După Dan Negru, o altă vedetă de la Antena 1 pleacă la Kanal D

.

Kanal D a pregătit o nouă surpriză pentru publicul său. Începând cu luna martie, postul de televiziune va avea o emisiune matinală care să rivalizeze cu celebra “Neața cu Răzvan și Dani”, de la Antena 1. Și asta nu e tot. George Tănase, actor de stand-up comedy, celebru pentru aparițiile sale la iUmor și Bursucu (Adrian Cristea), asistentul de la “Teo Show” ar fi fost aleșii drept prezentatorii acestui matinal, potrivit fanatik.ro.

Așadar, după Dan Negru, încă o vedetă de la Antena 1 pleacă la Kanal D. La Antenă, George Tănase fusese ofertat să participe la „Asia Express”, da a refuzat, alegând să încheie colaborarea cu postul TV și să se orienteze spre trustul Dogan Media.

Din echipa matinalilor de la Kanal D va face parte și Viviana Sposub, fostă concurentă la “Bravo, ai stil!”

Citeşte şi: Olivia Steer, amendată cu 5.000 de lei pentru o postare pe Facebook

Citeşte şi: Alex Velea, dezvăluiri despre un moment dificil din viața lui: „A trebuit chiar să plec din țară”

Citeşte şi: Adriana Iliescu se descurcă din ce în ce mai greu cu banii. Din ce pensie își crește fiica

Citeşte şi: Prima reacție a soțului Mihaelei Cernea după ce a fost acuzat că a agresat-o fizic

După 22 de ani la Antena 1, Dan Negru a anunțat la începutul acestui an că a plecat să lucreze la Kanal D. Prezentatorul a explicat ce l-a determinat să renunțe la Antena 1.

M-am speriat când am început să citesc despre mine, prin ziare, doar că sunt cel mai longeviv sau cel mai medaliat prezentator. Toate astea făceau referire la o viața profesională care începea să fie previzibilă. Atunci am simțit prima dată că mi-am atins limita, că m-am plafonat. Devenisem un previzibil, nimic care să mă scoată dintr-o leneveală.

Am decis că de longevitate o să am timp mai târziu. Decizia nu a fost deloc grea, pentru că oamenii sunt aceiași. Nu m-am speriat când am plecat să fac televiziune într-o altă țară, cum ar fi Moldova, de ce m-aș speria de ai noștri? Echipele sunt aceleași. Am schimbat doar tricourile – a explicat Dan Negru, pentru Click!.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton