Dolph Lundgren s-a căsătorit cu Emma Krokdal, iubita cu 38 de ani mai tânără, în Grecia

.

A învins boala, iar acum încearcă să nu lase vreun vis neîmplinit în urmă! Dolph Lundgren s-a căsătorit cu iubita lui, Emma Krokdal, într-o ceremonie romantică care a avut loc în Mykonos.

Actorul și antrenoarea sa de fitness, de 27 de ani, s-au logodit în 2020 și și-au unit destinele pe 13 iulie, anul acesta, la vila lor. Aceasta estea a doua căsătorie pentru Dolph, care a mai fost căsătorit cu Anette Qviberg în perioada 1994-2011.

Dolph Lundgren și iubita s-au căsătorit în Grecia

„Am ales să ne sărbătorim dragostea noastră căsătorindu-ne la vila noastră din Mykonos, alături de familie și câțiva prieteni apropiați”, au spus ei pentru People. „Am simțit că în sfârșit este momentul potrivit pentru a sărbători dragostea, viața și fericirea”.

Cei doi și-au anulat planurile de căsătorie de mai multe ori, iar asta din cauza pandemiei și a tratamementelor instovitoare urmate de Dolph Lundgren, care se luptă cu o boală perfidă.

Vestea vine la câteva zile după ce Krokdal a distribuit fotografii din vacanța lor în Mykonos, care a inclus cine de lux, plajă pe iahturi și priveliști uluitoare. Înainte de nuntă, actorul din producția „Expendables” a făcut, de asemenea, aluzii la ceremonie. Dolph Lundgren a postat o fotografie cu el și logodnica lui îmbrățișându-se în piscină și mesajul „Mâine este ziua. Mykonos”.

Citeşte și: Dolph Lundgren, mărturisiri despre lupta cu cancerul. De ce crede actorul că a făcut boala

Citește și: Cum arată fiicele lui Dolph Lundgren

Citeşte și: Alin Oprea și Medana, romantici pe Coasta de Azur. Cei doi se antrenează pentru luna de miere

Dolph Lundgren a mai fost căsătorit

Dolph Lundgren și-a anunțat logodna cu Krokdal pe Instagram, în 2020. „S-a întâmplat ceva foarte special aici, în Suedia”, a scris el la acea vreme.

Cei doi au început să se întâlnească după ce actorul a fost diagnosticat cu cancer, în 2015. Starul din producția Expendables are două fiice – Ida, 27 de ani, și Greta, 21 de ani – cu fosta soție, Qviberg.

Dolph Lundgren s-a căsătorit cu Anette, care este designer de bijuterii și stilist, în Marbella, în 1994. Și-au întâmpinat ambele fiice la Stockholm, în Suedia, dar au divorțat în 2011.

Citeşte și: Radu Ștefan Bănică face dezvăluiri neștiute despre fiul lui Ștefan Bănică și al Lavinei Pîrva. Cum și-a cucerit fratele

Actorul se luptă de ani buni cu cancerul

Actorul a mărturisit recent că se luptă cu cancerul de opt ani. Dolph Lundgren a dezvăluit că a fost diagnosticat pentru prima dată cu cancer la rinichi în 2015 și se gândește că problemele cu care se confruntă ar putea avea legătură cu consumul de steroizi.

Starul a făcut mai multe declarații în cadrul podcastului „In Depth with Graham Bensinger”. Dolph Lundgren a recunoscut că s-a gândit la moarte, dar a realizat că a avut o viață minunată și că a trăit lucruri ca pentru cinci vieți, iar asta l-a făcut să continue.

„Mi-au găsit o tumoare la rinichi și mi-au scos-o… dar apoi mi-au făcut o biopsie și era cancer”, explică Lundgren. „Apoi am făcut scanări la fiecare șase luni, apoi în fiecare an. A fost bine timp de aproximativ cinci ani”, a mărturisit el.

Actorul spune că boala a intrat apoi în remisie, dar cancerul a revenit în 2020, ceea ce a făcut ca medicii să-i acorde o speranță de viață de 2-3 ani.  Dolph Lundgren a apelat la o a doua opinie, iar tratamentul care i se administrează acum a dus la micșorarea tumorilor. 

Foto: Profimedia, Instagram, Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton