Elena Lasconi despre gătit şi Masterchef. Interviu

.

Simpatica realizatoare TV, concurenta în show-ul „MasterChef – proba celebritaţii”, ne-a marturisit ce înseamna pasiunea adevarata si cum transmite energie pozitiva preparatelor sale. Iată ce spune Elena Lasconi despre gătit!
Sunteţi încântata de participarea la „MasterChef”?
Pentru mine este mai mult decât un concurs. Este practic un vis devenit realitate. Gatesc înca dinainte de a sti literele si toata viaţa mea am visat sa fac un curs de chef bucatar. Asta e pasiunea mea, iar faptul ca am pasit în lumea „MasterChef” este ca si cum Dumnezeu m-ar fi mângâiat pe crestet.
Va mai intimideaza criticile celor trei chefi?
Continua sa ma surprinda pentru ca as vrea sa înţeleg ce e în neregula. Nu aţi vazut ca de multe ori nici nu vorbesc? Deci, ma întreb, ce am gresit?!
Când v-aţi descoperit pasiunea pentru gatit?
Cam pe la 6 ani. Mi-a placut dintotdeauna sa stau agaţata de sorţul bunicii. Ea m-a învaţat primele preparate, am început cu cartofi prajiţi, turta de malai, taiţei si macaroane cu gris.
Ce va place sa mâncaţi?
Oricând as renunţa la orice pentru o pâine prajita. Mirosul de pâine prajita pur si simplu ma înnebuneste. Însa manânc destul de rar pâine. În fi ecare zi aleg friptura cu salata, dar de fi ecare data cu un alt tip de carne, alte combinaţii de legume, de vinegrete etc.
Soţul sau fiica mai intra în bucatarie?
De cele mai multe ori, soţul meu spala vasele. Însa, daca muncesc pâna târziu, atunci când ajung acasa ma asteapta cu ceva bun. Iar fi ica mea, Oana, are 21 de ani si deja s-a mutat singura. „Experimenteaza” maturizarea. Vorbim însa în fi ecare zi, ne vedem la doua, trei zile, iar la sfârsitul saptamânii vine sa ia „caserolele cu mâncare de la mami”. Sunt mândra de ea. Îi respect deciziile si o sprijin din toate punctele de vedere, atât material, cât si sufl eteste. Îmi este greu fara ea, dar îmi amintesc cât de bine m-am simţit atunci când m-am mutat eu la casa mea. Asta e viaţa. Încet, încet trebuie sa taiem cordonul ombilical. Cel mai important este sa fi e fericita.
E mai gustoasa mâncarea preparata „cu suflet”?
Da. Nu stiu alţii cum sunt, dar eu când gatesc ma rog. Stiu ca pot sa transmit o energie benefi ca, pozitiva preparatelor mele. Noi suntem în mare parte apa si s-a demonstrat deja ca gândurile noastre bune infl uenţeaza celula apei, dar si gândurile noastre rele. Tocmai de aceea se întâmpla ca uneori, când mergi la un restaurant cu pretenţii, iar cheful nu se simte bine, mâncarea poate sa-ţi faca rau (chiar daca alimentele sunt proaspete si reţeta este facuta ca la carte). Eu cred si simt asta.
Din punct de vedere profesional ce surprize ne pregatiţi?
La „Dincolo de povestiri”, în fi ecare marţi, de la 23.30, pe ACASA TV, va astept cu povesti incredibile, dintr-o lume catalogata de noi drept paranormala.

Elena Lasconi nu poate trăi fără…

… iubire „Nu pot sa îmi imaginez viaţa fara iubire. Explicaţia e simpla: as muri.”
… manevra „gâturile” „Asta este manevra mea si a Oanei. Noi spunem ca suntem ca «doua boabe într-o pastaie» si atunci când ne luam în braţe gâturile noastre se muleaza perfect. E cea mai placuta senzaţie din lume si cred ca sunt dependenta.”
… Dumnezeu „Pentru ca fara El nu as fi. Fara El nu ar fi iubire, nu ar fi nimic.”

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton