Domeniul de activitate în care fiica lui Oreste Teodorescu, Sabina, a dat lovitura: „Sunt fanul ei” / Exclusiv

.

Oreste Teodorescu s-a mutat cu jumătatea lui, fiica și familia acesteia în comuna Fundeni și se declară încântat de felul în care au evoluat lucrurile în viața lui. Chiar dacă nu a făcut televiziune, fiica jurnalistului a ales să se impună într-un domeniu tot mai profitabil. Sabina e creator de conținut, și încă unul de succes.

Oreste Teodorescu și soția lui, Liliana, s-au căsătorit de tineri, dar au reușit să facă din mariajul lor o poveste de durată. Chiar dacă fiecare dintre ei a rătăcit, la un moment dat, puțin drumul, sentimentele ce i-au legat au rămas la fel de intense. Astăzi, își privesc nepotul și sunt fericiți.

Cu ce se ocupă fiica lui Oreste

Despre tot ce înseamnă viața lui astăzi, despre fiica, Sabina, și soția, Liliana, am discutat cu Oreste Teodorescu, într-un interviu pentru UNICA.ro.

Oreste, despre mariajul cu Liliana: „Am tras mult de elasticul ăsta, dar el nu s-a rupt”

Oreste și soția lui, Liliana, au fost întotdeauna acolo unul pentru celălalt, s-au susținut când alții au uitat să o facă, au trecut prin probleme, dar nu au ales niciodată calea ușoară.

„Eu folosesc o metaforă, poate e mult spus, o chestie legată ca de elastic. Dacă elasticul e de bună calitate, tu poți să tragi mult de el și el nu se rupe. Noi am tras o perioadă de rătăcirea amândorura, ori în același timp, ori în timp diferiți, am tras mult de elasticul ăsta, dar el nu s-a rupt.

Calitatea asta despre care vorbeam la elastic trebuie să fie neapărat o dragoste. La noi a fost, este, și vom muri așa, cu acest elastic numit dragoste, care e de foarte bună calitate. De când ne-am întâlnit și până astăzi, cu toate formele de evantai așa, de iubire, e autentic sentimentul”, mărturisește Oreste, pentru UNICA.ro, despre mariajul cu Liliana.

Citeşte și: Oreste duce dorul prieteniei cu Mircea Badea: „Nu am nicio amintire legată de el care să îmi producă altceva decât un zâmbet”/ Exclusiv

Citeşte și: Oreste a fost la un pas să dea pe parcare mai mult decât dăduse pe cazare, la Cluj: „Nici la Monte Carlo nu te costă banii ăștia”

„Mă surprinde cu totul. Vezi cum se construiește personalitatea celui care va deveni un om mare”  

Chiar dacă s-a depărtat de Capitală și de presă, cunoscutul prezentator nu are regrete. Oreste Teodorescu se bucură de momentele pe care le petrece alături de nepotul lui, care, deși are doar cinci ani, continuă să îl surprindă.

„Am reușit să facem un clan, Clanul Fundenarilor, pentru că locuim în comuna Fundeni. Pentru mine și pentru soția mea, și sper că și pentru copiii noștri, e aceeași bucurie de a fi laolaltă, de a petrece fiecare zi împreună.

Nepotului meu îi place, el vrea să fie cu toată lumea, și atunci e un context în care putem fi o familie mai mare, decât mică de oraș. Mă surprinde cu totul. E și la vârsta la care e foarte dulce, foarte drăgălaș, are cinci ani. Vezi cum se construiește personalitatea celui care va deveni un om mare.  

Noi fiind bunici avem ochii pregătiți să înțeleagă lucrurile astea. În fiecare an e o altă energie, o altă informație. În fiecare an e altă fațetă care se slăfuiește pe diamantul ăsta numit om. Până până undeva la șapte ani, e bine să fii atent la copilul tău sau la nepotul tău, în cazul nostru, pentru că ai multe lucruri de învățat”, susține Oreste.

Citeşte și: Alain Delon și Romy Schneider, o iubire mistuitoare. Actorul nu se desparte nici astăzi de poza actriței

Citeşte și: De ce își injectează Gabriela Prisăcariu, soția lui Dani Oțil, botox în zona axilelor. „Baba suferă la bătrânețe!”

Oreste, despre fiica lui Sabina: „Face un tip de conținut cu care mă surprinde și pe mine”

Pe lângă nepot, și fiica lui reușește să îl impresioneze.  Deși nu l-a urmat în televiziunea, Sabina are comunitatea ei în online, e creator de conținut.  „Fără nicio legătură cu mine, pentru că fiica mea e o fire foarte independentă și nu a vrut să se amestece cu energiile părinților ei, acum când Internetul are deschiderea mult mai mare decât o are astăzi presa mainstream, fiica mea e creator de conținut pe canalul ei de Instagram, pe TikTok. Adică ea face un tip de conținut cu care mă surprinde și pe mine de foarte multe ori, îmi place, e un vibe onest și sincer acolo, care se transmite mai departe. Face foarte bine ce face. Sunt fanul ei”, adaugă Oreste pentru UNICA.ro.

„Sunt recunoscător momentelor grele din viața mea, pentru că acolo mi-am probat și eu caracterul”

Când privește în urmă, prezentatorul e recunoscător și pentru momentele frumoase trăite, dar și pentru cele complicate, pentru că el au dat sens vieții lui. „Toate momentele grele m-au transformat și m-au construit ca om, pentru că așa se călește oțelul. Trebuie să fie întotdeauna una fierbinte și una foarte rece. Sunt recunoscător momentelor grele din viața mea, pentru că acolo mi-am probat și eu caracterul. Acolo am văzut și cine e cu adevărat alături de mine. Îi mulțumesc tot timpul lui Dumnezeu și pentru momentele foarte grele din viața mea.

Nu a fost un moment anume, toate momentele cumplite prin care am trecut, și au fost câteva, legate de moartea celor dragi, de pierderi în general, că noi intrăm în criză când pierdem pe cineva sau ceva. Toate pierderile astea privite la un moment dat mai detașat, după ce m-am vindecat de suferința lor, au fost niște lecții foarte importante”, precizează Oreste.

Sursa foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton