Eliza Natanticu s-a pus serios pe slăbit. „Am reușit să dau jos 5 kg!” Ce mănâncă zilnic

.

Eliza Natanticu (33 de ani) s-a pus serios pe slăbit și pe remodelarea corpului și se bucură deja de primele rezultate. Soția comediantului Cosmin Natanticu urmează un plan alimentar bine stabilit de un expert în nutriție și face mult sport acasă.

Așa că a reușit deja să dea jos cinci kilograme, și nu se va opri aici. Artista colaborează cu un antrenor de fitness, care este și expert în alimentația sănătoasă, iar pentru că îi urmează sfaturile, nu mai are mult până la o transformare fizică de zile mari.

„Până acum am încercat tot felul de diete”

„Am învățat să iubesc să mănânc sănătos, să fac alegerile alimentate corecte încât să evit balonarea, care pentru mine era o mare problemă. Am învățat să iubesc și sportul și practic să mă iubesc pe mine.

 Din aprilie și până acum am reușit să slăbesc sănătos 5 kilograme, fără eforturi: având 5 mese pe zi, 3 principale și 2 gustări. Până acum am încercat tot felul de diete. Am făcut și fasting și nimic nu a funcționat a la long. Instructorul meu mi-a înțeles stilul de viața și mi-a făcut dieta pe stilul meu”, a spus Eliza, pentru click.ro.

Soția lui Cosmin Natanticu spune că urmează un regim echilibrat și face cardio. Din alimentația ei nu lipsesc peștele, salatele, supele, dar nici pastele sau orezul.

„Antrenamentele sportive le fac acasă”

„Acum mănânc și paste, și orez, și cartofi, pentru că dieta este bazată pe cardio – pe cycling ce îți arde din grăsimi și practic vezi cum de la zi la zi corpul se transformă și grăsimea se topește și ușor încep să de vadă mușchii, abdomenul se conturează și asta fără un efort ieșit din comun.

Citeşte şi: Eliza Natanticu a dezvăluit care este secretul unei căsnicii fericite: „Ăsta este stilul nostru”

Citeşte şi: Cum a decurs prima întâlnire dintre Eliza și Cosmin Natanticu. „Nu ne-am plăcut deloc”

Citeşte şi: Eliza Natanticu, la un pas de moarte după ce a contractat o bacterie intraspitalicească

Citeşte şi: Eliza Natanticu și-a „terorizat” vecinii de când s-a apucat de cântat: „Ei au fost primii mei critici”

Mănânc doar pește, eu am ales să nu mănânc carne. Alimentația mea acum este cu puține lactate, pentru că eu am intoleranță la lactoză și gluten și acestea îmi creează inflamație în corp. De asemenea, mănânc multe salate, supe și lucruri pe care să le pot găsi cu ușurintă. Antrenamentele sportive le fac acasă, pentru că prefer intimitatea. Am gantere, o salteluță de yoga, săculeți pentru picioare și o trambulină”, a mai spus Eliza Natanticu, pentru sursa amintiă mai sus.

Cum arată meniul care o ajută pe Eliza Natanticu să slăbească? Soția lui Cosmin Natanticu a dezvăluit apoi și ce mănâncă zilnic. Meniul eu este compus din trei mese principale și două gustări. Între mese trebuie să fie un interval de timp de circa trei ore.

Ziua 1:

  • Mic dejun terci de ovăz + 1 banană
  • Gustare (la 2:30 -3:00  ore): 20 g semințe de dovleac
  • Prânz (la 3 ore după gustare): 200 g orez cu legume și ou
  • Gustare (la 2 ore jumătate după prânz): 1 iaurt
  • Cina (la 3 ore după gustare): 2 conserve de pește + 100 g porumb din conservă

Ziua 2:

  • Mic dejun: 2 ouă fierte cu legume
  • Gustare: 20 g semințe de dovleac
  • Prânz: supă cremă la alegere
  • Gustare: 1 iaurt
  • Cina: o salată la alegere

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton