Cum se menține în formă Eliza Natanticu. Soția lui Cosmin Natanticu mănâncă des shaorma și cartofi prăjiți fără să se îngrașe

.

Eliza Natanticu, soția comediantului Cosmin Natanticu, a dezvăluit care este secretul său pentru o siluetă de invidiat. Eliza a participa la show-ul “Splash, vedete la apă” unde a făcut senzație în costum de baie, fiind prima oară când apare așa într-o emisiune televizată. Soția lui Cosmin Natanticu nu își etalează prea des formele în public, însă când o face atrage atenția tuturor.

Eliza spune că alimentația sănătoasă o ajută fie într-o formă fizică atât de bună. Ea a precizat că face yoga acasă, are și o bicicletă de fitness pe care o folosește uneori, dar cea mai importantă este dieta. Doamna Natanticu a încercat și dieta fasting, iar în weekenduri, spune ea, mănâncă orice își dorește, chiar și shaorma sau cartofi prăjiți.

Citeşte şi: Cum să mănânci ciocolată fără să te îngrași. Cornelia Rednic folosește acest truc de ani buni

Citeşte şi: Theo Rose și Alex Leonte, prezenți la aceeași petrecere. Cei doi foști iubiți sunt nașii unui băiețel

Citeşte şi: Emailul care schimbă tot. Cum stau de fapt lucrurile între Angelina Jolie și Brad Pitt

Citeşte şi: Delia, urmărită de un fan în parcul Herăstrău: „Mi-a băgat o lanternă în ochi”

Eu fac acasă yoga, am și bicicletă, mai fac așa, din când în când, dar nu pot să zic că am avut o constantă. Încerc să mănânc sănătos, dar foarte rar mă ține. Am încercat acum, de curând, să țin dieta fasting, cu două mese pe zi, nu mai mănânc după ora 18 până a doua zi la ora 14. Dar, după, în weekend, cartofi prăjiți, mănânc o shaorma, ceva – a declarat Eliza Natanticu, pentru spynews.ro.

Eliza Natanicu a făcut dans de performanță și acest lucru a contribuit și el la menținerea unui corp frumos modelat:

Mulțumesc lui Dumnezeu că m-au ajutat anii de coregrafie și ce am mai făcut eu. Acum, de când sunt la Te cunosc de Undeva, având personaje dificile, cu coregrafie, a trebuit să fac mișcare. După ce termin cu Te cunosc de Undeva o să încerc niște aparate.

Cosmin și Eliza Natanticu s-au cunoscut în 2009, prin intermediul unei prietene comune și s-au căsătorit în 2018. Mihai Bobonete și soția lui, Cătălina le-au fost nași. Până acum, nu au făcut copii, deși își doresc foarte mult să devină părinți.

Ne dorim, însă nu s-a întâmplat. Am mai pus în balanță ceea ce se întâmplă acum cu COVID, cu anumite situații și nu știu, parcă mă înspăimântă ideea de a naște într-o meternitate sau într-un spital, unde sunt tot felul de cazuri, de microbi, bacterii.

Nu sunt vremurile cele mai bune, nu judec pe nimeni, vorbesc strict din ce îmi doresc eu, dar dacă Dumnezeu ne dă și ne ajută, ne face un cadou frumos, o să-l primim cu mare drag”, a dezvăluit Eliza Natanticu, în cadrul emisiunii „Cea mai tare din parcare”

Cum se menține în formă Eliza Natanticu. Soția lui Cosmin Natanticu mănâncă des shaorma și cartofi prăjiți fără să se îngrașe

Eliza a povestit în urmă cu câteva luni că a fost operată pentru un chist ovarian “fără voia ei” după ce a luat din spital o bacterie.

Eram să mor în urma unei operații banale, am contactat o bacterie de pe acolo. Oamenii mi-au zis în spital că am venit eu cu bacteria de acasă. Trei săptămâni am stat în spital, nu știau ce să-mi facă. Făceam temperatură continuu. Trebuia să mă operez la un chist ovarian. Am ajuns acasă și după două zile i-am spus lui Cosmin că nu mă simt bine

Până la urmă, m-am întors în spital pentru că ceva era în neregulă. M-au operat încă o dată, aproape fără voia mea. Eu nu-mi mai reveneam. Au încercat toate medicațiile posibile. La un moment dat cu ajutorul doamnei Maia Morgenstern, care a intervenit pentru mine și a dat niște telefoane au început să apară deodată medici, oameni din afara spitalului.

Efectiv eram pe ducă și după cea de-a doua operație nici atunci nu au știu ce să-mi facă. Au vrut să mă opereze și a treia oară, să vadă dacă e vreo infecție, dar nu i-am lăsat –  a dezvăluit soția lui Cosmin Natanticu în cadrul unui podcast.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton