Dublu eveniment pentru Andreea Berecleanu și soțul ei, Constantin Stan: “Te-ai născut din iubire și meriți să fii iubit”

.

Andreea Berecleanu a marcat șapte ani de la cununia religioasă cu medicul Constantin Stan în weekend, la Praga. S-au lăsați purtați de romantism și au petrecut de minune într-un oraș de poveste.

Știrista de la Prima TV își sărbătorește astăzi și soțul. Andreea Berecleanu a vorbit într-un mesaj despre sentimentele frumoase ce îi leagă și despre subletul nobil pe care îl are partenerul său, medicul Constantin Stan.

Andreea Berecleanu și medicul Constantin Stan, șapte ani de la cununia civilă

Andreea Berecleanu și soțul ei, medicul Constantin Stan au ales să își sărbătorească iubirea departe de țară. Dacă săptămână trecută au fost în Grecia, de această dată cei doi au optat pentru Praga și nu au regretat niciun moment alegerea făcută.

“De vineri, prin Praga. Ce vedem? Dar ce nu vedem…! E adevărat, toate biletele și rezervările le-am făcut cu doar câteva ore înainte, online. Și ne-au prins bine, n-am mai stat la cozi lungi. Restul, ca de obicei, am ales spontan. Praga e atât de frumoasă, de curată, de romantică, de încărcată de istorie, arhitectură, artă. E mai frig decât acasă, dar e soare.

Aceste excursii de weekend, fie că suntem în străinătate sau în țară, fie că ajungem cu trenul sau cu avionul, ne încarcă cu energie și ne aduc bucuria de a fi împreună non stop. Azi sunt 7 ani de la cununia religioasă, parcă a fost ieri. Să ne fim mereu, sănătoși și fericiți!”, a scris Andreea Berecleanu, pe o rețea de socializare.

Cei doi au postat în online mai multe imagini, unele în care domnește romantismul, semn că mica escapadă a fost pe gustul lor.

Citeşte și: Andreea Berecleanu, schimbare de look pentru sezonul rece: „M-am întors la nuanța de ciocolată amară”

Citeşte și: Andreea Berecleanu, surprinsă de prețurile piperate din Islanda: „Un nivel de trai foarte ridicat”. Cât a costat-o taxiul / Video exclusiv

Andreea Berecleanu, cuvinte alese la aniversarea soțului

Vedeta a avut un mesaj și pentru cel care îi bucură viața și îi e partener de drum, medicul Constantin Stan. “Te-ai născut din iubire și meriți să fii iubit toată viața. Pentru cum ești tu, cu toate ale tale, “ciudățenii”, așa cum te alintăm. Și noi, eu, familia întreagă, prietenii, te iubim. Fii, iubitule, liber să descoperi, să inventezi, să citești, să adori tehnologia, progresul, sala ta de operații, știu cât sunt de importante pentru tine.

Și mai știu că mereu ai găsit în sufletul tău un loc cald, bun și iubitor pentru noi. Să-ți fie viața o surpriză frumoasă, să fii sănătos și fericit! La mulți ani! Dr. Constntin Stan”, a fost mesajul Andreei Berecleanu pentru soțul ei. 

Citeşte și: Copiii Andreei Berecleanu locuiesc împreună la Londra: „Eva are 22 de ani, Petru 18”. Cum se înțeleg / Video exclusiv

Citeşte și: Andreea Berecleanu a dat petrecere de majorat pentru fiul ei. Ce bine seamănă Petru cu Andrei Zaharescu!

Citeşte și: Eva Zaharescu, apariție sexy în costum de baie. Cum arată fiica Andreei Berecleanu la 21 de ani

Medicul Constantin Stan, despre mariajul care îl împlinește

La rândul lui, medicul Constantin Stan a cuprins în câteva cuvinte mariajul cu Andreea Berecleanu. A recunoscut că e fericit și liniștit și a ținut să îi mulțumescă: “Sunt fericit și liniștit, iubita mea. Îți mulțumesc!”, a spus el într-un mesaj, pe o rețea de socializare.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton