Ed Sheeran și-a săpat groapa de mormânt în curte. „Când va veni momentul, voi putea fi pus acolo”

.

Ed Sheeran, celebrul cântăreț și compozitor britanic, a dezvăluit că și-a săpat mormântul în propria curtea și spune că este gata să-și petreacă acolo somnul de veci.

Într-un interviu acordat GQ Hype, Sheeran, în vârstă de 32 de ani, a explicat că nu este o criptă, ci mai degrabă „o gaură care este săpată în pământ cu o piatră deasupra. Așadar, când va veni momentul, voi putea fi pus acolo” – a spus artistul, citat de Page Six.

Ed Sheeran vrea să fie înmormântat în curtea casei: „Cred că este important să fii pregătit pentru orice”

Sheeran a mai spus că i-ar plăcea să fie îngropat acolo pentru ca fiicele lui, Lyra (3 ani) și Jupiter (1 an), să-și poată aminti de el și să-l poată jeli.

„Am avut prieteni care au murit fără testament și nimeni nu a știut ce să facă”, a adăugat el.

În timp ce unii ar putea considera că a avea o groapă de mormânt în curtea casei este morbid, Sheeran vede totul ca pe o soluție practică. „Oamenii cred că este cu adevărat ciudat și morbid, dar cred că este important să fii pregătit pentru orice”, a explicat el.

Artistul are și o capelă proaspăt construită

Câștigător de patru ori al premiilor Grammy, Sheeran și-a construit și o capelă acasă după ce soția sa, Cherry Seaborn, a fost diagnosticată cu o tumoare în 2022. El a mai suferit o lovitură dureroasă și când cel mai bun prieten al său, Jamal Edwards, a murit de supradoză, la vârsta de 31 de ani.

Citeşte şi: Ed Sheeran, dezvăluiri despre diagnosticul de cancer primit de soția sa, Cherry: „A fost oribil”

Citeşte şi: Ed Sheeran, în fața justiției. Artistul este acuzat de plagiat

Citeşte şi: Ed Sheeran are un salariu uriaș. Averea lui a ajuns la 250 milioane de lire sterline

Citeşte şi: Disney+: Ed Sheeran, o viață greu încercată. Momentele cheie care i-au marcat existența

Sheeran folosește capela pentru a-și plânge persoanele dragi, trecute în neființă, inclusiv pe bunica lui la a cărei înmormântare recentă nu a putut merge din cauza procesului pentru drepturi de autor din NYC.

Dar locul nu este doar pentru ocazii triste. Artistul găzduiește și nunțile prietenilor acolo.

Cherry Seaborn, diagnosticată cu cancer la începutul acestui an

Sheeran și soția lui au vorbit despre greutățile lor în seria lor Disney+, „Ed Sheeran: The Sum of It All”, lansată în mai.

„Am fost diagnosticată cu cancer la începutul anului, ceea ce a fost îngrozitor. M-a făcut să mă gândesc serios la moarte. M-am gândit: „Dacă aș fi murit, care ar fi fost percepția oamenilor despre mine? Ce aș fi lăsat în urmă? Pentru Ed, ideea este că vrea să le spună oamenilor astfel: ‘Nu sunt doar o mașină de făcut muzică. Nu sunt doar acest robot care încearcă să ajungă nr. 1. Sunt un tată, sunt un fiu, sunt un prieten’. Până anul acesta nu m-am gândit niciodată că aș putea să mor”, a spus soția lui Ed, Cherry Seaborn.

Amintind pe scurt de moartea prietenului său vechi Edwards, Ed Sheeran a adăugat: „O serie de evenimente mi-au schimbat viața, sănătatea mintală și, în cele din urmă, modul în care am văzut muzica și arta”.

Foto – Profimedia / Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton