soțul lui Emily Burghelea a transmis și el un scurt mesaj pe rețelele de socializare, după accidentul soției lui.

„Rugați-vă pentru noi. Trecem prin niște clipe groaznice și fiecare gând bun contează! Dumnezeu există! Datorită lui, copiii noștri au azi și mamă, și tată!”, este mesajul acestuia.

Citește și: Mirela Vaida, apariție provocatoare în costum de baie. „Ce frumoasa e marea noastră!” Cum au reacționat fanii când au văzut-o

Citește și: Andreea Ibacka vinde apartamentul de pe litoral. Cum arată locuința situată la malul Mării Negre

Înainte de a povesti întâmplarea îngrozitoare prin care a trecut, Emily Burghelea a publicat în mediul online o imagine cu ea în care apare cu fața tumefiată, după care a revenit în pe rețelele de socializare cu un clip în care își îngrijește rănile.

Inițial, ea a refuzat să le povestească urmăritorilor ei de pe Instagram despre acest incident, dar apoi a revenit și a împărtășit chiar și un filmuleț în care este surprins momentul accidentului.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Emily Burghelea

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton