Ema Oprișan de la Insula Iubirii, situație traumatizantă în spital: „Ia-ți copilul de unde nu-i” / Video

.

Ema Oprișan, una dintre concurentele ultimul sezon Insula Iubirii, a devenit mamă pentru a doua oară pe data de 19 septembrie. Nașterea fiicei sale a fost o reală bucurie atât pentru ea, cât și pentru soțul ei, Răzvan Kovacs. Însă fericirea nu a durat mult pentru că, a doua zi, femeia s-a trezit cu un alt copil lângă ea.

Într-o postare pe rețelele de socializare, Ema a povestit cum asistentele i-au adus un alt copil a doua zi după naștere. Imediat cum a văzut bebelușul, aceasta a observat că nu era fiica ei, însă asistentele insistau că nu e adevărat, că i-au adus-o pe Luna.

Ema Oprișan, situație dificilă în spital, după ce a născut

Inițial a crezut că i se pare, din cauza anesteziei, însă imediat ce a observat că bebelușul avea la mână o brățară, aceasta și-a dat imediat seama că nou-născuta care i-a fost adusă în salon pentru a o alăpta nu este a ei.

„Oricum copilul se schimbă la înfățișare de pe o zi pe alta. A doua zi, mi-o aduce în salon o altă tipă. O fi făcut schimb de tură, nu știu ce s-a întâmplat. Mi-a adus-o pentru că era ora mesei (…) O întreb dacă e copilul meu și îmi spune că da. Știu că copilașii se schimbă așa ca trăsături, că prind altă culoare, dar parcă avea puțin ochii altfel (…) Acum nu mă deranja că nu era așa cum o văzusem eu atunci. Poate era din cauza anesteziei, cine știe ce și mi-o lasă acolo”, a povestit Ema Oprișan pe Tik Tok.

Citește și: Cine e Ema Oprișan de la „Insula Iubirii” 2023, sezonul 7. Bruneta are un băiețel

Citește și: Ce s-a întâmplat cu Bianca Giurcă și Marius Moise după Insula Iubirii. Ce spune Oana Monea despre controversatul concurent

Însă, în momentul în care a luat copilul în brațe, a observat că pe brățară era trecut un alt nume. Fosta concurentă de la Insula Iubirii a mărturisit că a avut un șoc când a observat că nu este fetița ei, în timp ce personalul medical insista că micuța este Luna. Mai mult, Ema a spus că întreaga situație a fost traumatizantă.

„Știam că Luna nu are brățărica la mână. Știam că o are în pătuț, chiar dacă toți copiii au brățărica la mână. Și acum este sigilată. Mă uit la copil că are o brățărică roz și m-am gândit că au pus-o ei și când să îl pun la sân, văd acolo un alt nume (…) Ia-ți copilul de unde nu-i (….) Am văzut multe filme, au auzit multe cazuri șocante legate de chestia asta, că și-au dat seama că nu este copilul lor decât târziu. Chiar se poate întâmpla”, a continuat Ema Oprișan.

@ema.em.nlr Cum era sa raman fara Luna 🥹 #Luna #Noah #family #love #girl #baby #insulaiubirii #insulaiubirii🏝❤️ #antena1 #emainsulaiubirii #antena1 #fy #foryou #fyp #show #realityshow #casaiubirii #mireasa #followme #ispite #sezon7 ♬ sunet original - Ema.Ema

Ema și Răzvan s-au împăcat după Insula Iubirii

Deși în timpul emisiunii au decis să pună capăt relației lor, după ce Răzvan Kovacs i-a fost infidel iubitei sale, Ema a decis să îi mai dea o șansă și chiar au ajuns în fața altarului.

Cei doi au plecat separat din Thailanda, însă, spre surprinderea tuturor, ajunși în România s-au împăcat și s-au căsătorit. La scurt timp, Ema a rămas însărcinată, iar formează o familie de patru.

Citește și: Ema Oprișan de la Insula Iubirii a născut. Ce nume a ales pentru fiica ei și a lui Răzvan Kovacs

Citește și: Separați, dar împreună. Ema Oprișan și Răzvan Kovacs s-au despărțit la Insula Iubirii, dar acum vor avea un copil

„Când am ajuns departe de el mi-am dat seama că nu e tocmai ceea ce mi-am dorit cu adevărat”, a afirmat Ema, la șase luni de la revenirea în țară.

„Cumva, când m-am calmat și am simțit nevoia să îl am pe Răzvan, prietenul meu, lângă mine și l-am luat în brațe, am simțit că e ce îmi doresc și orice aș simți ca nervi în ceea ce îl privește, când îl iau în brațe îmi trece instant și nu mai contează toate prostiile și sentimentele prin care m-a făcut să trec. Am ajuns să fim din nou împreună”, a mărturisit fosta concurentă de la Insula Iubirii.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Ema Oprișan

Sursă foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton