Dovada că cei trei copii ai lui Kate Middleton sunt la fel ca toți ceilalți. Ce responsabilități au Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis

.

Kate Middleton și Prințul William au ales să își crească copiii în așa fel încât aceștia să aibă o copilărie normală și fericită. Se joacă împreună, gătesc împreună, iar cei mici chiar au primit responsabilități în casă. Prințul și Prințesa de Wales nu au personal care să locuiească în casa lor din Windsor, Adelaide Cottage – și se pare că acest lucru înseamnă că Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis trebuie să ajute la treburile casnice.

Ce responsabilități casnice au copiii lui Kate Middleton

Fac parte din familia regală, iar Prințul George va urca, la un moment dat, pe tronul Marii Britanii, dar acest lucru nu i-a împiedicat pe părinții lor, Kate Middleton și Prințul William, să le dea copiilor lor diferite responsabilități ce țin de îngrijirea casei.

Asta pentru că părinții lor, Prințul și Prințesa de Wales au respins convenția regală și au optat să nu aibă personal la casa lor Adelaide Cottage și, la fel ca alți tineri de vârsta lor, copiii fac diferite treburi prin acasă.

Cuplul angajează personal în timpul zilei pentru a-și gestiona programul de lucru aglomerat, dar după școală, preferă să-și crească singuri copiii. Și George, în vârstă de 11 ani, Charlotte, 9 ani și Louis, 6 ani, sunt la fel ca orice alt copil și își ajută părinții la treburi.

Citește și: Regula pe care copiii lui Kate Middleton și ai Prințului William nu au voie să o încalce acasă

Citește și: Poșeta preferată a lui Kate Middleton. Prințesa de Wales deține accesoriul în mai multe nuanțe

„Oamenii ar fi surprinși să vadă cât de obișnuite sunt lucrurile în casa lor. Copiii ajută la așezarea mesei, la curățarea farfuriilor când termină de mâncat și la arajatul lucrurilor. Nu există un tratament special”, a dezvăluit o sursă pentru The Mirror.

Ca prinț de Wales, Regele Charles avea o armată de personal, inclusiv patru bucătari, un majordom, trei valeți, persoane care îl ajutau să se îmbrace, patru asistenți și cinci manageri ai casei.

Ce decizie a luat Prințesa de Wales când a fost diagnosticată cu cancer

Dar William și Kate, ambii în vârstă de 42 de ani, au decis în urmă cu doi ani că Maria Teresa Turrion Borrallo, dădaca care locuiește în familie, nu se va muta cu ei când s-au relocat la Windsor. În timpul tratamentului prințesei și al recuperării de cancer, Kate a vrut să se asigure că viața de acasă a copiilor ei nu este perturbată.

Se pare că ea a ales să nu angajeze mai mult personal care să o ajute să facă față acestei perioade dificile. Ca urmare, copiii au continuat să se ocupe de treburile casnice, alături de părinții lor. Astfel, în fiecare seară, Prinții de Wales gătesc pe rând, ajutați de George, Charlotte și Louis.

Citește și: De ce nu și-a dorit Kate Middleton să primească titlul de Prințesă de Wales: „A ajuns la punctul în care a simțit că ar putea să o urmeze pe Camilla”

Citește și: Mesajul Prințului Harry către Kate Middleton, după apariția Prințesei de Wales la Wimbledon. Ducele de Sussex încearcă să repare relația cu fratele și cumnata sa

„Catherine este foarte, foarte naturală. Ea ține familia cu picioarele pe pământ. Casa este un refugiu. În încercarea de a menține lucrurile să funcționeze cât mai bine posibil, ea a dorit ca totul să se desfășoare normal pentru copii. Se așteaptă încă de la copii să se implice și să-și facă treburile”, a mai spus sursa.

Printre mâncărurile favorite ale cuplului regal se numără curry și somon teriyaki, iar atunci când are nevoie de ajutor, Kate apelează la mama sa, Carole Middleton.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Prințul William, Kate Middleton și cei trei copii ai lor

Sursă foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton