Ele sunt vedetele de la Hollywood cu nasul perfect. Medicii esteticieni sunt de acord!

.

Când vine vorba de frumusețea ideală la Hollywood, un lucru este cert: nasul joacă un rol crucial în echilibrul și armonia trăsăturilor faciale. Este piesa centrală a feței, iar un nas bine proporționat poate transforma complet aspectul cuiva, făcându-l să pară mai tânăr, mai elegant și mai atractiv. Nu e de mirare că rinoplastia este una dintre cele mai solicitate proceduri estetice din lume, iar când vine vorba de surse de inspirație, vedetele de la Hollywood sunt în topul listei. Dar ce face un nas „perfect”? Și care sunt vedetele care au cucerit inima medicilor esteticieni și a pacienților deopotrivă?

Blake Lively – Simetrie perfectă și rafinament subtil

Blake Lively este fără îndoială una dintre cele mai stilate și adorate vedete de la Hollywood. Nasul ei este o operă de artă naturală, cu o dorsă îngustă și bine definită, completată de un vârf ușor rotit. Medicul Jennifer Levine din New York observă că nasul lui Blake este un model frecvent cerut de pacienții săi.

Celebrități ca Blake au un dors natural îngust și vârfuri definite, fără a fi exagerate. Profilul ei grațios și linia dorsală se încadrează perfect în proporțiile estetice ideale” explică Dr. Levine, potrivit newbeauty.com.

Hailey Bieber – Natural, dar absolut desăvârșit

Supermodelul Hailey Bieber este un alt exemplu de perfecțiune în materie de rinoplastie. Medicul Miguel Mascaró din Delray Beach, Florida, susține că nasul lui Hailey este adesea menționat de pacienții săi.

Are un nas care se potrivește perfect cu fața ei și nu arată deloc ‘prelucrat’” spune Dr. Mascaró. Acesta este secretul farmecului lui Hailey: nasul său este atât de natural și bine integrat în trăsăturile faciale încât pare că a fost acolo dintotdeauna. Acesta este aspectul pe care toată lumea îl dorește: o intervenție chirurgicală care să nu fie vizibilă, ci pur și simplu să evidențieze frumusețea naturală.

Margot Robbie – Definirea perfecțiunii

Margot Robbie este una dintre cele mai apreciate actrițe ale momentului, iar nasul ei nu face excepție. Dr. Mascaró observă că pacienții lui cer adesea un nas similar cu cel al actriței.

Nasul ei nu pare ‘prelucrat’, dar păstrează trăsăturile pe care le asociem cu un nas frumos: definit, conturat și bine proporționat”, a mai spus doctorul estetician.

Margot Robbie este exemplul perfect al echilibrului între frumusețea naturală și intervenția subtilă, ceea ce face ca nasul ei să fie o alegere populară în cabinetele de chirurgie estetică.

Citeşte şi: Margot Robbie este însărcinată. Actrița și Tom Ackerley vor deveni părinți pentru prima dată

Kim Kardashian – Echilibru și armonie

Kim Kardashian nu este străină de intervențiile estetice, dar nasul ei este un exemplu de echilibru și armonie facială. Chirurgul Julius Few din Chicago spune că vârful nasului lui Kim este plin, dar nu exagerat, iar nările sale sunt perfect conturate fără a fi „ciupite”.

Podul nasului este bine definit, iar vârful este moale, fără a fi ascuțit” adaugă Dr. Andrew Jacono din New York, potrivit newbeauty.com. Acest nas echilibrat, care se îmbină perfect cu restul trăsăturilor faciale ale lui Kim, este atât de bine realizat încât mulți oameni nu își amintesc exact cum arată, dar știu că se potrivește perfect în peisajul feței ei.

Bella Hadid – Eleganță dramatică

Bella Hadid a fost de multe ori în centrul atenției pentru nasul ei dramatic, cu un pod neted și un vârf ușor ridicat. Dr. Alexander Ovchinsky din New Jersey notează că nasul Bellei este unul dintre cele mai căutate.

A suferit o rinoplastie dramatică, cu un nas în formă de ski și un aspect vizibil prelucrat” spune Dr. Ovchinsky. Cu toate acestea, deși nasul Bellei este perfect pentru ea, nu este neapărat potrivit pentru toată lumea. Este un exemplu de eleganță dramatică, care adaugă un element de distincție și farmec trăsăturilor sale faciale.

Kylie Jenner – Feminitate delicată

Kylie Jenner, regina Instagramului, este fără îndoială cea mai des menționată când vine vorba de intervenții estetice. Dr. David Hartman din Dover, Ohio, afirmă că nasul lui Kylie este considerat exemplul perfect de feminitate delicată.

Pacienții mei adoră că nasul lui Kylie are o formă frumoasă, este feminin și se potrivește perfect cu restul feței ei”, a spus Dr. Hartman, potrivit sursei menţionate anterior. Nasul lui Kylie are un vârf delicat, definit, și o curbă ușoară care adaugă un caracter feminin distinctiv. Acesta este nasul care domină trendurile în materie de chirurgie estetică.

Scarlett Johansson – Sculptură în mișcare

Scarlett Johansson este o adevărată muza în materie de estetică facială. Nasul ei sculptat este frecvent cerut în cabinetele medicilor esteticieni din întreaga lume. Dr. Jennifer Levine susține că nasul lui Scarlett completează perfect trăsăturile feței ei.

Nasul ei permite o umbrire corectă a ochilor și evidențiază obrajii și buzele”, explică Dr. Levine, conform newbeauty.com.. Nasul lui Scarlett este ca o sculptură în mișcare, un element central care adaugă profunzime și frumusețe feței sale.

Fie că este vorba despre simetria perfectă a lui Blake Lively, feminitatea delicată a lui Kylie Jenner sau eleganța dramatică a Bellei Hadid, un lucru este cert: aceste vedete au setat standardele pentru ceea ce înseamnă un nas „perfect” la Hollywood.

Medicii esteticieni sunt de acord că un nas bine conturat poate face minuni pentru echilibrul facial și stima de sine, iar aceste celebrități sunt dovada vie că nasul perfect există. Așadar, dacă te gândești la o schimbare, lasă-te inspirată de aceste vedete, dar nu uita că frumusețea reală vine din felul în care îți îmbrățișezi unicitatea!

Sursa foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton