E pe val! Cum a fost surprinsă Shakira cu un cântăreț, care s-a despărțit de curând de iubită

.

Shakira a petrecut o zi în Puerto Rico, săptămâna aceasta, cu cântărețul Rauw Alejandro, care s-a despărțit de curând de cea cu care urma să se căsătorească.

Artista de 46 de ani a fost surprinsă în timp ce înoata cu Rauw, 30 de ani, iar imaginile au apărut în online. Shakira a venit însoțită la distracție și de cei doi copii ai săi, Milan, 10 ani, și Sasha, 8 ani. În timpul zilei , Rauw a pozat și pentru un grup de fani. 

Rauw Alejandro s-a despărțit de logodnică după trei ani

Acestă escapadă vine chiar în momentul în care în Rauw a anunțat sfârșitul relației sale de trei ani cu Rosalía pe Instagram. Cei doi se logodiseră în urmă cu patru luni, când starul a cerut-o în căsătorie.

Shakira și Rauw sunt prieteni de când au lucrat împreună, anul trecut, la piesa Te Felicito. De când a divorțat de Gerard Pique, Shakira a fost văzută cu Lewis Hamilton și s-a spus că ar fi curtată de Tom Cruise. Pilotul de curse a fost surprins de nenumărate ori cu artista de când aceasta este o femeie liberă.  

Pe lângă faptul că s-au bucurat de excursii cu barca împreună cu prietenii din Miami, cei doi au fost văzuți și în Barcelona în timp ce luau masa. Cu toate astea, săptămâna trecută au apărut zvonuri că diva se bucură de o nouă poveste de dragoste cu starul NBA Jimmy Butler. 

Citeşte și: Gerard Pique s-a bătut cu fratele Shakirei. Fostul fotbalist a mers în S.U.A ca să își viziteze copiii

Citeşte și: „S-ar putea să-mi ucid fostul iubit”. Cum a fost filmată Shakira de Valentine’s Day și ce i-a transmis lui Pique / Video viral

Shakira cochetează și cu Jimmy Butler

La câteva zile după ce au fost văzuți în timp ce plecau împreună după ce luasera cina la Novikov Restaurant & Bar din Londra, o sursă a declarat pentru US Weekly  că „Jimmy o face pe Shakira să zâmbească și ea se simte fericită când își petrece timpul cu el”.

Persoana din anturajul vedetei a mai spus că „au ieșit de câteva ori, dar este prea devreme pentru a spune dacă poate exista ceva pe termen lung acolo”.

Cei doi interacționează de puțină vreme și se urmăresc pe rețelele de socializare, dar Milan și Sasha sunt de mută vreme fanii atletului.

Interacțiunile prietenoase ale celor doi în online, momentul în care Shakira a postat un clip în care încurajează echipa lui, Miami Heat, iar el s-a declarat încântat de un videoclip al ei,  au făcut titluri după despărțirea ei de Piqué , care s-a produs după 11 ani.  

Citeşte și: Încă o lovitură pentru Shakira! Mama artistei a fost internată

Citește și: Tom Cruise și Shakira sunt împreună? Cum au fost surprinși la un eveniment sportiv / Foto

Rauw Alejandro neagă că ar fi fost infidel

Între timp, Rauw a apărut pe Instagram și a abordat despărțirea de Rosalía. El a dezmințit zvonurile că ar fi fost infidel. „ Există mii de probleme care pot provoca o despărțire, dar, în cazul nostru, nu a fost din cauza infidelității sau a unei terțe persoane.

În acest timp în care asimilez totul, au existat acuzații publice false, iar din cauza respectului pe care îl am pentru ea, familiile noastre și tot ceea ce am trăit vreodată, nu puteam să tac și să continui să văd cum încearcă să se distrugă cea mai reală poveste de dragoste pe care Dumnezeu mi-a permis să o trăiesc vreodată”. 

Rosalía nu a comentat încă nimic despre despărțire. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton