Elon Musk, declarații uluitoare despre fiul său transgender. Omul de afaceri promite să distrugă „virusul minții” care i-a „ucis” copilul

.

Elon Musk susține că a fost păcălit că fiul său, Xavier, s-ar putea sinucide, dacă nu îi permite să se transforme în femeie. Iar acum, omul de afaceri promite să distrugă „virusul minții” care i-a „ucis” copilul, acum cunoscut sub numele de Vivian Jenna Wilson (20 ani).

Elon Musk, declarații uluitoare despre fiul său transgender

CEO-ul Tesla a avut multă vreme o relație controversată cu fiica sa Vivian Jenna Wilson, în vârstă de 20 de ani, pe care la un moment dat a numit-o o „comunistă” care crede că „orice persoană bogată este rea”.

Într-un interviu acordat luni, Elon Musk a făcut cele mai puternice comentarii de până acum față de decizia copilului său, numind ceea ce i s-a întâmplat lui și familiei sale ca fiind ceva „demonic”.

„În esență am fost păcălit să semnez documente pentru unul dintre băieții mei mai mari, Xavier”, a spus el, folosind vechiul nume al lui Wilson.

„Aceasta a fost cu adevărat înainte să înțeleg ce se întâmplă, ne confruntam cu Covid, așa că a existat multă confuzie. Și mi s-a spus că Xavier s-ar putea sinucide”, a adăugat Musk într-un interviu acordat Daily Wire.

Citește și: Elon Musk, tată pentru a 12-a oară. Cine sunt femeile care i-au dăruit copii fondatorului Tesla

Citește și: Câți copii are, de fapt, Elon Musk. „Primul născut a murit în brațele mele!” Imagini rare cu urmașii miliardarului

Miliardarul sud-african are 12 copii și și-a exprimat părerea că lumea este subpopulată. Acesta are copiii cu trei femei diferite, autoarea canadiană Justine Wilson, artista Grimmes și angajata lui, Shivon Zilis. Cel mai mic copil al său s-a născut în 2024.

„Este incredibil de rău și sunt de acord cu tine că oamenii care promovează acest lucru ar trebui să meargă la închisoare”, a răspuns Musk, când a fost întrebat despre disforia de gen.

Fondatorul Tesla susține că a fost păcălit

Elon Musk susține că a fost păcălit să semneze actele necesare prin care își dădea acordul cu privire la transformarea fiului său în femeie.

„Am fost păcălit să fac asta. Nu mi s-a explicat că blocanții pubertății sunt de fapt doar medicamente de sterilizare”, a spus el.

„Mi-am pierdut fiul, în esență. Ei o numesc „deadnaming” (n.r. deadnaming este actul de referire la o persoană transgender sau non-binară printr-un nume pe care l-a folosit înainte de tranziție, cum ar fi numele de naștere) dintr-un motiv. Motivul pentru care ei o numesc „deadnaming” este pentru că fiul tău a murit, așa că fiul meu, Xavier, a murit, ucis de virusul minții trezite”, a continuat Elon Musk.

Citește și: Obiceiurile alimentare ciudate ale miliardarilor lumii. Ce mănâncă Elon Musk în fiecare dimineaţă

Citește și: Actrița Daisy Edgar-Jones din „Twisters” a leșinat după ce a fumat marijuana în Amsterdam: „Mi-am revenit în ambulanță”

„Am jurat că voi distruge virusul minții trezite după aceea și facem unele progrese”, a spus el.

Wilson și-a schimbat legal sexul în femeie și numele din „Xavier” în Vivian Jenna Wilson în 2022, în timp ce a dezvăluit în dosarele instanței că „nu mai dorește să fie înrudită” cu Musk „în niciun fel”.

În timp ce miliardarul sud-african a fost „în general optimist” cu privire la tranziția fiicei sale, de atunci el a criticat-o, numindu-o „comunistă” și dând vina pentru opiniile ei politice pe liceul privat scump pe care l-a urmat.

Toți copiii lui Musk au urmat școala Crossroads K-12 din Santa Monica, unde școlarizarea anuală costă până la 50.000 de dolari.

Vivian are un frate geamăn, Griffin, cei doi născându-se în 2004 în California.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Elon Musk

Sursă foto: Hepta, Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton