Ela Crăciun şi-a pozat imperfecţiunile pentru a da o lecţie: „Am celulită, vergeturi și nu simt nevoia să le ascund”

.

E mândră de corpul ei, chiar dacă până aici a fost un drum lung de parcurs! Ela Crăciun a postat pe paginile sale de socializare o poză cât o mie de cuvinte. Vedeta vorbește deschis despre urmele lăsate pe corpul său de cele trei sarcini avute până în prezent și de luptele pe care le-a dus până a ajuns să se accepte.

Ela Crăciun și-a găsit drumul, după ani de zbateri, iar acum își istorisește trăirile și altor femei, care trăiesc în fiecare zi cu gândul că trebuie să ajungă la formele dorite.

Cum a ajuns Ela Crăciun să se accepte

,,Să postez o poză în care am celulită, vergeturi și alte imperfecțiuni și să nu simt nevoia să le ascund, este o victorie pentru mine. Este un sentiment de dragoste pentru mine”, mărturisește Ela Crăciun, pe Facebook.

Citeşte și: Ela Crăciun, investiție uriașă în noua casă: „Abia așteptăm să ne mutăm”. Cum și-a mobilat locuința / Exclusiv

Citeşte și: Ela Crăciun, schimbare importantă în carieră. Anunțul făcut de vedetă: ,,M-am simțit ca la 19 ani”

Ela Crăciun: „Slăbitul a reprezentat o prioritate pentru mine”

Într-o lume în care perfecțiunea este singurul standard acceptat, Ela Crăciun a ales să spargă tiparele și să vorbească deschis despre suferința resimțită de-a lungul anilor, iar asta din simpla sa dorință de a se conforma presiunii impuse de jobul de prezentator TV.

Vedeta a dus o luptă crâncenă împotriva kilogramelor și a făcut totul ca să ajungă în tipare, până acum, când simte că marchează o victorie.

,,După mulți ani în care m-am luptat cu celulita, kilogramele în plus și alte imperfecțiuni care mă stresau, simt în sfârșit că sunt bine cu mine. Ani de zile, slăbitul a reprezentat o prioritate pentru mine. Mergeam la sală și țineam diete pentru că trebuia.

Simțeam o presiune socială enormă, mai ales prin prisma jobului meu. Făceam toate lucrurile pentru că mă simțeam obligată. În momentul în care am început să mă iubesc și să fac pace cu mine, au început să apară și rezultatele. Am renunțat la curele drastice de slăbire, am reînvățat să mănânc astfel încât să mă hrănesc, dar să mă și bucur de micile plăceri culinare”, recunoaște Ela Crăciun.

Citeşte și: Ela Crăciun ar da România pe Abu Dhabi: „Acolo nu există tentațiile care corup atât de mulți copii în ziua de azi”

Citeşte și: Ela Crăciun, răsfățată de soț de Valentine’ s Day: „E greșit să intrăm cu totul în relația cu copiii și să uităm de partener”

Ce terapii a încercat în vacanța din Bali

Prezentatoarea s-a întors recent dintr-o vacanță în Bali. Vedeta a vizitat de la superbele plaje, la temple, multiple SPA-uri, dar și tămăduitori locali.

,,Eu sunt dintotdeauna deschisă la astfel de ritualuri. Bali este o locație incredibil de frumoasă, cu o energie aparte. Când spui Bali, spui clar și masaj, spui și spiritualitate, și implicit tehnici de vindecare, așa că nu puteam rata ocazia și am încercat pe pielea mea această terapie. Cel mai mult m-a bucurat că s-a desfășurat totul în natură și că întregul ritual a fost realizat de cineva chiar de pe insulă.

Scopul acestei terapii cu apă este restabilirea echilibrului energetic și curățarea oricărei încărcări negative. Eu chiar și acasă am propriile mele ritualuri. Îmi place să mă încarc cu energie chiar și din lucruri aparent banale, care însă pentru mine sunt extrem de benefice. O cadă cu spumă, o lumânare și un bețișor parfumat, reușesc să îmi asigure mie un început de zi fabulos”, adaugă Ela Crăciun, despre ritualul încercat în Bali.

VEZI IMAGINILE ÎN GALERIA FOTO

Foto: arhivă personală, Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton