Dorian Popa și-a luat o mașină nouă. Cum arată bolidul de lux pe care a dat 300.000 de euro

.

Dorian Popa (34 de ani) și-a făcut un cadou la început de an. Artistul a anunțat în mediul online, acolo unde este foarte popular, că și-a achiziționat un bolid de lux.

Dorian Popa și-a comandat mașina în vara anului trecut și abia acum a ajuns în posesia lui. Este vorba despre un Lamborghini Huracan care l-a costat o adevărată avere.

„Îmi găsesc fericirea și în mașini!”

Vedeta a recunoscut că mașina este un cadou pe care și l-a făcut singur cu ocazia zilei de 1 iunie (Ziua Copilului), iar așteptarea automobilului a fost cel mai greu mai greu lucru.

Vezi în galeria FOTO cum arată noua mașină a lui Dorian Popa.

Dorian Popa a dat pe noul bolid 300.000 de euro, sumă pe care nu o avea în plan pentru achiziționarea unei mașini.

„Sunt genul de om care își găsește fericirea și în mașini. Acest cadou mi l-am făcut de 1 iunie, de Ziua Copiilor. Așteptarea a fost grea. Am avut un buget de 200.000 de euro, însă oriunde mă uitam, depășeam bugetul.

Eu aveam în plan să investesc în complexul rezidențial, nu în mașini, să dau 300.000 de euro pe o mașină. Huracan-ul meu este extra full option, cu excepția fibrei de carbon care oricum nu îmi place”, a spus Dorian Popa pe canalul său de Youtube.

Ce avere are Dorian Popa

La sfârșitul anului trecut, artistul se lăuda cu averea impresionantă pe care o are. Dorian Popa este cântăreț, actor, antreprenor și infșuencer și face bani din toate activitățile sale. Așa a ajuns, la 34 de ani, “mai bogat decât credea” vreoadtă că va fi.

Citeşte şi: Dorian Popa și-a făcut o nouă intervenție estetică. „Intrăm în 2023 cu refresh la maxim!”

“[Sunt] îndeajuns de bogat încât să îi mulțumesc nespus Lui Dumnezeu și mai bogat decât credeam că voi fi la vârsta la care sunt și anume 34 de anișori” – a spus Dorian Popa, într-un interviu pentru ciao.ro.

Artistul a investit în domeniul imobiliar

În ultimii ani, Dorian s-a implicat foarte mult în domeniu imobiliar. El a achiziționat mai multe terenuri lângă București, în Domnești, unde a dezvoltata un mic cartier cu vile. Complexul are șase vile, iar prețul ficăreia este de 200.000 de euro.

Citeşte şi: Dorian Popa, revoltat după ce a mers la un restaurant din Turda: „România, trezește-te!”. Ce a pățit cântărețul

„Mai sunt căsuțe de vânzare, dar obiectiv vorbind eu nici nu le-am pus încă public la vânzare, clienții mei sunt clienți care au auzit din gură în gură sau de la prieteni și au ajuns la mine prin prieteni, eu încă nu le-am pus oficial la vânzare, însă nu este un secret că piață imobiliară este ușor blocată și nu trebuie să mințim sau să ne fălim cu lucruri pe care nu le-am făcut.” – a mărturisit el, acum câteva luni.

Foto – Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton