Doinița Oancea, îngrijorată pentru sănătatea ei. Cum se simte actrița

.
Doinița Oancea și-a îngrijorat fanii după ce le-a mărturisit că se confruntă cu o problemă de sănătate de mai multe luni. Acum actrița a decis că este momentul să apeleze la ajutorul medicilor. 

Doinița Oancea a făcut o serie de Insta Story-uri pentru a le povesti fanilor săi prin ce trece de ceva vreme. Actrița le-a spus că săptămâna trecută a reușit să ajungă la medicul de familie pentru a primi o trimitere, iar acum a făcut mai multe analize pentru a depista cauza pentru care îi cade părul în mod excesiv.

Citește online gratuit numărul de septembrie al revistei Unica

Vedeta, admirată pentru părul creț, lung și extrem de bogat, este de părere că motivul care ar sta la baza problemei sale este o lipsă de vitamine în corp.

„După 3 luni de zile de când îmi cade părul în mod excesiv, săptămâna trecută am reușit să ajung la doctorul de familie să iau o trimitere. Astăzi o să mă duc să îmi fac și eu niște analize să vedem ce carențe avem prin corp și de ce cade părul” – a povestit Doinița Oancea pe Instagram.

Totodată, aceasta i-a sfătuit să nu încerce tratamente găsite pe internet și să apeleze la ajutorul specialiștilor pentru orice problemă de sănătate ar avea.

Citește și: Cum îşi hidratează părul Doiniţa Oancea

„Nu are rost să încercăm tratamente de capul nostru, șampoane și alte alea. Trebuie să facem analize. (…) Mergeți la doctorul de familie, cereți trimitere la doctori de specialitate… faceți analize. Nu luați ce a luat sau a făcut X, Y… suntem diferiți, reacționăm diferit!!!” – le-a transmis ea fanilor săi.

Sursă foto: Instagram

 

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton