Dragostea a câștigat! Jojo și Paul Ipate s-au căsătorit în Italia. Primele imagini de la cununia civilă

.

Jojo (Cătălina Grama) și Paul Ipate și-au jurat iubire în Italia, într-un cadru de poveste. După nouă ani de relație, Jojo și Paul Ipate s-au căsătorit civil, sâmbătă, 5 august, în Puglia. Actrița a purtat trei rochii la eveniment, una tip sirenă, cu broderie și spatele gol, o alta ca de prințesă, strânsă pe corp de un corset în partea de sus și amplă în partea de jos, iar a treia la fel de elegantă. Actorul a îmbrăcat un costum superb alb, croit special pentru el de Adina Buzatu.

Jojo și Paul Ipate au împreună o fetiță, pe Zora, care are șase ani, iar vedeta mai are dintr-o relație anterioară un fiu, pe Achim, care are 12 ani.

Jojo și Paul Ipate s-au căsătorit în Italia

Jojo și Paul Ipate au postat pe rețelele de socializare mai multe imagini de la căsătorie, un eveniment pe care l-au vrut doar pentru ei și l-au organizat în secret, dar până la cel mai mic detaliu.

„Am trăit ieri cel mai frumos vis! Sub cerul liber din Martina Francă, am zis “da”. Înconjurați de familia noastră ne-am unit destinele într-o ceremonie civilă intimă și foarte romantică. Zora și Achim ne-au stat alături și acesta a fost cel mai frumos și important sentiment!”, a spus Jojo (Cătălina Grama) pentru protv.ro.

Jojo și Paul Ipate s-au completat perfect și au fost superbi în această zi specială, cea în care au rostit marele „Da” și s-au sorbit din priviri. “That’s amore! Și am zis da! Te iubesc, Paul, până la cer și după! @paulipate Ti amo! Mulțumesc prietenei noastre @ely_adam pentru styling și sufletul ei minunat! Mulțumesc @lamodetoujours pentru rochiile care au fost un vis frumos si @trendsbyadinabuzatu pentru ținuta impecabilă pe care a purtat-o Paul”, a scris Jojo pe o rețea de socializare, după ce s-a căsătorit cu Paul Ipate.

Și Paul Ipate a avut o replică savuroasă, în stilul ce îl caracterizează. „A zis DA și n-am avut cum să mă mai răzgândesc”, a spus el, cu umor, pe Facebook, după ce s-a însurat cu Jojo.

Citeşte și: Jojo a plecat cu clanul în Italia. Cum arată actrița în costum de baie: „Ne priește”

Citeşte și: Reacția lui Jojo, după ce Lili Sandu a mărturisit că a plâns atunci când i-a suflat rolul la castingul pentru „Clanul”

Cum s-au cunoscut Jojo și Paul Ipate. Au împreună doi copii

Povestea de iubire dintre Jojo și Paul Ipate a început pe platourile de filmare, după ce au jucat împreună o scenă romantică. Deși mulți ani au exclus din planurile lor căsătoria, se pare că a venit un moment și pentru asta.

„Am jucat împreună și prima noastră scenă a fost chiar o scenă de pat. A fost foarte funny și foarte ciudat, îți dai seama că sunt cele mai sensibile scene, dar ne-a ieșit foarte bine filmul.

Ne-am cunoscut pe niște platouri de filmare. Noi credeam că nu va mai ieși filmul, am zis mereu că acel film a fost făcut ca noi doi să ne întâlnim. Nu, nu a fost dragoste la prima vedere, dar ne-am plăcut la prima vedere. Eu chestia asta cu dragoste la prima vedere nu prea o înțeleg, pentru că pentru mine iubirea are alte valențe și trebuie să fie ceva mult mai profund. Ne-am plăcut foarte mult la prima vedere și la a doua vedere și la a treia vedere și am ajuns până aici”, povestea Jojo pentru playtech.ro.

Actrița recunoștea că între ei există o mare atracție și cel cu care a ales să își împartă viața e un om plin de calități. „În primul rând sunt foarte atrasă de cum arată. Mie îmi plac tipii de genul lui, așa bruneți, ăsta e genul meu. Fizic mă atrage foarte tare Paul. Și ca om și ca și spirit este extraordinar și deosebit.

Este un om foarte bun. Vezi asta de la prima discuție cu el, își pune și sufletul pe masă. E un om care trăiește viața așa, din plin. E un om plin de viață, amuzant, e sufletul petrecerii, face să râdă o masă întreagă când avem mese cu prietenii. Deci el este miezul de fiecare dată”, spunea Jojo despre Paul Ipate.

Citeşte și: Fiica lui Jojo, primul rol important în teatru. Zora va juca la șase ani cu actori profesioniști

Citeşte și: Ce meserie a vrut să urmeze Jojo înainte să ajungă actriță: “Părinții nu m-au sprijinit! Au considerat că nu mă puteam întreține”/ Exclusiv

Paul Ipate: „Fericirea nu este completă decât dacă este împărtășită”

De cealaltă parte, Paul susținea că nu poți să fii fericit dacă nu ai persoană care să te completeze, cu care să zâmbești și pe umărul căruia să plângi. „Contează enorm, eu am și spus asta. Mai văd oameni, colegi, prieteni de-ai mei, care mi-au spus: Eu nu vreau pe nimeni, vreau să mor singur!. Nu este așa. Pe măsură ce îmbătrânești, cred că, de fapt, scopul omului acesta este.

Fericirea nu este completă decât dacă este împărtășită. Eu zic că este important să ai pe cineva, să împărtășești ceva cu o persoană dragă, cu un prieten, cu o prietenă, cu o iubită, cu un iubit. Să ții pe cineva în brațe, să plângi pe umărul cuiva. Eu cred că este vital pentru omenire ca ea să meargă mai departe la nivel spiritual”, mărturisea Paul Ipate pentru Ego.ro.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton