Cu ce se ocupă Dragoș Dolănescu de când nu mai este politician. „Uneori, plata e în ouă, găini sau făină!”

.

Dragoș Dolănescu, fiul cel mic al regretatului Ion Dolănescu, a fost ales deputat în Parlamentul din Costa Rica, în 2018. Dragoș și-a dus la bun sfârșit mandatul de politician „luptând”, spune el, pentru oamenii cu probleme financiare serioase.

În Costa Rica eu am luptat pentru oamenii săraci. Am conștiința limpede că am făcut ce am știut mai bine ca să ajut. Am combătut corupția și am luptat ca în sistemul privat, să nu mai fie așa de multe taxe. Pentru că cele mai mari taxe sunt la privat, iar guvernul a vrut să mărească taxele. Și atunci oamenii din sistemul privat nu mai puteau avea mulți angajați, nici să se dezvolte. Eu am avut un partid de centru-stânga, latino-american – a declarat, acum câteva luni, pentru fanatik.ro.

Tot atunci, fiul cel mic al lui Ion Dolănescu mai spunea a pledat pentru dreptul copiilor de a-și alege sexul.

Am mai luptat împotriva unei legi care dorea ca, la 12 ani, să îi forțeze pe copii să își aleagă sexul. Adică, dacă un copil s-a născut fată și la 12 ani vrea să fie băiat, atunci are dreptul să i se bage hormoni să devină băiat. Și invers. Eu am fost total împotriva acestui lucru.

Citeşte şi: Adrian Mutu, dezvăluiri despre trecutul amoros: „Eram cel mai mare specialist în săruturi din lume. Unul dura două ore!”

Citeşte şi: Zanni: „Au fost momente în care voiam să mă sinucid!” Prin ce a trecut câștigătorul „Survivor România 2021”

Citeşte şi: Cormac Roth, fiul actorului Tim Roth, a murit la vârsta de 25 de ani: „Durerea vine în valuri”

Citeşte şi: Surpriză colosală în cel de-al șaptelea battle al show-ului „Chefi la cutițe”. Scărlătescu, uimit de invitații speciali: „Faimoși și incredibili, zeii noștri!”

Este o nebunie totală. Lasă-i pe copii să crească… și atunci când devin majori, vor știi cum e și cu sexul. La 12 ani sunt prea mici să le bagi idei de genul acesta în cap. Să-i învețe cum se reproduc, ca atunci când încep viața sexuală să știe ce să facă… să fie conștienți. Să nu rămână fetele gravide și să nu transmită vreo boală – a mai declarat acesta, potrivit aceleiași surse.

Acum, că mandatul i s-a încheiat, Dragoș Dolănescu a revenit la meseria de bază, cea de psiholog și și-a redeschis cabinetul. Dolănescu spune că tariful lui, pentru o ședință de terapie, este de 100 de dolari.

Am decis să redeschid cabinetul, după cei patru ani de politică. Cât timp am fost deputat nu am putut să mai fiu și psiholog. Nu aș fi putut să mă împart, poate că n-aș fi făcut nimic foarte bine, iar mie îmi place să fac totul perfect. Ca politician, e și foarte greu, trebuie să iei decizii pentru o țară întreagă, la cabinet iei adesea pentru câte un om.

Acum există un colegiu al psihologilor, unde s-a fixat tariful minim de 100 de dolari pentru o ședință de terapie. Atât voi cere și eu, minimum, căci lumea este săracă, deși alți colegi cer și câte 300 de dolari. Tariful pentru o ședință e de 100 de dolari. Înainte, pacienții mă plăteau în ouă, găini și făină – a mai mărturisit Dragoș Dolănescu, pentru ego.ro.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton