Elizabeth Hurley a filmat scene intime regizate de fiul ei. „Sunt relaxată în fața lui!”

.

Elizabeth Hurley recunoaște că nu a fost deranjată să filmeze scene inime pentru cel mai recent film al ei în fața fiul ei, de 21 de ani, Damian, care a regizat acțiunea.

Elizabeth Hurley, protagonistă într-un film scris și regizat de fiul ei

Actrița, în vârstă de 58 de ani, joacă în „Strictly Confidential”, iar trailerul prezintă câteva scene fierbinți între ea și actrița Pear Chiravara. Vedeta din „Austin Powers” ​​a recunoscut că, deși scenele nu au fost neapărat lucruri pe care le-a făcut de multe ori în filme, ea nu a fost tulburată de prezența fiului ei.

„Avându-l acolo, m-am simțit în siguranță. Mă simt fără griji când lucrez cu familia mea”, a explicat ea în timpul unui interviu comun cu el pentru „Access Hollywood”, citată de Page Six.

Damian Hurley a fost, de asemenea, și cel care i-a făcut mai multe fotografii mamei sale în bikini. În timpul interviului, fiul actriței a recunoscut că unii oameni consideră situația ciudată.

„Oamenii găsesc acest lucru cu adevărat controversat” a explicat tânărul regizor și director de imagine, adăugând că profesia lui este o parte fundamentală a vieții sale, „așa că pentru noi, nu este cine știe ce, este o parte a afacerii”.

Citeşte şi: Elizabeth Hurley, siluetă impecabilă la 57 de ani. Ce trucuri are pentru a arăta atât de bine

Citeşte şi: Hugh Grant regretă că a înșelat-o pe Elizabeth Hurley: „Am fost un idiot!”

Citeşte şi: Kanye West și Bianca Censori, cu pantalonii în vine în drum spre restaurant. Cum au fost fotografiați

Citeşte şi: Producătorul Steve Bing a murit la 55 de ani. Acesta s-ar fi aruncat de la etajul 27, din cauza „izolării pe perioada pandemiei”

Elizabeth Hurley se simte confortabil să filmeze în prezența fiului

Elizabeth a fost de acord cu fiul ei, spunând că prezența lui o liniștește.

„Sunt relaxată în fața lui. El are grijă de mine… este relaxant să știi că în spatele camerei se află cineva care are grijă de tine”- a spus actrița.

Povestea filmului „Strictly Confidential”, care a fost scrisă de Damian, se concentrează în jurul unui grup de prieteni și rude care se întorc pe o insulă la un an după ce o persoană dragă lor (Lauren McQueen) s-a sinucis. Dar lucrurile nu sunt așa cum par și cauza morții lui McQueen ar fi putut fi rezultatul unui joc greșit.

Damian Hurley a realizat primul scurt metraj la vârsta de 8 ani

Damian s-a declarat extrem de entuziasmat să lucreze cu mama sa.

„O stimez pe @ElizabethHurley1 care, în timpul realizării primului meu scurtmetraj, în 2010 (când aveam 8 ani), mi-a promis că va juca în primul meu lungmetraj. Pentru că este o persoană de cuvânt, în momentul în care acest film a primit acceptul, mama a lăsat totul baltă și a fugit în Caraibe pentru a ajuta. A lucra împreună a fost un vis. Aceasta a fost cea mai incredibilă experiență, atât profesional, cât și personal” – a transmis el pe Instagram.

Damian este singurul copil al lui Elizabeth Hurley cu regretatul om de afaceri Steve Bing. Bing s-a sinucis în 2020, la vârsta de 55 de ani, în timpul pandemiei de COVID-19.

Foto – Hepta / Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton