Elena Gheorghe, dezvăluiri despre problemele de sănătate cu care se confruntă: „Nu se pot rezolva”

.

Elena Gheorghe s-a confruntat cu câteva probleme de sănătate, din cauza cărorra a fost nevoită să petreacă două săptămâni la pat. Artista în vârstă de 38 de ani a dezvăluit că a cerut părerea mai multor medici, iar unii chiar au sfătuit-o să se opereze.

Cântăreața a precizat că încă trăiește cu această afecțiune, care nu se poate trata și că a trecut prin momente dificile când a aflat diagnosticul.

Elena Gheorghe, diagnosticată cu hernie cervicală

La începutul anului Elena Gheorghe a avut dureri puternice la nivelul coloanei, care au trimis-o de urgență în cabinetul medicului. Acolo, ea a aflat că suferă de hernie cervicală și a fost nevoită să stea mai mult timp la pat. Mai mult, unii medici au sfătuit-o să se opereze pentru a putea scăpa de această problemă. Dar, pentru că nu ar mai fi putut să își susțină turneul, artista a hotărât să nu facă această intervenție chirurgicală.

„Am o hernie cervicală și m-a cam ținut la pat două săptămâni. A fost destul de urâtă, am fost la mai mulți medici care mi-au zis că sunt de operat și că nu voi mai putea să mai fac turneul și tot ce îmi propusesem pentru 2023, iar atunci când îți dai seama că te trezești din pat efectiv și ți se spune acest lucru, tu făcând niște eforturi și niste planuri în acea direcție, nu-ți vine să crezi, ești cumva șocat”, a declarat Elena Gheorghe pentru SpyNews.

Citește și: Elena Gheorghe a purtat bijuterii de 130.000 de euro la un concert: „Cornel a fost din nou eroul meu”

Citește și: Cât au costat rochiile pe care Elena Gheorghe le-a purtat la nunta fratelui ei. Artista a fost nașa lui Costin Gheorghe

Deși a făcut tot posibilul pentru a se recupera, problema ei de sănătate nu a dispărut, ci încearcă să o țină sub control cu ajutorul acupuncturii și a unor exerciții, în încercarea de a sta cât mai mult timp departe de masa medicului chirurg.

„Am avut mare, mare noroc să cad pe niște mâini bune și mi-am revenit în timp record și am reușit să duc totul la bun sfârșit. Desigur, aceste probleme nu se pot rezolva, dar le țin sub control. Nu iau tratament, fac acupunctură, exerciții și le țin astfel așa sub control și momentan sunt foarte bine”, a mai spus Elena Gheorghe.

„A fost o perioadă cu multă suferință”

Deși a mai vorbit în trecut despre problemele ei de sănătate care au ținut-o departe de scenă o perioadă, Elena Gheorghe nu dezvăluise și care a fost diagnosticul primit. Totuși, în urmă cu ceva timp, ea a precizat că această perioadă de pauză a ajutat-o.

„A fost vindecătoare perioada în care am lipsit, a vindecat și încă mai vindecă ce am neglijat anul trecut, sănătatea și timpul pe care trebuie să mi-l acord mie și celor mai importanți oameni, adică familiei mele. Ca să înveți o lecție prețioasă, se pare că trebuie să treci prin ceva zdravăn care să te scuture bine și să te “ imobilizeze”, să nu mai ai “timp” și posibilități să fugi în exterior, ci să te oblige să vezi ce e în tine, ce îți dorești și cum alegi pur și simplu să fii”, a scris atunci Elena Gheorghe pe rețelele de socializare.

Citește și: De la ce pornesc certurile dintre Elena Gheorghe și soțul ei, Cornel Ene: „Eu sunt puțin mai autoritară”

Citește și: Momentul care a determinat-o pe Feli să facă operația de micșorare a stomacului. „Am zis că nu vreau să mor” / Video

Cele două săptămâni în care a stat la pat au făcut-o pe artistă să își analizeze viața.

„Chiar dacă a fost o perioadă cu multă suferință, m-a ajutat extrem de mult, pentru că întotdeauna când ieși din zona de confort, fie chiar și cu sănătatea, nu poate decât să schimbe ceva în tine, desigur că noi alegem dacă în bine sau în rău”, a mai spus Elena Gheorghe.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Elena Gheorghe

Sursă foto: Instagram, Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton