Drama din viața lui Andrei Aradits. A ajuns la casa de copii după divorțul părinților: „Îmi aduc aminte cu furie” / Video

.

Andrei Aradits este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din România. Acum este aplaudat la scară largă și urmărit cu drag în serialele produse de posturile de televiziune, însă nu mulți sunt cei care știu că viața nu a fost mereu bună cu el.

Destinul pare să îi fi pregătit lui Aradits aceeași soartă ca a părinților lui. Anul trecut, actorul și soția sa, Andreea, au depus actele de divorț. Femeia a plecat apoi în India, unde face yoga, iar fiul lor, Eric, a rămas în grija tatălui.

Andrei Aradits, la casa de copii după divorțul părinților

Părinții lui Andrei Aradits au divorțat pe vremea când el era foarte mic, iar el a ajuns la casa de copii, unde nu era deloc tratat frumos. Acele momente grele din viața lui și-au pus amprenta asupra îndrăgitului actor.

„Ai mei au divorțat atunci când eram foarte mic și cred că am stat o iarnă la un cămin săptămânal. Am de acolo unele dintre cele mai triste amintiri din copilăria mea”, a afirmat Andrei Aradits în podcastul „Vorba lui Jorge”.

De acolo, actorul are cele mai triste amintiri.

„Am aproape 50 de ani, fac în curând o jumătate de secol. Cu toate acestea, mi-am dat seama că am un reflex imbecil la autoritate. O rebeliune din asta adolescentină. Primul meu gând e să mă opun. Primul instinct e să zic nu. Ai mei au divorțat când eram foarte mic dar eu nu m-am simțit abandonat atunci”, a spus el.

Însă, după ce a ajuns în custodia mamei, Andrei Aradits a ajuns să stea pe parcursul săptămânii la un cămin de copii.

„Mama m-a luat la ea pe când aveam vreo 4 ani. Până atunci știam numai ungurește. Și eu am învățat românește mai târziu. Mama era regizor tehnic la Teatrul Giulești și nu prea avea cu cine să mă lase acasă. Și am stat o iarnă la un cămin săptămânal. Am de acolo unele dintre cele mai triste amintiri din copilăria mea. Îmi aduc aminte că ne duceau la un moment dat să ne uităm la desene animate, lucru care ar fi trebuit să fie practic ceva drăguț, Miaunel, Bălănel, Mihaela. Dar era întuneric, ne cărau printr-o sală de sport, care mirosea a sală de sport. Pornea „Mihaela” și „Miaunel și Bălănel” ăla pe un perete puse de o hărăitoare și toți copiii râdeau. Și îmi aduc aminte că eu stăteam acolo și plângeam și îmi era frig și urât”, a povestit Andrei Aradits în podcastul lui Jorge.

Citește și: Andrei Aradits, despre omul și actorul… Andrei Aradits

Citește și: Andrei Aradits revine pe micile ecrane. Unde va putea fi văzut îndrăgitul actor

„Ne spăla ca pe vite”

Amintirile neplăcute nu s-au încheiat aici. La casa de copii, actorul spune că a suferit foarte mult.

„Și îmi aduc aminte la dușuri. Uneori veneau la dușuri de ne spălau. Și doamna aia ne spăla ca pe vite, așa. Eram acolo un rând de copii în fundul gol și ne băgau sub duș să ne dea repede. Și era apa întotdeauna prea fierbinte că ele se obișnuiseră cu apa caldă și îmi aduc aminte că mă frigea. Le ziceam că frige și spuneau „Hai taci”. Nu ne lăsau să ne dăm jos din pat să mergem seara să facem pipi sau caca. Că cică să ne facă reflex”, a continuat Aradits.

Actorul a povestit că singurele clipe frumoase erau cele pe care le petrecea cu mama lui care venea în vizită, în pauzele repetițiilor la teatru.

„Singurele mele momente frumoase de atunci sunt când mama la prânz mai trecea pe acolo și ne plimbam în Cișmigiu și culegeam frunze toamna”, și-a amintit Andrei Aradits.

Citește și: Andrei Aradits, poveste inedită de iubire ajunsă la divorț. De ce a rămas copilul în grija lui

Citește și: Andrei Aradits, declarații surprinzătoare despre Ozana Barabancea și Oana Roman

Andrei Aradits, divorț după 20 de ani de mariaj

La fel ca părinții săi, Andrei Aradits a ajuns la divorț. Căsnicia lui cu Andreea a ajuns la final, după aproape 20 de ani. Fiul lor, Eric, a rămas în grija tatălui.

Zilele acestea Eric urmează să dea examenul de Bacalaureat și admiterea la Facultate. Tânărul ar dori să ăși continue studiile în străinătate, îndemnat de celebrul său tată.

„Acum, a depus actele, vrea să facă tot treaba asta, din păcate…. Am încercat să îl îndrum cumva către o facultate de afară.  Problema este că toate facultățile de profil de afară sunt în limbile specifice și cum Marea Britanie a ieșit din Uniunea Europeană are niște prețuri de care nu te atingi, a rămas o posibilitate în Irlanda. Dacă l-ar primi acolo ar fi ideal. A depus, habar n-am, să vedem ce lucruri mai trebuie făcute”, a precizat Aradits.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Andrei Aradits

Sursă foto: Captură video, Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton