Dorin Topală, de nerecunoscut la 20 de ani de la destrămarea trupei Valahia. Ce face de când a renunțat la cântat

.

Vă mai aduceți aminte de trupa Valahia, celebră în anii 2000 pentru piesele precum “Banii și fetele”, “La mare, la soare” sau “Banana”?

Formația, compusă din trei membri – Costi Ioniță, Mihai Trăistariu și Dorin Topală -, a cucerit inimile tinerilor între 1998 și 2003 și a avut un mare, mare succes la vremea respectivă.

Cu ce se ocupă Dorin Topală la 20 de ani de la destrămarea trupei Valahia

Valahia s-a destrămat după ce între cei trei începuseră să apară certuri și neînțelegeri legate de managementul trupei și de bani. Iar Costi Ioniță a decis să meargă mai departe cu cariera muzicală pe cont propriu.

“Ne certasem ca tâmpiţii, în primul rând de la bani. Costi voia 10% în plus, pentru că răspundea la telefon pentru concerte şi emisiuni. Se autoproclamase managerul trupei şi probabil orgoliul din noi a explodat. Cred că doream să facem alegeri, cu voturi bla bla. Fiecare se credea şef în felul lui.

Apoi ne certam adesea de la … ‚care stă în mijloc la concerte?’.

Tot timpul se iscau discuţii că X a acaparat toată scena, că Y a stat mai mult în spate, că Z e mai cu tupeu şi se bagă mereu în faţă. La fel şi la interviuri – unul mai băgăcios decât altul.

După luni întregi de scandaluri inutile, am convenit că stăm cu rândul în mijloc. La fiecare piesă făceam rocada. De râsul curcilor”, a povestit Mihai Trăstariu, acum câțiva ani, citat de okmagazine.ro.

Dorin Topală a dispărut din lumina reflectoarelor

Mihai Trăistariu a continuat cu muzica, rămânând și el activ în lumea showbizului, precum Costi. Dar de Dorin nu s-a mai auzit nimic o vreme. Ce s-a întâmplat cu el?

Dorin Topală activează în prezent într-un domeniu complet diferit față de foștii săi colegi de trupă. S-a retras din lumina reflectoarelor, după ce era Valahia a apus, iar în prezent este navigator. Dorin a urmat cursurile Academiei Navale “Mircea cel Bătrân” din Constanța, iar după absolvire, a ajuns ofițer naval.

Dorin este însurat de mai bine de două decenii și are două fetițe. Fetele l-au putut vedea pe tatăl lor cântând pe scenă.

„Ea știa câte ceva despre taică-su, dar văzând abia acum ce s-a petrecut la concertul Valahia, a înțeles ce înseamnă nebunia aceea de acum 20 de ani. Este prima oară când puștoaica mea mă va vedea pe scenă! Pentru noi doi – părinte și copil, legătura dintre noi va fi și mai puternică după acest eveniment“ – a declarata Dorin, în exclusivitate pentru Unica, despre una dintre fiicele sale, Alexandra.

Mihai Trăistariu: „Nu m-ar deranja un turneu cu Valahia”

Mihai și Dorin au păstrat legătura după destrămarea trupei, iar ori de câte ori au ocazia se întâlnesc și cântă împreună piesele care le-au adus succesul în trecut. Cei doi s-au reunit acum câteva luni, pentru un concert.

„Orice revedere cu Dorin este o plăcere, el e marinar, e căpitan de vas. Pleacă câte 6 -8 luni pe an pe vapor și când vine acasă îmi spune din timp, poate mai prindem un eveniment. Concertul de la București a fost o întâmplare fericită, pentru că noi am mai fost la ei în 2019. Acum ne-am reunit pentru trei melodii, impactul a fost major, ne place foarte mult ideea și nu excludem ideea unui turneu.

Citeşte şi: Costi Ioniță, nominalizat pentru a doua oară la Premiile Grammy. „Sunt mândru că sunt român”

Citeşte şi: Ce fac turiștii în apartamentele lui Mihai Trăistariu din Mamaia: „Mai intru în camere. Mă deranjează!”

Citeşte şi: Costi Ioniță a părăsit competiția „Survivor România 2021”. Ce mesaj a transmis artistul

Citeşte şi: Mihai Trăistariu vrea să-și interneze fratele la azil. „M-am certat cu el. Nu pot înțelege filosofia lui de viață!”

Acum vreo șapte ani, la Sibiu s-a făcut reuniunea trupelor și au venit toate trupele vechi Andre, L.A., ASIA. Atunci s-a propagat ideea ca trupele vechi să fie readuse pe scenă. Cine știe, poate cineva face un turneu, noi ne-am băga, chiar dacă eu am și cariera solo, nu m-ar deranja un turneu cu Valahia.

Ar fi super și ar fi de impact. Trebuie să se găsească un impresar căruia să îi vină ideea, să ne înțelegem la bani și sigur ar ieși ceva super” – povestea Trăistariu, acum câteva luni, pentru wowbiz.ro.

Foto – Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton