Emilia Ghinescu, criticată pentru o poză făcută într-un lăcaș sfânt. Ce i-a deranjat pe internauți

.

Emilia Ghinescu a fost aspru criticată în mediul online după ce a postat o poza în care apare într-o mănăstire, în genunchi, în fața unei icoane.

Cântăreața a fost să viziteze mănăstirile din nordul Moldovei și a ajuns la Cărmâzani, un sat aflat în apropiere de Fălticeni, unde se află o mănăstire de maici. Artista a intrat în lăcașul sfânt să aprindă o lumânare șis-a fotografiat în timp ce stătea și se ruga în genunchi în fața unei icoane cu Maica Domnului și pruncul Iisus. Apoi a postat poza pe contul ei de Instagram.

„Mai nou, e o modă să te pozezi în biserică!”

„Am ajuns într-un loc binecuvântat de Dumnezeu, Mănăstirea Cămârzan. Nimic nu se face fără Dumnezeu! nimic nu există fără El! Doar în genunchi, în fața Icoanei făcătoare de minuni a Maicii Domnului” – sunt cuvintele Emiliei Ghinescu, scrise în dreptul pozei.

Postarea artistei a fost apreciată de unii dintre fanii ei, dar au existat și persoane care au criticat-o pe artistă, spunând că nu trebuia să facă public un moment atât de intim și sacru.

“Ce frumos era dacă acel moment îl păstrai pentru sufletul tău, fără să faci poză într-un loc așa de sfânt!!!” – i-a transmis cineva Emiliei Ghinescu.

“Rugăciunea se face în tihnă, pentru sufletul tău. Dar mai nou, e o modă să te pozezi în biserică, așa dă bine!” – i-a scris un alt internaut.

Citeşte şi: Emilia Ghinescu, viață marcată de abuzurile din copilărie: “Nu am avut maturitate emoțională și psihică pentru a duce o căsătorie până la final” / Exclusiv

Citeşte şi: Cum se menține Emilia Ghinescu într-o formă fizică de invidiat

Citeşte şi: Emilia Ghinescu nu se mai oprește din slăbit. Artista a ajuns la 45 de kg și este de nerecunoscut

Citeşte şi: Câți bani câștigă Emilia Ghinescu din drepturile de autor: “Poți să trăiești? Nu poți, n-ai cum”

Artista nu a rămas indiferentă la comentariile primite și le-a răspuns celor care îi urmăresc activitatea în mediul online, mulțumindu-le pentru mesaje, chiar dacă unele au fost mai aspre.

“Vă mulțumesc pentru sfat și mesaj! Rugăciunea mea am păstrat-o pentru sufletul meu. Oamenii trebuie să cunoască aceste locuri, să nu se îndepărteze de Dumnezeu și să-L ajute în orice!” – a fost răspunsul Emiliei Ghinescu.

Emilia Ghinescu, o viață marcată de abuzurile din copilărie

Artista are un trecut dureros și poartă și astăzi în suflet greutățile cu care s-a confruntat în copilărie. Emilia Ghinescu a povestit în primăvara acestui an pentru Unica.ro, cum a copilărit cu un tată abuziv și o mamă care nu a știut cum să îi arate ei sau surorii ei ce e iubirea sau afecțiunea. Artista a fost nevoită să muncească de la 12 ani.

„Eu sunt un om foarte puternic și am învățat mult din ce am trăit. Îmi iubesc extrem de mult copiii și, pentru mine, ei sunt cei mai importanți din lumea asta. Eu nu aș putea să le fac ce a făcut tata cu mine, să îi bat, să îi maltratez, niciodată.

Pe tata am încercat să-l înțeleg, nu era părintele meu biologic și pesemne avea frustrările lui, nu a vrut să mă accepte ca pe copilul lui. Pe mama, care nu a reușit să ne arate, nici mie nici surorii mele, iubire…am încercat și ea ea s-o înțeleg. Pe vremea aceea părinții erau ocupați cu altele, majoritatea nu știau să-și iubească copiii, plus că am trăit într-o epocă unde bătaia era la ordinea zilei” – a relatat artista.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton