Dramele din viața actriței Ecaterina Ladin. Dalida din ”Las Fierbinți” și-a pierdut tatăl și fratele: „M-am simțit orfană”

.

Ecaterina Ladin (41 ani) este cunoscută pentru rolul Dalida din serialul de comedie „Las Fierbinți” și este tot timpul cu zâmbetul pe buze. Însă nu mulți știu că aceasta a trecut prin clipe dificile în viață, când și-a pierdut tatăl în adolescență și mai apoi a decedat și unul din frații ei, pe care îl considera stâlpul familiei. Invitată în podcastul „Acasă la Măruță”, realizat de Cătălin Măruță, actrița a făcut dezvăluiri despre viața ei privată.

Ecaterina Ladin și-a pierdut tatăl pe când avea 17 ani

Ecaterina Ladin este originară din Chișinău și a crescut într-o familie optimistă și cu simțul umorului. Aceasta a știut dintotdeauna că vrea să fie actriță, însă a fost la un pas de a nu mai veni la București după moartea tatălui ei, care a decedat în urma unei crize de diabet.

Actrița a povestit în podcastul lui Cătălin Măruță că tatăl său a fost diagnosticat cu diabet zaharat și ea era cea care reușea să îl scoată de fiecare dată din comă.

„În anul în care am venit la București. A decedat în primăvară și eu am venit în septembrie. Atunci l-am pierdut. Nu a fost ușoară venirea și nu voiam să vin la facultate aici. Nu voiam să o las pe mama singură. Nu o lăsam singură, mai aveam doi frați doar că, ei fiind căsătoriți, nu mai stăteau cu mama. Și atunci mama mi-a zis că asta e durerea ei și eu o să am o viață înainte pentru durerile mele și trebuie să plec, să zbor, că ea mi-a dat aripi și am zburat… cu plânsete, cu muci la gară, dar am zburat și bine am făcut”, a dezvăluit Ecaterina Ladin în podcastul „Acasă la Măruță”.

Actrița a precizat că tatăl ei și-a dorit să fie cântăreață, iar mama ei o vedea învățătoare, dar ea a știut că locul ei este pe scena teatrului.

„Pentru el (n.r. tatăl ei) nu conta ce meserie, doar să fiu pe scenă. El voia să fiu cântăreață, că el a fost tenor. Mama voia să fiu învățătoare pentru că ea a fost învățătoare toată viața și îmi păstra locul la școală. Știam că o să fac actorie și le-am zis să nu mai bage bani în meditații, să nu mai bage bani în mine, să mai cheltuiască bani. Cum am intrat la facultate la Chișinău s-au aranjat toate lucrurile”, a explicat ea.

„Am învățat să acord primul ajutor”

Ecaterina Ladin a explicat că tatăl ei făcea des come diabetice, asta și din cauza faptului că nu și-a administrat mereu tratamentul pe care îl primise de la medic.

„Tatăl meu a avut diabet zaharat, dependent de insulină și făcea foarte des come diabetice. Nu accepta boala. El a descoperit acest diabet avansat și direct l-au băgat pe insulină. Nici el nu și-a administrat pe parcursul anilor acea insulină, nu și-a administrat-o corect. Eu cred că tatăl meu nu a depășit psihologic această boală. Făcea come diabetice și eu eram primul lui ajutor și mama se pierdea, nu putea să facă nimic. Am învățat să acord primul ajutor oricărui om. Asta m-a călit. Zic eu că nu m-a marcat fiindcă acționez când văd, nu mi-e frică”, a afirmat actrița.

„Când s-a întâmplat o altă comă diabetică nu era acasă și nu era nimeni lângă el. Acolo s-a întâmplat. A venit vecinul că l-a găsit dimineață deja decedat. Eram singură acasă când a venit vecinul”, a mai spus ea.

Citește și: Cum arată apartamentul actriței Anca Dinicu. Ce a descoperit Maria Popovici când se afla în casa prietenei sale

Citește și: Povestea dramatică a lui Vero Căliman. Cum îşi gestionează viaţa după plecarea din Gaşca Zurli: „Sunt îngrămădită de frică”

Ecaterina Ladin, despre decesul fratelui ei

În urmă cu șapte ani Ecaterina Ladin și-a pierdut și unul din frați, pe Dorin. Bărbatul s-a îmbolnăvit de ciroză, după ce s-a infectat cu hepatita C și nu a știut de această infecție.

„(Dorin) a luat o hepatita C. Nu a știut de acest diagnostic și s-a transformat în ciroză. Și când a descoperit ciroza era deja prea târziu și a decedat din cauza cirozei. Peste 4 zile făcea 45 de ani. Noi am fost foarte uniți. Dorel fratele meu care m-a susținut și m-a iubit și care era tot timpul de partea mea și îmi lua tot timpul apărarea în corice context și în orice situație. El era financiar stâlpul nostru și știam că, cât e el în viață, nimic nu ni se poate întâmpla. El putea să rezolve orice problemă”, a povestit actrița.

„Când a decedat m-am simțit orfană. Nu mi-am simțit partea stângă două zile după înmormântare. Mergeam, eram conștientă, dar ceva mi s-a dus, a plecat ceva din mine, a dispărut ceva din mine”, a mai spus ea.

Ecaterina Ladin a precizat că nimeni nu se aștepta ca Dorin să moară, organismul lui cedând într-o noapte.

Citește și: Ce nume deosebit a ales Ecaterina Ladin, Dalida din „Las Fierbinți”, pentru cel de-al treilea copil. „Nu știam, am tot căutat…”

Citește și: Ecaterina Ladin, hotărâre neașteptată în privința botezului. Cum se descurcă actrița din Las Fierbinți cu trei copii

Actrița a stat ilegal în România

Tot în podcastul lui Cătălin Măruță, Ecaterina Ladin a mărturisit că a locuit ilegal timp de opt luni în România, deși lucra la Teatrul de Comedie.

„Eu stăteam de opt luni ilegal în România. Nu puteam să mă întorc nici acasă că mă rețineau și-mi puneau ștampilă și zic ce să fac, hai merg să mă declar”, a spus ea amuzată.

Actrița a fost nevoită să plătească o amendă și să se întoarcă la Chișinău o perioadă până a putut reveni legal în România.

„M-am dus la Imigrări și le-am zis: „Mă numesc Ecaterina Țugulea și stau ilegal de 8 luni în această țară. (…) Haideți să vedem cum rezolvăm problema. Am plătit o amendă de 12 milioane pe atunci, bani mulți, pe care tot frati-miu mi i-a dat”, a mai spus ea.

În prezent, Ecaterina Ladin este căsătorită cu Laurențiu Ladin cu care are trei copii.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Ecaterina Ladin

Sursă foto: Captură Youtube, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton