Eliza Natanticu, la un pas de moarte după ce a contractat o bacterie intraspitalicească

.

Eliza Natanticu a dezvăluit că, în urmă cu ceva timp, a fost „la un pas de moarte” după ce a contractat o bacterie intraspitalicească. Recent, solista a povestit ce a ajutat-o să depășească acel moment dificil.

Eliza provine dintr-o familie de actori, alegând, la rândul ei, să urmeze aceeași carieră până în anul 2016, când a participat în show-ul „X Factor”. Acum, Eliza își urmează propriul vis, acela de a face muzică.

Eliza Natanticu spune că a fost „la un pas de moarte” după ce a contractat o bacterie din spital

„Am semnat pentru piesa mea nouă cu o casă de producții foarte importantă. Este făcută în colaborare cu un artist din Cuba care a venit în România special pentru această colaborare. Universul îți aduce oamenii de care ai nevoie, l-am cunoscut prin fina mea. Acest artist mi-a făcut cunoștință cu un producător din SUA care a lucrat cu Marc Anthony și care urmează să îmi scrie o piesă cu care aș vrea să particip la Eurovision”, a povestit artista pentru Spynews.

Citește și: Eliza Natanticu și-a „terorizat” vecinii de când s-a apucat de cântat: „Ei au fost primii mei critici”

În cadrul aceluiași interviu, Eliza a amintit o perioadă dificilă din viața ei, în care a contractat o bacterie intraspitalicească, din cauza căreia a fost la un pas de moarte. Solista a spus că pasiunea pentru muzică i-a dat puterea de a se repune pe picioare.

Citește și: Cum se menține în formă Eliza Natanticu. Soția lui Cosmin Natanticu mănâncă des shaorma și cartofi prăjiți fără să se îngrașe

„Muzica m-a salvat din cele mai grele situații. La un moment dat am fost internată în spital, eram la un pas de moarte, contractasem o bacterie. Atunci am spus: «Doamne, dacă ies de aici și reușesc să merg mai departe, vreau să fac muzică». Eu am terminat actoria. Niciodată nu este prea târziu, am 34 de ani. Dacă acesta este drumul meu, așa va fi”, a mai declarat artista.

Eliza Natanticu: „Mi-am dat seama cât de importantă este puterea minții”

„Am suferit o intervenție minoră în zona ovarelor, nimic ieșit din comun. Am luat o bacterie. Noroc că am avut-o alături pe doamna Maia Morgenstern. Dânsa a vorbit cu doctorii, m-a ajutat foarte mult. Ulterior am fost operată de încă două ori pentru a vedea care este problema. A treia oară urma să mă taie de sus până jos și nu am mai fost de acord. Cumnatul meu a vorbit cu un medic la acel moment, care i-a spus că vindecarea pleacă și de la minte, de la cap. I-a spus: «Spune-i să își spună așa: Îmi impun ca fiecare celulă din corpul meu să se vindece, să se regenereze și îmi impun auto vindecare. Sunt bine, sunt perfect sănătoasă». Am spus cu atâta convingere și credință în Dumnezeu”, a mai povestit.

Eliza și soțul ei, actorul Cosmin Natanticu (43 de ani), s-au cunoscut în 2009, printr-o prietenă comună, și s-au căsătorit 9 ani mai târziu, în 2018.

Citește și: Cum a început povestea de dragoste dintre Cosmin și Eliza Natanticu

Citește și: Eliza Natanticu, în lacrimi la „Asia Express”: „Am fost abandonată”

„În acel moment, Cosmin era lângă patul meu și îmi citea acatistul Sfântului Nectarie. După trei zile de când am început meditația am ieșit din spital, iar după trei săptămâni în care mi-au băgat cele mai bune antibiotice, m-am vindecat. Atunci mi-am dat seama cât de importantă este puterea minții”, a mai spus artista.

Eliza și Cosmin își doresc să devină părinți, însă bebelușul pare să se lase așteptat. Cântăreața și actorul nu se grăbesc însă și își pun încrederea în Dumnezeu. În urmă cu ceva timp, Eliza spunea că în Cosmin vede „un tătic de nota zece” și „o latură extraordinară în el în ceea ce privește spiritul patern”. „Am văzut un episod cu soțul meu și un copilaș în care Cosmin îi făcea un moment de magie celui mic, am fost fermecată de el și impresionată când am văzut că iubește copiii și cum se comportă cu ei”, a mai spus Eliza atunci, pentru Click!.

Eliza și Cosmin Natanticu au fost la un pas de despărțire

Cuplul a trecut și printr-o perioadă de cumpănă după participarea actorului în show-ul „Ferma”.

Citește și: Drama prin care a trecut Eliza Natanticu la un liceu cunoscut din București: „Și acum mai am semne”

„Orice joc de genul acesta, care te rupe de realitatea cotidiană, te afectează foarte tare psihic. După 3 luni de zile (n.red.: la „Ferma”), când m-am dus să-l văd, l-am simțit foarte rece, foarte distant. Era clar să era afectat de ceea ce se întâmplase, pentru că a trăit izolat într-un grup de doar câteva persoane. S-au văzut modificări puternice în psihicul lui. Te marchează foarte tare toate experiențele, te transformă, te schimbă”, a povestit Eliza în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”.

Citește și: Cum a decurs prima întâlnire dintre Eliza și Cosmin Natanticu. „Nu ne-am plăcut deloc”

„La un moment dat, era să ne despărțim. Am avut certuri, dar ca oricine, nu există cuplu perfect. Trebuie să lupți, trebuie să vrei, trebuie să lași mult de la tine ca lucrurile să funcționeze. A durat cam o lună momentul de cumpănă. Când am zis că vreau să plec din relație s-a întâmplat ceva, o minune, Dumnezeu a trimis un înger și i-a dat două, trei palme lui Cosmin că «uite o pierzi pe domnișoara asta»”, a încheiat solista.

Foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton