Dorian Popa și Claudia Iosif s-au despărțit după 11 ani de relație. Unde s-a mutat Babs, după ce a plecat din casa artistului

.

Dorian Popa (35 ani) și iubita lui, Claudia Iosif (39 ani), cunoscută sub numele de Babs, s-au despărțit, după o relație care a durat 11 ani. Potrivit acesteia, cei doi nu mai formează un cuplu de o lună, însă au ales să păstreze secretă această despărțire, până acum.

De o perioadă, Babs nu mai apărea în postările lui Dorian pe rețelele de socializare, acest lucru întâmplându-se pentru că au vrut să își trăiască povestea de dragoste departe de ochii curioșilor. Atunci, Dorian spunea că acest lucru îi ajută ră rămână împreună.

Dorian Popa și Claudia Iosif s-au despărțit după 11 ani de relație

Deși Dorian a ales să păstreze tăcerea în legătură cu despărțirea de iubita sa, cea care a anunțat ruptura a fost Claudia, prin intermediul unei postări pe rețelele de socializare.

„Ca să evităm speculații în presă vă anunț că eu și @eusuntdorian nu mai suntem împreună de o lună de zile. Am ales să mergem pe drumuri separate după o relație de 11 ani”, a scris Babs pe Instagram.

Nimic nu avea să prevestească despărțirea celor doi, care păreau a fi unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz.

Deși s-a mai zvonit în trecut că Dorian Popa și Claudia Iosif s-au despărțit, influencerul nega atunci informațiile.

„I-am spus mereu că eu sunt acolo să o ajut cu mare drag. Dar noi preferăm să ne menținem intimitatea. De fapt, asta ne ajută să rămânem încă împreună, față de alții. Majoritatea se afișează prea mult, se consumă efectiv. Părerea mea este că relațiile trebuie să rămână intime, private”, a declarat artistul în urmă cu mai mult timp, când a încetat să mai apară la brațul Claudiei, în mediul online, potrivit Playtech.

Citește și: Cum arăta Babs înainte de a-și face operații estetice. Iubita lui Dorian Popa, de nerecunoscut în urmă cu câțiva ani

Citește și: De ce nu se mai afișează Dorian Popa cu iubita lui, Babs, în mediul online. „El a înțeles asta și a respectat-o”

Unde s-a mutat Claudia Iosif după ce s-a despărțit de Dorian

Cum relația lor s-a încheiat, Claudia Iosif s-a și mutat din casa vloggerului. Însă mutarea nu a fost o problemă pentru aceasta, întrucât în urmă cu câteva săptămâni, Babs își cumpăra o casă pe care se apucase să o amenajeze.

„Vreau să vă împărtășesc faptul că am cumpărat o casă, ca investiție, o casă extrem de frumoasă. Așa cum e făcută ea, e făcută cu foarte mult bun gust de o firmă de arhitecți. Am cumpărat această casă, o voi transforma, ca să observați cât de obsedată sunt eu de monocromie. Ea e foarte frumoasă așa cum este, dar o să vedeți în curând ce o să fac”, spunea Babs la finalul lunii august, când le-a prezentat casa fanilor ei de pe Instagram.

Acum se pare că lucrările la casă au fost terminate, întrucât aceasta s-a mutat rapid în noua ei locuință, după separarea de Dorian Popa.

Citește și: Dorian Popa și-a cerut iubita de soție. Incredibil ce a făcut Claudia cu inelul

Citește și: Ce face Cătălin Scărlătescu după ce a plecat de la Chefi la cuțite: “Am fost și sunt în gastronomie un supraviețuitor”/ Exclusiv

Vloggerul, pozitiv la canabis

În urmă cu o săptămână, Dorian Popa și-a pierdut permisul de conducere după ce a fost oprit în trafic de polițiști. Atunci, acesta a ieșit pozitiv la canabis la testarea cu aparatul DrugTest, vloggerul fiind condus la INML pentru recoltarea uneo probe biologice.

Vineri, 3 noiembrie 2023, au ieșit și rezultatele analizelor, care au arătat că influencerul a consumat canabis.

În momentul în care a fost testat pe polițiști, Dorian le-a spus că a fost în club unde a inhalat, din greșeală, fum de canabis.

Deși a trecut mai bine de o săptămână de la incident, artistul nu a făcut nicio declarație pe marginea acestui subiect și chiar a plecat din țară pentru câteva zile.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini cu Dorian Popa și Claudia Iosif

Sursă foto: Instagram, Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton