Eliminare la Chefi la Cuțite. Cătălin Scărlătescu a mai pierdut un concurent: „Mi s-au umezit ochii de durere”

.

Echipa lui chef Cătălin Scărlătescu a mai pierdut un concurent, în ediția de luni a emisiunii Chefi la Cuțite, după ce echipa neagră a intrat la duel.

Semifinalele se apropie, iar echipele se micșorează pe zi ce trece. Dacă în edițiile trecute s-au eliminat câte doi concurenți odată, de data aceasta, o singură persoană a plecat acasă.

Toate echipele au intrat la duel, după un război al amuletelor

Toate cele trei echipe au intrat la duel, pentru prima dată în acest sezon, după ce Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea s-au „întrecut” în amulete.

Pentru că au avut egalitate de puncte, câte 4, Bontea și Dumitrescu și-au trimis doar jumătate din concurenți la duel, în timp ce echipa neagră a intrat în formulă completă. Totuși, chef Scărlătescu a folosit o amuletă pentru a o salva pe Anica de la proba individuală.

La duel, concurenții au fost nevoiți să gătească cu două ingrediente trase la roată. Înainte de începerea probei, chef Sorin Bontea i-a oferit Ninei Hariton, cuțitul lui de aur, o amuletă prin care obliga trei concurenți din echipele adverse să nu vorbească pe tot parcursul probei. Astfel, Nina i-a pus în dificultate pe Laurențiu Neamțu, Amalia Mihart (Esa) și Paul Tudosescu.

Citește și: Concurenta de la „Chefi la Cuțite” care i-a scos din sărite pe Florin Dumitrescu și pe Gina Pistol. Dovada că a mințit cu nerușinare / Video

Citește și: Numele câștigătorului sezonului 11 Chefi la Cuțite, făcut public. „Cuțitul de aur” al lui Sorin Bontea pleacă acasă cu marele premiu

Proba s-a dovedit a fi una cu adevărat dificilă, întrucât concurenții au fost nevoiți să combine cele mai ciudate elemente pentru a obține o farfurie frumoasă și gustoasă.

În cele din urmă, în bucătărie s-au întors Constantin Onuț, cu 15 puncte, Nina Hariton și Paul Tudosescu (14 puncte fiecare), Laurențiu Neamțu și George Popescu cu 12 puncte.

Amalia Esa, eliminată de la Chefi la Cuțite

Ultimii doi concurenți rămași în platou au fost Amalia Esa și Ștefan Nistor. Înainte ca Gina să anunțe farfuria cu cele mai puține puncte Cătălin Scărlătescu a mers alături de concurenții lui și i-a îmbrățișat, în așteptarea verdictului.

Iar cea care a plecat acasă, cu 6 puncte, a fost Amalia, cea mai controversată concurentă a acestui sezon. Tânăra a fost prinsă de mai multe ori trișând la probele individuale, după ce și-a completat farfuriile după terminarea timpului. De asemenea, ea a fost ajutată de fiecare dată de alți concurenți pentru a-și putea face preparatele.

Citește și: Eliminare surpriză la Chefi la Cuțite. Doi concurenți puternici au plecat acasă: „Este în șoc” / Video

Citește și: Ce familie frumoasă are Nina Hariton de la Chefi la Cuțite. Câștigătoarea sezonului 11 locuiește în Franța cu soțul și fiica

„Credeți-mă că mi s-au umezit ochii de durere. Nu trebuia să plece astăzi oamenii mei”, a afirmat chef Cătălin Scărlătescu.

„Sper să nu-l fi dezamăgit nici măcar o secundă. Sper ca întreaga echipă neagră să intre în semifinală. Nu îmi doream să folosească amuleta astăzi pentru mine”, a spus Amalia după ce a aflat că este eliminată.

Pe de altă parte, Ștefan Nistor s-a arătat dezamăgit de punctajul obținut. Acesta a revenit în bucătărie cu 8 puncte, fiind la un pas de eliminare.

„Mi-a trecut glonțul pe la ureche. E nașpa! Eu nu am venit în concursul ăsta ca să iau note de 8”, a spus concurentul lui Cîtîlin Scărlătescu.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Amalia Esa la Chefi la Cuțite

Sursă foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton