Elon Musk, tată pentru a 12-a oară. Cine sunt femeile care i-au dăruit copii fondatorului Tesla

.

Elon Musk (52 ani) a devenit tată pentru a douăsprezecea oară, după ce partenera sa, Shivon Zilis, a adus pe lume cel de-a treilea copil al cuplului. Fondatorul Tesla a confirmat știrea, însă nu a dezvăluit sexul și numele celui mai nou membru al familiei sale.

Elon Musk, tată pentru a 12-a oară

Zvonurile privind venirea pe lume a celui de-al 12-lea copil al lui Elon Musk au apărut în urmă cu două zile, când presa străină scria că partenera sa a născut în secret. Acum, fondatorul Tesla a confirmat nașterea celui mai nou membru al familiei sale și aa precizat că nu a fost niciun secret, întrucât familia și prietenii lui știau.

„În ceea ce privește „în secret”, acesta este, de asemenea, fals”, a spus Elon Musk pentru Page Six, completând: „Toți prietenii și familia noastră știu”.

„Neemiterea unui comunicat de presă, ceea ce ar fi bizar, nu înseamnă „secret””, a adăugat proprietarul X Corp.

Sexul și numele celui mai mic copil al lui Musk sunt momentan necunoscute.

Musk și femeile cu care a avut o relație, încearcă să păstreze viețile copiilor lor private.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Elon Musk. „Primul născut a murit în brațele mele!” Imagini rare cu urmașii miliardarului

Citește și: Obiceiurile alimentare ciudate ale miliardarilor lumii. Ce mănâncă Elon Musk în fiecare dimineaţă

În septembrie 2023, Grimes, care este mama a trei dintre copiii săi, a distribuit o postare lungă pe X (fostul Twitter), solicitând confidențialitate pentru cei trei copii ai ei și ai lui Musk.

Ea a abordat, de asemenea, o serie de titluri recente despre relația ei de co-parenting cu CEO-ul Tesla și revelația că au primit în liniște un al treilea copil, fiul Techno, la scurt timp după ce Musk a devenit din nou tată, dar cu Shivon Zilis.

Cine sunt femeile care i-au dăruit copii omului de afaceri

Elon Musk și-a întâmpinat primul născut, un fiu pe nume Nevada Alexander, împreună cu prima sa soție, Justine Wilson, în 2002. Copilul a murit la 10 săptămâni din cauza sindromului morții subite a sugarului (SIDS). Cei doi au devenit apoi părinții gemenilor Vivian Jenna și Griffin prin inseminare in vitroîn 2004, iar tripleții Kai, Saxon și Damian au urmat în 2006.

Omul de afaceri a avut apoi o relație cu Grimes, cu care are trei copii. Primul lor fiu, X Æ A-Xii, s-a născut în mai 2020.

Citește și: Lucruri mai puțin știute despre Meryl Streep. Actrița a împlinit 75 de ani! Galerie foto

Citește și: Prințul William și cei trei copii, fotografie virală cu ocazia aniversării lui de 42 de ani: „Epică imagine!”. Mesajul lui Kate Middleton

În noiembrie 2021, Elon Musk i-a întâmpinat în secret pe gemenii Strider și Azure cu Shivon Zilis. Un an mai târziu, Grimes a dezvăluit pentru Vanity Fair că a devenit din nou mamă, de data aceasta având o fetiță cu Musk, prin intermediul unei mame surogat în decembrie 2021 pe nume Exa Dark Sideræl.

Vestea despre nașterea celui mai mic copil al lui Musk a venit după ce biografia din 2023 a jurnalistului Walter Isaacson despre Musk a dezvăluit nașterea celui de-al treilea copil al titanului tehnologic cu Grimes, un fiu pe nume Techno Mechanicus, care este alintat „Tau”.

Acum, Elon Musk și-a întâmpinat cel de-al treilea copil cu Shivon Zilis, al cărui sex și nume urmează să fie dezvăluite.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Elon Musk

Sursă foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton