Dovada că Neti Sandu nu poartă perucă. Cum s-a filmat vedeta. „Tot nu conving pe nimeni!” / Video

.

Un clip cu Neti Sandu, surprinsă în timp ce le demonstrează oamenilor că părul ei este real și nu poartă niciun fel de perucă, așa cum se tot zvonește de câțiva ani, s-a viralizat pe rețelele de socializare.

Neti Sandu s-a filmat salonul de machiaj și coafură de la Pro TV, în timp ce își ajusta tunsoarea ei faimoasă și a postat materialul în mediul online, pentru a le demonstra tuturor că nu are perucă.

Celebrul astrolog de la Pro TV, în vârstă de 64 de ani, are același stil de a-și aranja părul, de când a apărut prima oară în fața telespectatorilor, acum mai bine de 25 de ani.

Dovada că Neti Sandu nu poartă perucă

Ea este, de ani buni, adepta tunsorii bob scurt, iar părul ei negru, drept și mereu impecabil aranjat i-a pus pe gânduri pe telespectatori de-a lungul timpului, mulți crezând că vedeta poartă peruci. Neti Sandu a vorbit de nenumărate ori despre acest subiect, a mărturisit că nu are perucă, dar lumea tot o oprește pe stradă să o întrebe dacă părul ei este natural.

Recent, pe rețeaua de socializare TikTok a a părut un clip video scurt, de nici 30 de secunde, în care Neti Sandu este filmată înainte de filmări, în timp ce un hairstilyst îi aranjează părul. Pentru a le demonstra că nu are o perucă, hairstilyst-ul i-a ridicat câteva șuvițe vedetei, pentru a se vedea clar că părul ei este natural.

“Să mai zică cineva că nu e părul meu. Uite, acum să arăt cum mă tunde. Am mai făcut dimineața o demonstrație cu coafatul, dar tot nu conving pe nimeni. Spun că e lipit… Nu merge în niciun fel!” – a spus Neti Sandu, de pe scaunul din salon.

Citeşte şi: EXCLUSIV Neti Sandu, destăinuri din viața personală: De ce nu are copii

Citeşte şi: EXCLUSIV Neti Sandu, testul de sinceritate absolută. Ce nu știe nimeni despre celebra cititoare în stele

Citeşte şi: Neti Sandu, despre decepția amoroasă care i-a schimbat viața: „Am făcut 5 ani de terapie că să trec peste asta”

Citeşte şi: Neti Sandu dezvăluie rutina ei de îngrijire, la 64 de ani: „Nu am folosit cremă până la 40 de ani”

Postarea, sub numele „Dovada că Neti Sandu nu poartă perucă” s-a viralizat în mediul online, adunând rapid peste 17 mii de aprecieri și mai bine de 540 de distribuiri.

„Pentru că este perfect pare perucă!”

Celebrul astrolog a mai vorbit despre părul ei în trecut, dezvăluind cum își întreține tunsoarea bob care a consacrat-o. Ea spune că nu folosește produse de îngrijire pentru păr, nici măcar balsam sau fixativ. Ci doar îl vopsește și îl spală cu șampon.

@ramona_paun

♬ original sound – Ramona Păun

“Părul meu este de un anumit fel, sticlos și dacă nu îl tai așa drept nu stă. Nu folosesc produse de îngrijire pentru păr, balsam, alte tratamente sau fixativ. Îl vopsesc și îl spăl cu șampon. Atât. Părul este foarte sănătos pentru că l-am îngrijit. De aceea, pentru că este perfect pare perucă. Oamenii se întreabă dacă este perucă sau nu chiar și atunci când mă văd în realitate” – a declarat ea, în exclusivitate pentru Unica, acum doi ani.

“Mă machiez singură”

Tot legat de look-ul ei, vedeta de la Pro TV a mai precizat că nu apelează la specialiști pentru machiaj, ci se se aranjează singură înainte de filmări.

“Mă machiez singură și experimentez tot felul de serumuri, creme, spray-uri spumante, ca să protejez tenul de fond de ten și de pudră. Acasă mai încerc diverse uleiuri și alte produse naturiste, îmi fac masaje cu degetele și cu mici ventuze de silicon pe care le-am descoperit de curând. Tot timpul inventez câte ceva ca să activez elastina și colagenul de sub piele! Și încerc și alte produse să văd dacă îmi ajută la ceva” – ne-a mai spus ea.

Foto – capturi video, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton