Drama neştiută trăită de Ileana Badiu la 22 de ani, după moartea tatălui său: „Am o soră cu handicap psihomotor sever care mi-a rămas în grijă”

.

Ileana Badiu a vorbit pentru prima dată de greutatea pe care o poartă pe umeri de la moartea tatălui ei. Invitată în cadrul „40 de întrebări” cu Denise Rifai, antreprenoarea a dezvăluit că are o soră vitregă cu un handicap psihomotor sever, de care are grijă de la vârsta de 22 ani şi jumătate, după ce tatăl ei a fost răpus de leucemie.

Ileana Badiu are grijă de sora sa vitregă cu handicap psihomotor sever de la 22 de ani

În spatele succesului colosal din lumea afacerilor, Ileana Badiu a ţinut ascunsă, mai bine de 27 de ani, o poveste personală care a definit-o şi care a modelat-o în profunzime.

La emisiunea „40 de întrebări”, femeia de afaceri a împărtăşit, cum la vârsta de doar 22 de ani şi jumătate, a fost pusă în fața unei provocări copleșitoare – să aibă grijă de sora ei vitregă din partea tatălui, care suferă de un handicap psihomotor sever, după ce tatăl lor a pierdut lupta cu leucemia.

Într-un moment de vulnerabilitate și pierdere, Ileana a fost nevoită să devină sprijinul principal al surorii sale, mai mare cu 11 ani, și să își asume un rol de mamă și tată pentru ea.

Afacerista a fost nevoită să înfrunte această nouă realitate cu tărie și hotărâre, mai ales că sprijinul tatălui ei nu mai există, iar mama ei era plecată din ţară pentru o oportunitate profesională.

„Mi-am revenit greu după moartea tatălui. Eu am o soră de care am grijă, care este sora mea vitregă din partea tatălui, care are un handicap psihomotor sever. Eu m-am trezit cu aceste griji, însemnând că dintr-o dată, tatăl meu, care era susţinătorul familiei, dar şi responsabil pentru sora mea, a dispărut.

Citeşte şi: Ce diferenţă de vârstă este între Ileana Badiu şi soţul ei, Cătălin Badiu. Au avut o relaţie de la distanţă timp de 11 ani

Sora mea este cu 11 mai mare. El a dispărut, mama mea a plecat din ţară pentru că a avut o oportunitate profesională, iar eu m-am trezit la 22 de ani jumătate – 23 de ani, fără familia care fusese strânsă în jurul meu şi fără prea multă presiune – dintr-o dată aveam o libertate completă de a fi singură, de a decide asupra vieţii și de a avea grijă de sora mea, care mi-a rămas mie în grijă, devenindu-i mamă şi tată acestei persoane cu nevoi speciale. Pentru care eu nu am fost pregătită”, a spus Ileana Badiu, în cadrul emisiunii „40 de întrebări” cu Denise Rifai.

Cu toate acestea, drumul nu a fost ușor pentru Ileana Badiu. Femeia de afaceri a recunoscut că a trecut prin momente de dificultate severă, dar a găsit puterea să meargă mai departe doar datorită sprijinului celor din jur şi a terapiei.

Citeşte şi: Ileana Badiu a pierdut 8 sarcini înainte să devină mamă

„Am avut beneficiul de a trăi într-o familie care a avut grijă de sora mea şi dintr-o dată m-am trezit răspunzătoare pe tot ce însemna această viaţă şi dispărându-mi tatăl la care mă raportam din toate punctele de vedere, inclusv în ceea ce o priveşte pe ea. Şi m-am trezit singură şi mi-a fost greu şi am clacat la un moment dat. Am trecut peste datorită celor din jur. Prietenii mei care sunt ca familia mea şi nu numai. Psiholog şi tot ce am avut nevoie”, a mai spus Ileana Badiu.

Ileana Badiu a fost în depresie după moartea tatălui

La vârsta de 26 de ani, perioada în care era şi mamă şi tată pentru sora ei vitregă, după ce părintele ei a murit de leucemie, iar celălalt era plecat în străinătate ca să lucreze, Ileana Badiu a suferit o depresie severă, din cauza căreia a slăbit îngrijorător.

Citeşte şi: Ileana Badiu merge la detox cu soțul. Schimbările pe care le-a observat după acest proces

În urmă cu ceva timp, fără să dezvăluie că realul motiv al depresiei a constat în responsabilizarea timpurie, din cauza problemelor de sănatate a surorii ei, Ileana Badiu a povestit că din cauza faptului că nu mai putea să mănânce şi să doarmă, ajunsese la greutatea de doar 42 de kilograme.

Sursa foto: Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton