Ela Crăciun, colegă de platou cu fiica lui Cătălin Măruță. Ce rol joacă: „Viața mea este un lux permanent”

.

Ela Crăciun joacă alături de Eva Măruță, fiica lui Cătălin Măruță, în comedia ,,Tati part-time”, care va avea premiera la începutul anului viitor, mai precis pe 2 ianuarie. Prezentatoarea va fi doamna Pârvulescu, o mamă cu cinci copii, frumoasă și putred de bogată.

Vedeta și-a împrumutat anul trecut vocea unui personaj dintr-un film pentru copii, iar experiența a fost una fabuloasă.

Ela Crăciun, cucerită de rolul pe care îl joacă

„Chiar dacă meseria mea este cumva similară, să știi că am avut emoții. Am citit tot scenariul, pentru că am vrut să știu despre ce este vorba în film, încă de la început, mi-am învățat replicile. Am fost foarte conștiincioasă în tot procesul acesta. Am fost pe set la ora la care mi s-a cerut și mi-am luat rolul acesta în serios. 

Atât mie cât și personajului meu din ,,Tati part-time” ne place să avem o viață frumoasă. Mai mult decât atât, atât eu, cât și doamna Pârvulescu, avem mulți copii, așa că nici dacă aș fi vrut să îmi aleg eu rolul, nu aș fi nimerit un personaj atât de potrivit”, mărturisește Ela Crăciun, pentru UNICA.ro.

Citeşte și: Manuela Hărăbor, mărturisiri sincere despre fiul ei, Andrei, care suferă de autism și a împlinit 33 de ani: „M-a salvat”

Citeşte și: Ela Crăciun, schimbare importantă în carieră. Anunțul făcut de vedetă: ,,M-am simțit ca la 19 ani”

Citeşte și: Ela Crăciun, schimbare importantă în carieră. Anunțul făcut de vedetă: ,,M-am simțit ca la 19 ani”

„În realitate este foarte greu. Ceea ce pe ecran se traduce într-o scenă de câteva minute, necesită zile întregi de filmare”

Vedeta se declară încântată de acest proiect, care o aduce pe sticlă cu o cu totul altă imagine.

,,Mă bucur foarte mult. Este ceva ce mi-am dorit cu adevărat și mă bucur teribil că s-a întâmplat acum, cu acest proiect. Spre deosebire de ce se vede mereu pe ecrane, vă pot spune cu siguranță că este totul diferit atunci când ești pe set. În realitate este foarte greu. Ceea ce pe ecran se traduce într-o scenă de câteva minute, necesită zile întregi de filmare”, spune Ela Crăciun, despre debutul său cinematografic.

Citeşte și: Ela Crăciun, investiție uriașă în noua casă: „Abia așteptăm să ne mutăm”. Cum și-a mobilat locuința / Exclusiv

Citeşte și: Ela Crăciun a slăbit 10 kilograme mâncând savarine. Unde petrece vedeta Paștele

Ela Crăciun, mamă de cinci copii

În ,,Tati part-time”, Ela este soția unui avocat foarte bogat. ,,Am cinci copii și viața mea este un lux permanent”, susține ea.

Un film regizat de Letiția Roșculeț, care își face astfel debutul în regia de lungmetraj, scenariul pentru ,,Tati part-time” este scris în colaborare cu Matei Dima, care semnează genericul și în calitate de producător al comediei, alături de Lucian Ștefan și Alexandra Hash.

Foto: Pr, Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton