Elena Udrea, mesaj emoţionant din închisoare pentru fiica sa, în ziua în care Eva Maria a împlinit 6 ani: „Lacrimi de suferinţă”

.

Viața din spatele gratiilor nu este ușoară pentru nimeni, iar Elena Udrea simte cel mai intens acest lucru, mai ales atunci când vine vorba despre fiica ei, Eva Maria. Atăzi, pe 20 septembrie, micuța a împlinit 6 ani, o zi specială care marchează atât o aniversare fericită, cât și tristețea unei mame departe de copilul ei. Fosta politiciană a transmis un mesaj emoționant din închisoare, mesaj care a strâns mii de reacții pe rețelele de socializare.

Mesajul Elenei Udrea din spatele gratiilor pentru fiica sa, Eva Maria

Deși departe de fiica sa, Elena Udrea a ales să îi transmită un mesaj plin de dragoste și dor pe rețelele sociale. Într-o postare care a făcut rapid înconjurul internetului, fosta „Blondă de la Cotroceni” și-a exprimat atât suferința, cât și speranța pentru viitor.

La mulți ani, iubirea mea! La mulți ani, Eva Maria! De șase ani de când ai venit în viața mea, mă înveți în fiecare zi iubirea adevărată cea fără limită și necondiționată,” a scris Elena Udrea, pe contul ei de socializare.

Elena Udrea şi-a exprimat deschis durerea pe care o simte în ziua aceasta. În mesajul ei, fostul ministru a recunoscut cât de greu îi este să fie departe de fiica ei în astfel de momente esențiale din viața micuței.

În fiecare zi îmi dai puterea să trec peste orice încercare oricât de grea ar fi, mă faci să trăiesc extazul de a fi mama ta, o fetiță atât de minunată, de frumoasă, de sensibilă, de înțelegătoare, de înțeleaptă, de bună, de iubitoare, dar și agonia pentru că am adus atât de multă durere în suflețelul tău, deși tu meriți atât de multă fericire.

Citeşte şi: Elena Udrea, reunită cu fiica ei după 4 luni de închisoare. „Eva nu știe ce se întâmplă”

Citeşte şi: Adrian Alexandrov, despre provocarea creșterii fiicei pe care o are cu Elena Udrea: „Duc și povara aceasta. Sunt și mamă, și tată, și bonă!”

Îți urez, iubirea mea, să fii sănătoasă, să crești frumos, să crești drept și chiar dacă viața ti-a dat atât de devreme o încercare atât de grea, să rămâi un suflet plin de lumină și iubire, răutatea să nu-și găsească loc în inima ta, iar lacrimile de suferință de până acum să se transforme în lacrimi de fericire pentru tot restul vieții tale. Te iubesc cel mai mult pe lumea asta, cu cea mai mare iubire de pe Pământ, iubirea de MAMĂ!”, a scris Elena Udrea, pe Facebook.

Anul acesta este deja a treia aniversare a fiicei sale, la care ea nu a putut fi prezentă, fiind încarcerată pentru o condamnare de șase ani în dosarul Gala Bute.

De ce se află Elena Udrea după gratii

Condamnată la șase ani de închisoare pentru luare de mită și abuz în serviciu, Elena Udrea și-a petrecut deja mai mult de doi ani în spatele gratiilor. De-a lungul acestui timp, fosta politiciană a încercat din răsputeri să obțină permisia de a-și vedea fiica în momentele importante din viața acesteia, însă cererile sale au fost respinse.

Cu toate acestea, Udrea nu renunță la speranță și visează la ziua în care va fi eliberată și va putea să fie alături de Eva Maria, să recupereze tot timpul pierdut.

Fiica Elenei Udrea, celebrată doar de tatăl ei, Adrian Alexandrov

Deși Elena Udrea nu a putut participa fizic la aniversarea fiicei sale, Adrian Alexandrov, tatăl Evei Maria, a fost alături de micuță și a surprins câteva momente pline de tandrețe.

În imaginile publicate pe rețelele sociale, Eva Maria apare cu o coroniță de prințesă, zâmbind fericită, un contrast puternic cu situația mamei ei aflate în detenție. Chir şi aşa, tatăl său încearcă să îi ofere o copilărie cât mai normală, în ciuda circumstanțelor dificile.

Sursa foto: Instagram şi Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton