Ellen DeGeneres, devastată după ce DJ-ul Stephen ‘Twitch’ Boss s-a sinucis: „L-am iubit atât de mult”

.

Ellen DeGeneres a vorbit despre moartea fostului său coleg, DJ-ul Stephen „tWitch” Boss care s-a sinucis într-un hotel din California.

Stephen „tWitch” Boss a decis să își pună capăt zilelelor marți dimineața într-un hotel din Encino, Los Angeles. DJ-ul emisiunii „Ellen DeGeneres Show” și dansatorul care a devenit faimos la „So you think you can dance”, a murit la 40 de ani.

Ellen DeGeneres deplânge moartea fostului coleg

Ellen DeGeneres, fosta colegă a DJ-ului a făcut declarații privind trista veste. Moderatoarea emisiunii „Ellen DeGeneres Show” le-a mărturisit fanilor că este devastată și că îi va simți lipsa bunului său prieten.

„Sunt în stare de șoc. Pur și simplu devastată. tWitch era lumină și dragoste. Era parte din familia mea și l-am iubit din tot sufletul. O să îi simt lipsa atât de mult. Să le transmitem cele mai bune gânduri lui Allison și celo trei copii”, a transmis Ellen DeGeneres pe conturile sale de pe rețelele de socializare.

Vestea morții, confirmată de soția lui Stephen ‘Twitch’ Boss

Cumplita veste a fost confirmată chiar de către soția DJ-ului. Dansatoarea Allison Holker i-a transmis un ultim omagiu celui care îi era soț de mai bine de 9 ani. Cu o zi înainte de tragedie, Boss și soția lui au aniversat 9 ani de căsătorie. Cuplul avea împreună trei copii: Maddox, Zaia și Weslie.

„Cu cea mai grea inimă trebuie să vă spun că soțul meu, Stephen, ne-a părăsit. Stephan lumina fiecare cameră în care intra. El punea preț pe familie, prieteni și comunitate mai presus de orice, iar a face lucrurile cu iubire și lumină era totul pentru el. El era stâlpul familiei noastre, cel mai bun soț și tată și o inspirație pentru fanii lui. Să spun că a lăsat o moștenire a fi o afirmație modestă. Impactul său pozitiv o să fie simțit în continuare. Sunt singură că nu o să treacă o zi în care să nu-i onorez amintirea. Cerem să ni se respecte intimitatea pe parcursul acestei perioade dificile pentru mine și în mod special pentru cei trei copii ai noștri. O să păstrez mereu ultimul dans pentru tine.”, a fost mesajul transmis de Allison Holker.

Reprezentanții hotelului în care a avut loc tragedia au anunțat că nu vor mai închiria camera de hotel în care Stephen „tWitch” Boss s-a sinucis. Potrivit, US Weekly, managerul hotelului a declarat că acea cameră nu va mai fi închiriată în următoarele săptămâni.

Stephen „tWitch” Boss s-a născut în Montgomery, Alabama. A absolvit Liceul Lee din Montgomery în anul 2000 şi a studiat dansul la Universitatea Chapman. Numele său de scenă vine din copilărie, când apropiaţii l-au poreclit astfel pentru că nu putea sta liniştit. El a cunoscut faima în 2008, când a participat la concursul „So you think you can dance”, unde ulterior a fost și jurat.

Sursa Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton