Dorian Popa a primit un rol principal într-un film produs de UNTOLD. Se anunţă a fi comedia anului 2025 în România

.

Dorian Popa, unul dintre cei mai mari influenceri și personalități din România, adaugă încă un capitol impresionant carierei sale: rolul principal în comedia „MENTORII”, primul film produs de UNTOLD Universe. Filmul, care promite să fie comedia anului 2025 în România, îl va avea pe Dorian Popa în rolul mentorului Flex Barbarul, un personaj original și pe alocuri autoironic, ce va aduce cu siguranță râsete și voie bună în sălile de cinema.

Dorian Popa şi Cătălin Bordea, colegi pe platourile de filmare

Alături de Dorian Popa, în această producție va juca și comediantul Cătălin Bordea, interpretându-l pe Johnny Baltă. Cei doi actori sunt primii anunțați din distribuția filmului, ridicând așteptările fanilor. Dorian Popa, cunoscut pentru carisma și energia sa debordantă, promite să dea viață unui personaj memorabil, mentorul Flex Barbarul, un guru al fitness-ului și al stilului de viață sănătos, care își va pune amprenta asupra evoluției protagonistului Johnny Baltă.

Citeşte şi: Claudia Iosif, Babs, adevărul despre despărțirea de Dorian Popa, la opt luni de la separare. „Asta ne-a afectat!”

Citeşte şi: Dorian Popa a recunoscut că are un complex financiar din cauza tatălui care i-a părăsit: „Fiecare are o doză de frică de sărăcie”

Cine este Flex Barbarul – personajul interpretat de Dorian Popa

Flex Barbarul este unul dintre cei trei mentori care vor încerca să-l transforme pe Johnny Baltă, un tânăr imatur, într-un adult responsabil, demn de a moșteni imperiul financiar al tatălui său. Personajul lui Dorian Popa este o parodie la adresa celor care practică fitness-ul extrem, promovând antrenamente dure și diete bizare, menite să obțină rezultate rapide. Acesta va încerca să-l convingă pe Johnny că succesul în viață depinde de un fizic impresionant, atingibil doar prin metode neobișnuite.

Dorian Popa a explicat că a fost atras de scenariu încă de la prima lectură, fiind convins de calitatea și umorul acestuia. A menționat, de asemenea, importanța colaborării cu UNTOLD Universe, organizatorii unuia dintre cele mai mari și apreciate festivaluri din România. În plus, Dorian a subliniat provocarea autoironiei, dorind să aducă un personaj care să stârnească râsul printr-o parodie fină și bine gândită.

Citeşte şi: „La mine, părinții au dispărut în momentul în care eu am apărut”. Cătălin Bordea, abandonat la 2 ani

„M-a convins scenariul și în al treilea rând faptul că personajul pe care eu îl voi interpreta este o parodie la adresa băieților care practică fitness-ul. Eu am învățat de la mentorii din viața mea că autoironia este una dintre cele mai rare calități. Abia aștept să văd dacă mă pot parodia, dacă mă pot „lua la mișto” în așa măsură încât oamenii să râdă de compoziția mea, pentru că este un rol de compoziție. Cei care au ochi să vadă și urechi să audă își vor da seama că personajul pe care eu îl interpretez este inspirat de o persoană publică internațională care a creat ceva vâlvă în ultimii ani în spațiul online și sper foarte mult să-mi depășesc barierele și zona de confort și să fac acest rol de compoziție ca la carte.”, a declarat Dorian Popa.

Un scenariu de râs cu lacrimi și o chimie incredibilă între actori

Creatorii filmului „MENTORII” promit o comedie care va ține publicul cu zâmbetul pe buze de la început până la sfârșit. Chimia dintre Dorian și ceilalți actori este una senzațională, regizorul Adrian Tapciuc fiind impresionat de potențialul și talentul acestuia încă de la primele repetiții.

Adrian Tapciuc, regizorul filmului, și-a exprimat încrederea în talentul lui Dorian Popa, rememorând începuturile colaborării lor și subliniind determinarea și tenacitatea actorului. Tapciuc îl consideră pe Dorian Popa cel mai potrivit pentru a da viață lui Flex Barbarul, un personaj ce emană carismă și o mentalitate de învingător.

„M-au impresionat din prima clipă determinarea și tenacitatea cu care Dorian lupta pentru a progresa în fiecare zi și în fiecare domeniu. Îl consider cel mai potrivit pentru a da viață lui Flex, influencer-ul cu corp de invidiat și mentalitate de învingător”, a spus Adrian Tapciuc.

Care este povestea filmului „MENTORII”

„MENTORII” urmărește povestea lui Johnny Baltă, interpretat de Cătălin Bordea, un bărbat mult prea imatur pentru vârsta lui, care este viitorul moștenitor al celui mai mare imperiu financiar din țară, averea tatălui său, Dorin Baltă. Nemulțumit de comportamentul superficial al fiului său, Dorin decide să-l dea afară din casă după un alt incident și îi cere să demonstreze în șase luni că poate deveni un adult responsabil, capabil să conducă imperiul financiar, altfel va fi dezmoștenit.

Ajutat de sora sa Magda, Johnny găsește o soluție rapidă: să fie mentorat de trei dintre cei mai faimoși influenceri din țară. Flex Barbarul, mentorul de fitness și viață sănătoasă, Sandra Senzorial, mentorul de wellbeing, și Robby Anonimul, mentorul de business și finanțe, vor încerca să-l transforme pe Johnny într-un om responsabil. Răsplata de un milion de euro pusă la bătaie este tentantă pentru cei trei mentori, care vor lupta să fie principalii ghizi ai lui Johnny, creând astfel momente comice și pline de neprevăzut.

Când va rula filmul „Mentorii” pe marele ecran

Ideea filmului și scenariul sunt realizate de Magic Maker Media House, casa de producție parte a grupului UNTOLD Universe. Headline Management Agency, cel mai mare label de stand-up comedy din România, este producător asociat al acestui proiect, ceea ce adaugă o garanție în plus pentru succesul filmului.

Filmul „MENTORII” se află acum în faza de pre-producție, iar filmările vor începe pe 15 august. O parte din scene vor fi filmate la festivalul UNTOLD, adăugând un element autentic și spectaculos producției. Lansarea filmului în cinematografele din România va avea loc în prima parte a anului 2025.

„MENTORII” se anunță a fi o comedie spumoasă, plină de momente de neuitat și interpretări memorabile, aducând în fața publicului o poveste despre transformare, responsabilitate și, nu în ultimul rând, despre autoironie și capacitatea de a râde de sine. Cu un asemenea mix de talent, umor și creativitate, filmul are toate șansele să devină comedia anului 2025 în România.

Sursa foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton