Emilian Oprea a filmat nud în serialul „Groapa”, de la PRO TV: ”Greul revine echipei” / Exclusiv

.

Emilian Oprea a filmat nud în „Groapa”, noul serial de la PRO TV, difuzat sâmbăta de la ora 20.00. Actorul ne-a dezvăluit ce înseamnă pentru el să filmeze scene nud într-un serial.

În această seară, de la ora 20:00, PRO TV a programat cel de-al doilea episod din noul serial, „Groapa”. Producția aduce în prim plan povestea familiei Vlahu, Zina și Sandu care se confruntă cu provocări majore într-o viață care părea perfect pusă la punct. După ce în primul episod, Grigore, unul dintre copiii lor a murit, se pare că din această seară, lucrurile se complică.

Ce spune Emilian Oprea despre scenele în care a filmat nud pentru „Groapa”?

Printre personajele principale ale producției se remarcă Emilian Oprea. El îl interpretează pe Franco – mafiotul care a zdruncinat liniștea familiei Vlahu. Una dintre secvențele pe care le va avea în cel de-al doilea episod, după o scenă extrem de dură, în care va scăpa cu viață dintr-o serie de împușcături și explozii, îl va surprinde ascuns într-un depozit, departe de ochii celor care-l caută. Acolo, scena va atrage atenția tuturor celor de acasă, când Franco se va ridica din cadă, iar tot ce-l va acoperi este… multă spumă.

Citește și: Tiberiu Dobrică, actor în serialul Groapa: „Dacă cineva se gândește că banii sunt un motiv este greșit”/ Exclusiv

Citește și:  Daniel Nuță, protagonistul din serialul Groapa, dezvăluie de ce nu l-au vrut părinții actor: „Presiunea a fost foarte mare” / Exclusiv

Citește și: Teona Stavarachi a îmbrăcat rochia de mireasă în primul episod din „Groapa”. Ce s-a întâmplat în timpul secvențelor / Exclusiv

„Astfel de scene nu sunt comode pentru mulți actori”

Cât de dificil este, însă, pentru un actor să filmeze o astfel de scenă? Ne-a povestit, în exclusivitate, chiar Emilian Oprea.

Evident, astfel de scene nu sunt comode pentru mulți actori. Nu sunt la fel de incomode precum scenele de dragoste pe care trebuie să le joci. Parcă e mai ușor când ești singur (râde)”, spune Emilian Oprea, pentru UNICA.ro.

Tot el a explicat și ce înseamnă partea de producție pentru secvențele de genul acesta.

Atmosfera de pe platou cred că este întreținută de confortul pe care ți-l asigură echipa de filmare. Grija cu care te înconjoară, de indicațiile pe care le primești. De fiecare dată, pe set, sunt mult mai puține persoane, decât la scenele clasice”, ne-a mai dezvăluit actorul care-l interpretează pe Franco în serialul „Groapa”.

Dacă o privim dintr-o perspectivă mai ușoară, poate fi și plăcut, deoarece până la o anumită vârstă, încă mai poți face și astfel de secvență. Lăsând gluma deoparte, greul revine echipei. Să te asigure că totul e în regulă, că nu vei fi pus într-o lumină în care să te simți incomod sau stânjenit. Îți arată cadrul, te asigură că totul este așa cum crezi”, a mai adăugat Emilian.  

Povestea din „Groapa” continuă în această seară, la ora 20:00, pe PRO TV.

Care este povestea serialului „Groapa”?

Serialul „Groapa” prezintă o imagine realistă și dură a vieții mafiei, dar și relațiile de familie, problemele și poveștile de dragoste, într-un mod care îi face pe telespectatori să se bucure de fiecare secundă. „Groapa” este o adaptare după „Legea familiei” („Çukur”/„The Pit”), care a fost printre cele mai populare seriale turcești ale anului 2018.

Sursa foto: PR Pro TV

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton