Emil Rengle și iubitul lui, Alejandro Fernandez, s-au logodit. Cum arată inelele de logodnă

.

Emil Rengle și iubitul lui, Alejandro Fernandez, s-au logodit. Vestea a fost dată de artistul român pe rețelele de socializare, unde a distribuit imagini de la cererea în căsătorie, dar și câteva cu inelul de logodnă primit de la partenerul său. Cei doi au mai vorbit în trecut despre acest pas important în relația lor, iar acum acesta a fost făcut.

Emil Rengle și Alejandro Fernandez s-au logodit

Emil Rengle și iubitul său, Alejandro Fernandez, își duc relația la un nou nivel. Dansatorul român și artistul spaniol s-au logodit, iar momentul emoționant, ce a avut loc într-un cadru de poveste, a fost filmat și împărtășit cu fanii celor doi.

Momentul a avut loc pe malul mării și ambii parteneri au primit câte un inel de logodnă. În imaginile postate, Emil Rengle și Alejandro Fernandez se uită mai întâi la cameră, apoi se sărută, după care ridică mânile, arătându-le tuturor inelele de logodnă.

„Împreună vom crea o casă plină cu flori, bunătate, perne confortabile, odihnă, somn bun, dans, dansuri minunate, spațiu pentru cărți, spațiu pentru a fi tu, spațiu pentru a fi eu și spațiu pentru a iubi”, a scris Emil Rengle pe pagina sa de Instagram, într-o declarație comună cu iubitul său.

Citește și: Cum a reacționat Cosmin Natanticu când Emil Rengle a spus că vrea să rămână însărcinat: „Îți garantez că nu vrei”

Citește și: Cine este Alejandro Fernandez, iubitul lui Emil Rengle? Tânărul a impresionat antrenorii de la „Vocea României” cu talentul său

Cei doi au mai vorbit în trecut despre a face acest pas, dar și despre nuntă. Alejandro spunea că își dorește ca marele eveniment să aibă loc în Santorini, pe o stâncă, în timp ce Emil Rengle vorbea de o nuntă în junglă, fără invitați.

Cererea în căsătorie a avut loc în Mexic

Cererea în căsătorie a avut loc pe meleaguri străine. Emil Rengle și Alejandro Fernandez se află într-o vacanță în Mexic, astfel că artistul român a plănuit totul în detaliu și a avut grijă ca cererea sa în căsătorie să fie așa cum a visat.

„A spus DA”, a scris dansatorul pe rețelele de socializare, dând de înțeles că el a fost cel care a pus marea întrebare.

Totuși, amândoi au câte un inel identic pe degetul inelar.

Citește și: Simona Halep a împărțit internetul în două cu noua schimbare de look. „Îi stătea mai bine blondă!” / „Superbă!” Cum arată acum

Citește și: Ce face Gina Pistol în Bali, în timp ce Smiley lucrează: „Mă simt atât de liberă”

Fericiți peste măsură, cei doi îndrăgostiți s-au fotografiat în mai multe ipostaze cu inelele de logodnă, ultima distribuită în mediul online fiind relizată la un foc de tabără.

Într-o altă postare apare Alejandro, care prăjește bezele pe băț, la foc, în timp ce Emil îl filmează fericit.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus imaginile cu inelele de logodnă ale lui Emil Rengle și Alejandro Fernandez

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton