Eliminare surpriză la Chefi la Cuțite. Doi concurenți puternici au plecat acasă: „Este în șoc” / Video

.

Regulile s-au schimbat la Chefi la Cuțite. Doi concurenți au fost eliminați în ediția de marți seară, astfel că atât chef Florin Dumitrescu cât și chef Sorin Bontea au pierdut câte un om din echipă.

Echipele gri și roșie au intrat la duel după ce concurenții lui lui Cătălin Scărlătescu au câștigat battle-ul ce a fost jurizat de pirctori. La duel, cele două echipe au fost puse în fața unei probe neașteptate ce i-a pus în dificultate.

Doi concurenți au fost eliminați de la Chefi la Cuțite

Concurenții au avut la dispoziție 60 de minute pentru a face cea mai bună farfurie a cărui element principal să fie puiul, dar și un alt ingredient oferit de un adversar.

Cei trei chefi au degustat apoi farfuriile realizate de membrii celor două echipe și au descoperit cele mai inedite combinații. Însă nu toate au fost pe placul juraților, astfel că doi concurenți au fost eliminați, ambii obținând același număr de puncte: 5.

Ultimii trei rămași în fața lui chef Florin Dumitrescu, chef Sorin Bontea și chef Cătălin Scărlătescu au fost  Mariana Zinner, Florin Borșaru și Adriana Stănescu. Aceasta din urmă s-a salvat, astfel că Mariana și Florin au fost cei pentru care competiția s-a încheiat.

Este prima eliminare de acest gen a sezonului, când sunt eliminați doi concurenți în aceeași seară.

„Florin, în ultimele dăți, a cam rămas printre ultimii. Dacă nu sunt atenți jocul o greșeală așteaptă. Asta e, ce pot să fac eu mai mult de atât?!”, a afirmat supărat Sorin Bontea.

Deși are o amuletă prin care poate salva unul dintre concurenții echipelor adverse, chef Cătălin Scărlătescu a ales să nu o folosească, întrucât a spus că așteaptă să ia pe altcineva în echipa lui, fără a menționa care este acel concurent pe care și-l dorește.

Citește și: Accident în bucătăria Chefi la Cuțite. Unul dintre concurenți a luat foc: „M-am ars bine” / Video

Citește și: Concurenta de la „Chefi la Cuțite” care i-a scos din sărite pe Florin Dumitrescu și pe Gina Pistol. Dovada că a mințit cu nerușinare / Video

Unei concurente din echipa gri i s-a făcut rău pe platou

„Asta a fost, Florin și eu ne luăm rămas bun. A fost un drum greu până aici și mulțumesc tuturor”, a afirmat Mariana Zinner după ce a aflat că este nevoită să părăsească competiția.

La scurt timp după eliminare, Adrianei i s-a făcut rău.

„Primul om pe care îl văd este Anica, ea m-a simțit pentru că m-am albit. Mi s-a întâmplat acel moment în care am simțit să n-am mai văzut nimic câteva secunde, n-am mai mirosit, nimic”, a povestit Adriana Stănescu, care a scăpat la limită de eliminare.

Citește și: Numele câștigătorului sezonului 11 Chefi la Cuțite, făcut public. „Cuțitul de aur” al lui Sorin Bontea pleacă acasă cu marele premiu

Citește și: Claudia Radu, de la „Chefi la cuțite”, nu se mai oprește din slăbit și a ajuns de nerecunoscut. „Viața la -60 kg!” Ce mănâncă acum

„Medic, vrei medic?”, a întrebat-o rapid Anica, din echipa neagră.

„Cred că a avut un atac de panică”, a completat concurenta lui Cătălin Scărlătescu.

„Se pare că este în șoc. Plângând, tremurând, nu era fizic bine”, a povestit și Monica Pușcoiu.

Medicul a intrat rapid pe platou și a ajutat-o pe Adriana să își revină.

Pe de altă parte, Florin Dumitrescu și-a exprimat regretul că Mariana pleacă acasă.

„Îmi pare foarte rău că Mariana pleacă, fiindcă mai era cineva care aducea echipa cu picioarele pe pământ. Mi-a plăcut foarte mult energia ei, mi-a plăcut foarte mult modul în care făcea lucrurile să se întâmple în battle-uri. Simțeam așa, că chiar se implică. E aiurea, tare aiurea”, a spus la final chef Florin Dumitrescu.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu concurenții Chefi la Cuțite

Sursă foto: Captură video, PR

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton