Eliza Natanticu a dezvăluit care este secretul unei căsnicii fericite: „Ăsta este stilul nostru”

.

Eliza și Cosmin Natanticu formează unul dintre cele mai sudate și mai îndrăgite cupluri de showbiz-ul românesc. Cei doi au ajuns și mai mult în atenția publicului după participarea la Asia Express, unde au trecut cu bine peste toate încercările la care au fost supuși ca familie.

Acum, Eliza a dezvăluit care este secretul căsniciei lor fericite. Artista în vârstă de 33 de ani este de părere că simțul umorului este cel care îi ține împreună pe ea și pe comediant.

Eliza Natanticu, secretul unei căsnicii fericite

Eliza și Cosmin Natanticu formează un cuplu de 9 ani, iar de 4 sunt soț și soție. Artista a precizat că relația lor se bazează pe umor și pe faptul că nu iau lucrurile prea în serios, astfel că nu se supără unul pe celălalt.

„Cred că umorul este secretul. Ne distrăm, râdem împreună, lăsăm unul de la altul când ne supărăm. Mie îmi place să fiu autoironică, îmi place să fac glume cu soțul meu, eu despre el, el despre mine. Ăsta este stilul nostru de relație, el m-a învățat să fiu așa, să nu iau lucrurile personal, să iau totul în glumă și atunci când iei totul în glumă, chiar te distrezi”, a declarat Eliza Natanticu pentru Wowbiz.

Citește și: Cum se menține în formă Eliza Natanticu. Soția lui Cosmin Natanticu mănâncă des shaorma și cartofi prăjiți fără să se îngrașe

Citește și: Eliza Natanticu și-a „terorizat” vecinii de când s-a apucat de cântat: „Ei au fost primii mei critici”

Eliza a refuzat cererea în căsătorie a lui Cosmin Natanticu

Deși se iubesc și sunt împreună de mult timp, inițial, Eliza a refuzat cererea în căsătorie a celui alături de care a ajuns, în cele din umră, la altar.

Cei doi se aflau pe o plajă din Grecia în momentul în care comediantul a cerut-o de soție. Însă, înainte de a pune marea întrebare, acesta a enervat-o foarte tare. Astfel că răspunsul artistei a fost, în primă instanță, „NU”.

„Viitorul meu soţ a avut o propunere extrem de năstrușnică. M-a cerut de soţie pe o plajă, în Grecia. Şi-a propus să mă enerveze foarte tare. Şi cererea a venit în momentul în care eram maxim de nervoasă şi, în prima fază, am refuzat, după care, ce să fac?!, a trebuit să îl iau”, a povestit Eliza Nanticu în anul 2016, când a participat la X Factor.

Citește și: Cum a decurs prima întâlnire dintre Eliza și Cosmin Natanticu. „Nu ne-am plăcut deloc”

Citește și: Eliza Natanticu, la un pas de moarte după ce a contractat o bacterie intraspitalicească

Soții Natanticu, momente de panică în Bali

De când sunt împreună, Eliza și Cosmin Natanticu au avut ocazia să meargă în mai multe vacanțe. Însă, în una din ele au trecut printr-o aventură de neuitat. În ziua în care trebuiau să revină în țară, cei doi au pierdut avionul.

„Am avut peripeții în vacanțe, am pierdut avioane constant. Amândoi întârziem. Am pierdut împreună avionul în Bali. Aveam avionul la 12 noaptea și nu știam dacă avem la 12 noaptea sau dimineața. Noi suntem zăpăciți, nu ai ce să ne faci. Ne-am enervat, am avut o lacrimă în colțul ochiului că a costat mult biletul. Când m-am întors în București, am avut cântare, iar biletul de avion a costat fix cât a fost cântarea mea”, a povestit Eliza Natanticu pentru sursa citată anterior.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Eliza și Cosmin Natanticu

Sursă foto: Instagram, Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton